دکتر حسن امین لو، با اشاره به نبود الگویی برای سطح بندی امکانات و خدمات درمانی در کشور در مدیریت های قبلی وزارت بهداشت، به خبرنگار مهر گفت: توزیع نادعادلانه امکانات و خدمات درمانی، باقی مانده سیاست گذاری هایی است که از زمان تشکیل وزارت بهداری اجرا شده است.
وی با عنوان این مطلب که در توزیع خدمات و امکانات درمانی کشور، گرایش به سمت شهرهای بزرگ بوده است، افزود: نتیجه این سیاست این شده که در حال حاضر، توزیع امکانات درمان در کشور نامتعادل است.
معاون امور مجلس وزارت بهداشت ادامه داد: آنچه را می بینیم این است که در برخی مناطق، امکانات بیش از نیاز است و در بعضی از نقاط نیز، خدمات و امکانات درمانی کمتر از نیاز منطقه است.
به گفته امین لو، در حال حاضر 30 درصد ظرفیت های تخت های بیمارستانی اعم از بخش دولتی و خصوصی، در تهران مستقر است.
وی، این وضعیت را با در نظر گرفتن کلانشهرهای ایران، بیش از 50 درصد اعلام کرد و افزود: توزیع خدمات و امکانات درمانی می بایست بر اساس تناسب جمعیتی صورت بگیرد که در حال حاضر چنین موضوعی رعایت نشده است.
معاون امور مجلس وزارت بهداشت، گرایش به سمت توزیع خدمات و امکانات درمانی در شهرهای بزرگ به ویژه از سوی بخش خصوصی را تا حدودی طبیعی دانست و گفت: در شهرهای کوچک و کم جمعیت، جاذبه ای برای فعالیت بخش خصوصی وجود ندارد.