50 مطلب آخر
پروژه جدید : اهم پروژه های بیمارستانی جدید در سال 1387

برنامه های بیمارستان سازی در سطح  کشورمان در طی دو سال گذشته و امسال ٬ میتواند با آمارهای بیمارستان سازی در طول حتی یک دهه ٬  در سالهای نه چندان دور  ٬ رقابت نماید . فی نفسه نوسازی بیمارستانها و مراکز درمانی جدید قابل تحسین است ٬ لیکن بایستی مواظبت نمود این حجم از طرحهای بیمارستان سازی ٬ موجب مشغلهء بیش از توان  متصدیان احداث و نیز ناظرین تخصصی بیمارستانی ٬ کمبود وقت نظارت ٬  و در نتیجه فاصله گرفتن از کیفیت و استانداردهای بین المللی نگردد .
کافی است به حجم طرحهای بیمارستانی در حال اجراء و طرحهای منتظر اجراء نگاهی دوباره بیاندازیم  . آیا توان سیستم نظارتی وزارتخانه های مسئول و جامعهء پیمانکاران و مشاورین و طراحان بیمارستانی کشور ما ٬ پس از حدود سی سال رکود طرحهای بیمارستان سازی ( در هر سال تولید حدود ۱۰ بیمارستان نوساز )  ٬ به یکباره جوابگوی مثلآ  احداث ۲۲۲ بیمارستان در سال میباشد ؟ ؟ ؟

جهت رویت مابقی این مطلب که شرحی از پروژه های بیمارستان سازی سال جدید بوده و از متن اخبار مختلف  رسمی تهیه شده است  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  کلیک فرمائید :

  • پیش بینی تکمیل 30 بیمارستان نیمه کاره برای سال 87 
  • ساخت و تكميل ‪ ۱۹‬هزار تخت بيمارستاني از بركات سفرهاي استاني دولت است
  • ۲۳۳‬بيمارستان در قالب طرحهاي سفر رييس جمهوري در كشور احداث شده است
  • ساخت 100 بیمارستان بر اساس مصوبات سفرهای استانی دولت
  • 51 بيمارستان جديد در دولت نهم به بهره‌برداري رسيد 
  • در طول دو سال اخير اجراي 42 پروژه نيمه تمام بيمارستاني به پايان رسيده و 12 پروژه ديگر نيز در طول سال جاري به پايان خواهد رسيد

تحلیل ما

متن کامل

پیش بینی تکمیل 30 بیمارستان نیمه کاره برای سال 87 
معاون امور مجلس وزارت بهداشت، از تکمیل حدود نیمی از 60 پروژه بیمارستانی نیمه کاره در سال جاری خبر داد . دکتر حسن امین لو  اظهارداشت: آغاز ساخت برخی از این پروژه ها مربوط به سالهای 68 و 69 بوده که همچنان نیمه کاره مانده است . به گفته وی، برخی دیگر از 60 پروژه بیمارستانی نیمه کاره در تبصره 2 بودجه سال 85 تصویب شده بود که پیشرفت کاری آنها بین 10 تا 90 درصد متفاوت است . معاون امور مجلس وزارت بهداشت در خصوص تکمیل این پروژه ها در سال جاری ، افزود: با توجه به اعتباراتی که در سال 87 دیده شده است، تخمین زده می شود حدود 3 هزار تخت آماده بهره برداری شود . امین لو با اشاره به اینکه میانگین وجود 100 تخت برای هر بیمارستان در نظر گرفته شده است ، گفت: پیش بینی می شود امسال حدود 30 بیمارستان از مجموع بیمارستانهای نیمه کاره، تکمیل و راه اندازی شود .وی، در عین حال بر تخصیص تمام اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل بیمارستانها تاکید کرد و افزود: اگر در تخصیص اعتبار دچار مشکل شویم، نمی توان به تکمیل پروژه ها امیدوار بود .  
 
 
ساخت و تكميل ‪ ۱۹‬هزار تخت بيمارستاني از بركات سفرهاي استاني دولت است
 
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد: ساخت، تكميل و مطالعه براي احداث ‪ ۱۹‬هزار تخت بيمارستاني دراقصي نقاط كشور از بركات و تعهدات سفرهاي استاني هيات دولت است. كامران باقري لنكراني در حاشيه آيين بهره‌برداري از بيمارستان ‪ ۱۲۰‬تختخوابي شهرستان خلخال گفت: اين طرحها عمدتا توسط وزارت مسكن و شهرسازي و يا خود اين وزارتخانه اجرا خواهد شد . وي بيان كرد: عمليات اجرايي تعدادي از اين طرحها امسال شروع مي‌شود و اميدواريم همه آنها را سريعتر از گذشته به بهره برداري برسانيم. وي همچنين بااشاره به عزم وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي براي تجهيز بيمارستانها، دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي كشور گفت: در اين زمينه بودجه ارزي و ريالي مناسبي در اختيار اين وزارتخانه قرار گرفته كه با صرف آنها خدمتگزاري به مردم بهبود خواهد يافت. باقري لنكراني همچنين سياست تحقيقاتي وزارت بهداشت و درمان را نوآوري و شكوفايي علمي در حوزه پزشكي و سلامت اعلام كرد و افزود: امسال همه محققان و پژوهشگران حوزه بهداشت و سلامت با شور و نشاط خوبي تحقيقات خود را پيگيري مي‌كنند و طرحهاي مختلفي در حال پيگيري است كه تا پايان امسال بخشي از آنها به نتيجه رسيده و تقديم مردم خواهد شد. وي، از برنامه‌ريزي براي اتمام طرحهاي توليد داروهاي نوتركيب در وزارت بهداشت و درمان خبر داد و اظهارداشت: يكي از اين داروها به نام "گاما اينترپرون" در همين هفته رونمايي شد. وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: تحقيقات توليد تعداد ديگري از اين داروها نيز به‌صورت جدي دنبال مي‌شود كه درصورت مطابقت با استانداردهاي اين وزارتخانه توليد و به بازارهاي مصرف عرضه خواهد شد.
 
۲۳۳‬بيمارستان در قالب طرحهاي سفر رييس جمهوري در كشور احداث شده است
 
معاون توسعه و مديريت منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي گفت: ‪۲۳۳‬ بيمارستان در قالب طرحهاي سفرهاي مرحله اول رييس جمهور به‌استانها در كشور احداث شده است.دكتر رحمت الله حافظي همزمان با دور دوم سفر رياست جمهوري و هيات دولت به‌استان خراسان رضوي در ديدار با كاركنان دانشگاه علوم پزشكي مشهد افزود: در دور اول سفرهاي استاني رييس جمهور ‪ ۴۲۳‬پايگاه بهداشتي و ‪ ۳۶۸‬مركز و خانه بهداشت در كشور نيز ايجاد شده است. وي همچنين بهره‌برداري از ‪ ۸۹۱‬مسكن پزشكان، ‪ ۱۵‬سالن ورزشي و ‪ ۱۰‬مسجد در سطح دانشگاههاي علوم پزشكي مشهد را طي اين مدت يادآور شد. دكتر حافظي با اشاره به پيشرفت مصوبات سفر رييس جمهوري در خراسان رضوي گفت: تجهيز بيمارستان ‪ ۳۲‬تختخوابي كلات با ‪ ۴۷‬درصد پيشرفت،تجهيز بيمارستان خواف با پيشرفت ‪ ۸۱‬درصدي، تجهيز و راه‌اندازي بيمارستان سرخس با اعتبار ‪ ۵۶۰‬ميليون تومان از اين جمله است. وي در ادامه گفت: تجهيز و راه‌اندازي بيمارستان درگز، تامين هفت دستگاه سي.ت.اسكن،مطالعه و اعتبار سنجي بيمارستان امداد و نجات طالقاني ومطالعه و احداث بيمارستان رشتخوار با ‪ ۱۵‬درصد پيشرفت فيزيكي را از پروژه‌هاي دور نخست سفر رييس جمهور به استان خراسان رضوي عنوان كرد. معاون توسعه و مديريت منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي در ادامه به مصوبات اين دوره سفر نيز اشاره كرد و افزود: تجهيز مركز ‪ IT‬دانشگاه، بيمارستان شهيد هاشمي‌نژاد مشهد، راه‌اندازي بخشهاي دياليز و ‪ICU‬ شهرستانهاي كلات، سرخس و درگز، تكميل و تجهيز بيمارستان امام رضا(ع) و اتمام پروژه سالن ورزشي از اين جمله است. معاون توسعه ومديريت منابع دانشگاه علوم پزشكي مشهد نيز در اين جلسه گفت: حضور مديران ارشد كشوري در استان‌ها فرصتي براي شناخت دقيق‌تر و ملموس تر مشكلات است. دكتر امان‌الله كريمي افزود: بدين طريق امکان رفع و رجوع مشكلات كشور در منطقه و تعامل بيشتر بين وزارتخانه‌ها ميسر مي‌گردد. وي بيان كرد: در اين راستا در صورت نياز به پيگيري مسائل ابتدا كارشناسي منطقه‌اي صورت مي‌گيرد و در نهايت توسط مديران ارشد بررسي نهايي انجام مي‌شود.
ساخت 100 بیمارستان بر اساس مصوبات سفرهای استانی دولت
معاون امور مجلس وزارت بهداشت از اعتبار دو هزار و 678 میلیارد ریالی برای ساخت 100 پروژه بیمارستانی مصوب سفرهای استانی دولت و 60 بیمارستان نیمه کاره خبر داد . دکتر حسن امین لو افزود: در راستای سفرهای استانی هیئت دولت، حدود 100 منطقه در استانهای مختلف کشور شناسایی شد که نیازمند ساخت بیمارستان هستند . وی با اعلام اینکه حدود 60 پروژه بیمارستانی نیمه کاره نیز وجود دارد، اظهارداشت: مجری ساخت تعداد زیادی از این بیمارستانها، وزارت مسکن و شهرسازی است و تعداد اندکی نیز در اختیار وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی است . معاون امور مجلس وزارت بهداشت، در عین حال تاکید کرد: نوعا بیمارستانهایی که مجری آنها دانشگاههای علوم پزشکی هستند، پروژه های کوچکتری نسبت به بیمارستانهای در حال ساخت از سوی وزارت مسکن است . امین لو، کل اعتبارات دیده شده برای ساخت و تکمیل 160 پروژه بیمارستانی را دوهزار و 678 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: اگر روند تخصیص اعتبارات مطلوب باشد، می توان ساخت 100 پروژه بیمارستانی مصوب سفرهای استانی هیات دولت را طی سه سال آینده به پایان رساند
 
 
51 بيمارستان جديد در دولت نهم به بهره‌برداري رسيد 
 مدير كل دفتر مديريت منابع فيزيكي وزارت بهداشت گفت: 51 بيمارستان جديد شامل 4900 تخت كه برخي از آنها از 15 سال قبل كلنگ‌زني شده بودند در دولت نهم به بهره‌برداري رسيد.  محمد مهدي كلانتريان افزود: اين تعداد بيمارستان كه شامل 4900 تخت بيمارستاني است، شامل 35 بيمارستان عمومي، 9 بيمارستان سوختگي و 7 بيمارستان رواني است، پروژه‌هاي بيمارستاني كشور در بخش دولتي به دو گروه تقسيم مي‌شوند، بيمارستان‌هايي كه از سوي وزارت مسكن ساخته مي‌شوند و به وزارت بهداشت تحويل داده مي‌شود و پروژه هاي بيمارستاني كه از سوي وزارت بهداشت و دانشگاههاي علوم پزشكي ساخته مي‌شود. وي گفت: از اين تعداد بيمارستان، همه بيمارستانهاي تخصصي سوختگي و رواني توسط وزارت بهداشت ساخته شد و به بهره‌برداري رسيد اما از مجموع 35 بيمارستان عمومي، 25 بيمارستان را وزارت مسكن ساخت و 10 بيمارستان توسط وزارت بهداشت به اتمام رسيد. مدير كل دفتر منابع فيزيكي وزارت بهداشت اضافه كرد: علاوه بر اين بيمارستانها، طي اين مدت 10 خوابگاه دانشجويي، 9 دانشكده جديد، 4 سلف سرويس دانشجويي، 8 ساختمان مسجد و 5 سال ورزشي به بهره‌برداري رسيد و در مجموع حدود 100پروژه عمراني در اين مدت به بهره‌برداري رسيد. كلانتريان افزود: بزرگترين پروژه بيمارستاني كه در اين مدت به بهره برداري رسيد، بيمارستان 400 تختخوابي تبريز و بعد از آن بيمارستان 380 تختخوابي همدان بود. وي اضافه كرد: بسياري از اين پروژه‌ها از سالهاي قبل شروع شده بودند و به علت نبود بودجه كافي نيمه تمام مانده بود كه با توجه به عزم دولت و اختصاص بودجه‌هاي مناسب قطعاً سرعت پيشرفت كار در زمان فعاليت دولت نهم بسيار بيشتر از گذشته شد به طوري كه مي‌توان گفت 60 درصد كار اين پروژه ها طي 10 سال قبل از دولت نهم و 40درصد آن طي دو سال گذشته انجام شد. وي افزود: بخش مهمي از هزينه ساخت يك بيمارستان و تخت بيمارستاني هزينه تجهيز بيمارستان است كه حدود 30 تا 40درصد قيمت تمام شده هر تخت بيمارستاني را شامل مي‌شود، هزينه ساخت هر تخت بيمارستاني به طور متوسط براي يك تخت عمومي حدود 100 ميليون تومان است كه حدود 35 ميليون تومان آن هزينه تجهيزات بيمارستاني است كه البته اين ميزان براي تختهاي تخصصي بيشتر است.
 
در طول دو سال اخير اجراي 42 پروژه نيمه تمام بيمارستاني به پايان رسيده و 12 پروژه ديگر نيز در طول سال جاري به پايان خواهد رسيد
 
برزگر معاون وزير مسكن و شهرسازي در مراسم افتتاح بيمارستان 96 تختخوابه خلخال گفت: از دهه فجر تا كنون 10 پروژه به بهره برداري رسيده و بيمارستان خلخال يازدهمين پروژه‌اي است كه به علوم پزشكي تحويل داده مي‌شود . وي افزود: 96 بيمارستان كشور در سال 69 شروع شد اما در شهرها بنا به دلايلي اجراي پروژه به تاخير افتاد . برزگر تاكيد كرد: بيمارستانهاي جديد كه در بند 22 تبصره 2، 2000 تخت بيمارستاني و 1500 تخت بيمارستاني جديد در اقصي نقاط كشور توزيع شده در برنامه خاصي اجرا خواهد شد .  علي محمديان ـ قائم مقام وزير و رييس دانشگاه علوم پزشكي اردبيل ـ  نیز گفت: عمليات اجرايي اين پروژه از سال 70 و در زميني به مساحت چهار هكتار آغاز شد كه تا سال 84، 65 درصد پيشرفت فيزيكي داشت و در طول 5/2 سال اخير به 100 درصد رسيد . وي افزود: كل اعتباراتي كه براي اين بيمارستان هزينه شده 70 ميليارد ريال است كه 50 ميليارد ريال براي احداث بيمارستان و20 ميليارد ريال نيز براي تجهيزات بيمارستان خلخال اختصاص يافت و200 ميليون تومان نيز از سوي استانداري به اين بيمارستان كمك شده است . علي محمديان اظهار كرد: با افزوده شدن هشت تخت دياليز، شش تخت ccu و هشت تخت تحت نظر اورژانس در ماه‌هاي آينده اين بيمارستان از96 تختخواب به 120 تختخواب خواهد رسيد . رييس دانشگاه علوم پزشكي اردبيل تصريح كرد: از جمله بخشهاي فعال اين بيمارستان بخش مراقبت‌هاي ويژه، زنان و زايمان، دياليز، اورژانس، ‌دندانپزشكي و ... است . وي تاكيد كرد: در صورت تامين اعتبار مسكن متخصصين تا هفته دولت به بهره برداري خواهد رسيد و بيمارستان خلخال نيازمند مجوز لازم براي جذب نيروي انساني و تامين آمبولانس است .
 
 
منبع : خبرگزاریهای مهر - فارس - ایسنا 
  

منبع : تاریخ : ۱۳۸۷/۲/۱۵ تعداد بازدیدکنندگان : 14520

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 9496
بازدید دیروز : 9191
بازدید این ماه : 84943
بازدید امسال : 579781
بازدید کل : 36946854

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش