50 مطلب آخر
چند پروژه : آرشیو اخبار بیمارستان سازی-ارديبهشت87

توجه به اهمیت نگهداری اطلاعات آماری بیمارستان سازی ٬ آرشیو  اخبار بیمارستان سازی  به صورت دسته بندی در دوره های های زمانی مشخص  ٬ بشرح ذیل و مربوط به دورهء زمانی   ارديبهشت   ماه   ۱۳۸۷  در دسترس شما قرار دارد .

  • كشور به ساختن مدرسه ،دانشگاه ،بيمارستان نياز دارد
  • تكميل بيمارستان شهر جديد هشتگرد ضروري است
  • فاز اول بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد
  • انتقاد از تاخير در ساخت بيمارستان جديد آستارا
  • بیمارستان جایگزین 200 تختخوابی قائمشهر ساخته می شود
  • ۲۰‬ميليارد ريال براي ساخت بيمارستان يكصد تختخوابي‌در طبس يزد اختصاص يافت
  • کلنگ احداث بیمارستان 32 تختخوابی سروآباد به زمین زده شد
  • احداث بیمارستان بیماران سرطانی در ارومیه
  • نوسازي بيمارستان شهيدبهشتي قم
  • تسريع در ساخت بيمارستان جديد بندر دير ضروري است
  • آغاز عمليات احداث بيمارستان 32 تختخوابي شوط

 لطفآ برای مطالعه خبرهای بالا بر روی کلمهء  ادامهء متن  در کادر زیر کلیک فرمایید .

تحلیل ما

متن کامل

كشور به ساختن مدرسه ،دانشگاه ،بيمارستان نياز دارد

ایرنا - ۳۱/۲/۸۷

نماينده ولي فقيه در گلستان گفت : كشور به ساختن مدرسه، دانشگاه، بيمارستان و غيره نياز دارد و هر كس در اين راه قدم بردارد خداوند او را در بهشت بي‌نظيرش جاي مي‌دهد. آيت‌ا.."سيدكاظم نورمفيدي" در دهمين جشنواره خيرين مدرسه‌ساز گلستان افزود : روحيه خدمتگزاري به مردم در هر شكلي كه باشد نبايد بي‌ارزش تلقي شود بلكه كار خيري كه تنها براي رضاي خدا باشد از اعمالي است كه ثواب اخروي فراواني دارد.وي ادامه داد : دستگيري از ديگران و رفع مشكلات انسانها، موجب رضايت و خرسندي خداوند باري تعالي است و بعد از مرگ تنها سرمايه‌اي كه از انسان به جا مي‌ماند، عمل خير اوست. امام جمعه گرگان جامعه امروز را بيش از پيش نيازمند كمك و مساعدت خيرين دانست و گفت : مردم و خيرين بايد استوارتر و خالصانه‌تر در اين راه قدم بردارند. وي در ادامه از كساني كه در راه خير بالاخص مدرسه‌سازي كه محل تربيت نسلهاي آينده است، قدم برمي دارند تشكر نمود و تاكيد كرد كه تنها براي رضاي خدا كار كنيد.
تكميل بيمارستان شهر جديد هشتگرد ضروري است
ایرنا - ۳۹/۲/۸۷
نماينده مردم ساوجبلاغ و نظرآباد در مجلس شوراي اسلامي خواستار تسريع در تكميل بيمارستان ‪ ۹۶‬تختخوابي تامين اجتماعي در شهر جديد هشتگرد ساوجبلاغ شد.محمدحسين نژادفلاح گفت : بهره برداري از اين بيمارستان نقش بسزايي در تامين نيازهاي درماني مردم اين منطقه كه اكنون با كمبودهايي در اين زمينه روبرو هستند، دارد. وي تصريح كرد: با گذشت ‪ ۱۶‬سال از آغاز عمليات اجرايي احداث اين بيمارستان تاكنون تنها ‪ ۲۵‬درصد پيشرفت فيزيكي داشته كه اين امر با توجه به نياز مردم و شمار بالاي افراد تحت پوشش سازمان تامين اجتماعي در اين شهرستان منطقي به نظر نمي‌رسد. وي خاطرنشان كرد: با توجه به طرح توسعه شهر جديد هشتگرد و استقرار بيش از ‪ ۵۰۰‬هزار نفر در اين شهر تا افق سال ‪ ۱۴۰۰‬رها كردن تكميل اين گونه طرحهاي خدماتي ضروري است . فلاح نژاد اظهار داشت : اكنون به دليل كمبود مراكز درماني اغلب ساكنان اين شهر ‪ ۲۲‬هزار نفري از بيمارستانهاي مناطق همجوار مانند كرج و تهران استفاده مي‌كنند كه اين امر مشكلاتي براي انان بوجود اورده است . وي گفت : نه تنها مردم اين شهرجديد بلكه مردم مناطق روستايي و شهري شهرستانهاي ساوجبلاغ و نظرآباد نيز كه هر كدام فقط داراي يك بيمارستان با فضاي محدود و تجهيزات ناكافي دارند نيازمند اجراي طرحهاي خدماتي بخصوص در زمينه درمان هستند. اكنون ساوجبلاغ و نظرآباد هر كدام به ترتيب داراي ‪ ۳۶‬و ‪ ۳۰‬تخت بيمارستاني هستند.
فاز اول بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد
مهر - ۲۴/۲/۸۷
مدیر فنی طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی استان چهار محال و بختیاری گفت: فاز اول بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد در اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد. سید محمد هاشمی اظهار داشت: این پروژه در سه فاز طراحی و به دلیل کمبود زمین، احداث این پروژه در زمین قدیمی بیمارستان در حال انجام است.وی فاز اول طرح را در مساحتی به میزان 21 هزار و 700 متر زیربنای ساختمان، فاز دوم در سه هزار متر و فاز سوم حصار کشی و دیوارکشی عنوان کرد و اظهار داشت: بعد از انتقال بخش های قدیمی به این بیمارستان، فاز اول اغلب به فضاهای درمانی اختصاص می یابد.هاشمی خاطر نشان کرد: پروژه در سال 78 آغاز و تا سال 84 قبل از سفر رئیس جمهور به استان تنها 9 درصد پیشرفت داشته و پس از سفر دور اول هیئت دولت طی دو سال نزدیک به 77 درصد پیشرفت فیزیکی کرده که امیدواریم فاز اول آن اوایل سال آینده به بهره برداری برسد.وی با بیان اینکه در بیمارستان کاشانی اغلب خدمات جراحی ارائه می شود، گفت: این بیمارستان دارای 12 اتاق عمل جراحی است.مدیر فنی طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی استان برآورد اعتبار اولیه را این طرح را 14 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تاکنون پنج میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و زمان بهره برداری فاز اول در ابتدای سال 88، فاز دوم در سال 91 و فاز سوم در سال 1392 است.وی در مورد اشتغال زایی این طرح تصریح کرد: پس از پایان پروژه به طور کامل 800 نفر به کار مشغول می شوند.هاشمی در بخش دیگری در مورد پروژه کلینیک تخصصی شهرکرد با بیان اینکه بیماران در این کلینیک سرپایی درمان می شوند، اظهار داشت: ساختمان قدیمی کلینیک در سال 1350 ساخته شده که بسیار مستهلک است.وی با بیان اینکه بعد از سفر رئیس جمهوری پروژه کلینیک جدید اجرایی نشده بود، تصریح کرد: عملیات اجرایی این پروژه در مرداد 86 آغاز و یک میلیارد و 750 میلیون تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شد.مدیر فنی طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی استان پیشرفت فیزیکی طرح را 28 درصد عنوان کرد و ادامه داد: این پروژه تا پایان سال به بهره برداری می رسد.هاشمی از کلنگ زنی بخش قلب بیمارستان هاجر در سفر دوم هیئت دولت به استان خبر داد
انتقاد از تاخير در ساخت بيمارستان جديد آستارا
ایرنا - ۲۲/۲/۸۷
منتخب مردم آستارا در مجلس هشتم گفت: يك سال از زمان كلنگ‌زني ساخت بيمارستان بيمارستان ‪ ۹۶‬تختخوابي آستارا مي‌گذرد اما هنوز هيچ اقدامي براي ساخت آن نشده است. "فرهاد دلق‌پوش" در مراسم بزرگداشت روز پرستار در آستارا اظهار داشت: آستارا با داشتن موقعيت ويژه ملي از لحاظ تجهيزات بهداشت و درمان در شرايط بسيار محرومي قرار دارد. وي افزود: تعلل در ساخت بيمارستاني كه زمين آن به وزارت بهداشت و درمان نيز اهدا شده است، بر عمق مشكلات كنوني مي‌افزايد. نماينده آستارا گفت: ايجاد اورژانس ويژه و تجهيز و تعمير بيمارستان‌هاي فرسوده از نيازهاي اصلي در اين شهرستان است. وي با اشاره به حضور سالانه حدود ‪ ۳‬تا ‪ ۴‬ميليون گردشگر در آستارا گفت: بايد آستاراي ‪ ۷۰‬هزار نفري را به چشم يك شهرستان ‪ ۴۰۰‬هزار نفري ديد و نيازهاي آن را به عنوان يك نقطه مهم ملي تامين كرد. وي با اشاره به حساسيت و خطير بودن كار پرستاران در جامعه اظهار داشت: پرستاران از افراد تاثيرگذار در جامعه هستند و عظمت كار آنان همچون عبادت به درگاه احديت است. "بختيار حيدرنيا" مدير شبكه بهداشت و درمان آستارا نيز در اين مراسم گسترش بخش "سي‌سي يو"، افزودن تجهيزات بيماران دياليزي، تجهيز اتاق‌هاي عمل و بخش اورژانس را از ضرورت‌هاي مهم بهداشت و درمان در آستارا دانست.

بیمارستان جایگزین 200 تختخوابی قائمشهر ساخته می شود

مهر - ۲۲/۲/۸۷

استاندار مازندران گفت: بیمارستان جایگزین 200 تختحوابی رازی قائمشهر مصوب سفر ریاست جمهوری با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد ریال در این شهر ساخته می شود. ابوطالب شفقت در نشست با مسئولان و مشاوران طرح ساخت بیمارستان جایگزین 200 تختخوابی رازی قائمشهر ضمن بررسی چگونگی اجرایی شدن این طرح افزود: طرح جایگزین بیمارستان 200 تختخوابی رازی قائم شهر یکی از مصوبه های سفر ریاست جمهوری به مازندران است که با انجام کارهای مطالعاتی عملیات اجرایی این طرح با 20 میلیارد ریال اعتبار اولیه به زودی آغاز می شود.وی با تاکید بر اصل نوسازی بیمارستان قدیمی رازی قائمشهر خواهان اهتمام و تلاش بیشتر مسئولان در اجرای هر چه سریعتر و دقیق این پروژه مصوب سفر ریاست جمهوری به قائمشهر شد.طرح جایگزینی بیمارستان رازی قائمشهر با 27 هزار متر مربع زیربنا در هشت طبقه ساخته می شود که با احتساب 200 تخت بستری و امکانات و فضاهای موجود، ظرفیت این بیمارستان به 320 تخت افزایش خواهد یافت.استاندار مازندران در ادامه ضمن گفتگوی صمیمی و دیدار با پرستاران بیمارستانهای شهید بهشتی و یحیی نژاد بابل و رازی قائم شهر از نزدیک با مشکلات این قشر سختکوش آشنا شد.

۲۰‬ميليارد ريال براي ساخت بيمارستان يكصد تختخوابي‌در طبس يزد اختصاص يافت

ایرنا - ۱۷/۲/۸۷

رييس دانشگاه علوم پزشكي" شهيد صدوقي" يزد گفت: ‪ ۲۰‬ميليارد ريال از محل مصوبات سفر رييس جمهور براي ساخت بيمارستان يكصد تختخوابي در طبس اختصاص يافت. "سيدجليل ميرمحمدي" در جلسه‌شوراي سلامت طبس افزود: با حل مشكل زمين، عمليات اجرايي ساختمان نيز بزودي آغاز خواهد شد. وي همچنين يادآور شد: مبلغ ‪ ۹‬ميليارد ريال براي احداث مركز درماني روستاهاي زنوغان‌و تپه‌طاق، خانه بهداشت پده‌بيد ، مركز بهداشتي‌شماره دو طبس و پايگاه بهداشتي شماره يك اين شهرستان اختصاص يافت. ميرمحمدي اضافه كرد: عمليات ساخت اورژانس بين راهي عشق‌آباد ، تپه طاق و چاه‌نو نيز با اعتبار ‪ ۹۰۰‬ميليون ريال از محل مصوبات سفر رييس جمهور در سال جاري آغاز خواهد شد. وي ، از اختصاص يك ميليارد و ‪ ۶۰۰‬ميليون ريال براي تجهيز و حل مشكلات بيمارستان" شهيد مصطفي خميني" طبس خبرداد و گفت: بودجه اختصاص يافته براي اين امر ‪ ۲۳‬درصد كل اعتبارات بهداشتي و درماني استان يزد است. به گفته وي، سه ميليارد ريال نيز براي حل‌مشكلات‌بهداشتي و درماني شهرستان طبس ، بخش‌هاي ديهوك و عشق‌آباد اختصاص يافته است. وي گفت: طي دو سال گذشته مبلغ ‪ ۲۴۰‬ميليارد ريال‌از مطالبات كاركنان شبكه بهداشت و درمان استان يزد پرداخت شده‌است. شهرستان طبس با ‪ ۵۰‬هزار نفر جمعيت در ‪ ۳۷۰‬كيلومتري شمال شرق يزد واقع شده‌است.

کلنگ احداث بیمارستان 32 تختخوابی سروآباد به زمین زده شد

مهر - ۱۴/۲/۸۷

رئبس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، صبح امروز در حاشیه مراسم کلنگ زنی این بیمارستان اظهار داشت: ساخت این بیمارستان 32 تختخوابی از مصوبات سفر استانی هیئت دولت به شمار می رود که پس از کارهای مطالعاتی و بحث تملک زمین و تهیه نقشه آن عملیات اجرایی بیمارستان از هفته آینده آغاز می شود. طیب قدیمی اعتبار اولیه ساخت این بیمارستان را 10 میلیارد ریال برشمرد و عنوان کرد: بر اساس روند اجرای این پروژه و مطالعات صورت گرفته، این اعتبار تا مبلغ 35 میلیارد ریال نیز قابل افزایش است. وی ادامه داد: این بیمارستان در زمینی به مساحت 10 هزار متر مربع و با زیربنای سه هزار و 500 متر مربع ساخته خواهد شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: این بیمارستان شامل بخشهای داخلی، زنان، اتاق عمل، جراحی و اطفال است که در آینده نیز قابل توسعه است. قدیمی ادامه داد: مدت زمان پیش بینی شده برای ساخت و اجرای این طرح که توسط سازمان مسکن و شهرسازی اجر می شود، سه سال پیش بینی شده است.

احداث بیمارستان بیماران سرطانی در ارومیه

مهر -   ۸/۲/۸۷

ساختمان جدید الاحداث بیمارستان سرطانی ارومیه با 25 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست. عضو هیئت مدیره و مسئول عمران انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی استان، ظهر امروز در بازدید استاندار آذربایجان غربی از فعالیتهای این انجمن در ارومیه اظهار داشت: این بیمارستان در زمینی به مساحت 14 هزار متر مربع و با 11 هزار متر مربع زیر بنا در پنج طبقه احداث می شود و تاکنون برای احداث آن 10 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.حسن علی فرزین ادامه داد: برای اتمام این بیمارستان، 40 میلیارد ریال دیگر نیاز است که در صورت تامین آن از طرف افراد خیر و نیکوکار این بیمارستان تا دو سال دیگر به بهره برداری می رسد.وی همچنین با اشاره به احداث ساختمان جدید برای دستگاه شتاب دهنده خطی در این مرکز عنوان کرد: این ساختمان از نظر فنی ویژگی های خاصی دارد که مهندسین استان می توانند این ساختمان را با دانش فنی بومی احداث کنند.فرزین با اعلام اینکه بیمارستان تخصصی است یادآور شد: به بخشهای مختلف بیمارستان عمومی نیز برای ارائه خدمات به نیازمندان نیاز داریم.وی مرکز شیمی درمانی، پیوند استخوان، ICU ، اتاقهای عمل و 96 تخت برای بستری را از بخشهای مهم بیمارستان جدید امید ارومیه عنوان کرد.
نوسازي بيمارستان شهيدبهشتي قم
ایرنا  -  ۲/۲/۸۷
استاندارقم گفت: پروژه بيمارستان شهيد بهشتي در صورت پيشرفت همزمان در ساخت و ساز، خريد تجهيزات و تامين كادر مورد نياز در موقع مقرر به بهره برداري مي‌رسد. محمد كاظمي اردكاني درحاشيه بازديد از بيمارستان شهيد بهشتي قم روند ساخت و ساز را در برخي طبقات و بخش ها مطلوب ارزيابي كرد و افزود: بازسازي و بهسازي بيمارستان ازلحاظ ساختماني در همه بخش‌ها بايد سرعت بگيرد. وي اضافه كرد: بنا به گفته مسوولان دانشگاه امكاناتي كه بايد خريداري شود سفارش داده شده و با تامين كادر تخصصي و كادرنگهداري، اين بيمارستان در زمان تعيين شده به بهره برداري مي‌رسد. طبق پيش بيني مسوولان دانشگاه علوم پزشكي قم بخشي از اين بيمارستان در شهريور امسال و بخش هاي ديگر نيز تا اوايل سال ‪ ۸۸‬افتتاح مي‌شود. كاظمي اردكاني تاكيد كرد: راه اندازي به موقع بيمارستان از جنبه هاي مختلف همت مسوولان ذيربط را مي‌طلبد تا باتلاش لازم در زمان پيش بيني شده بهره برداري از بيمارستان تحقق يابد. وي افزود: هم اكنون اعتبارات استاني و ملي براي ادامه روند پروژه بيمارستان شهيد بهشتي در سالجاري مصوب شده است. امسال از محل اعتبارات استاني ‪۱۰‬ميليارد ريال براي بهسازي اين مركز درماني پيش بيني شده است. بيمارستان شهيد بهشتي داراي ظرفيت ‪۶۰۰‬تخت در سال ‪ ۷۴‬توسط بنياد شهيد به بنياد فاطميه فروخته شد كه اين بيمارستان اواخر سال ‪۸۰‬درپي اعتراض كاركنان به پرداخت نشدن حقوق و دستمزد تعطيل گرديد. مجمع تشخيص مصلحت نظام در تابستان سال ‪ ،۸۲‬بيمارستان را به دولت واگذار كرد. رييس دانشگاه علوم پزشكي قم نيز روند پيشرفت ساخت و ساز بيمارستان رامطلوب ارزيابي كرد و افزود: به غير از موارد غير قابل پيش بيني، ساخت و سازها طبق برنامه در حال پيشرفت مي‌باشد. وي در خصوص تامين تجهيزات نيز اضافه كرد: در سفر دوم هيات دولت به قم ‪ ۸۰‬ميليارد ريال به تامين تجهيزات اختصاص يافت. وي ادامه داد: در خصوص تامين كادر بيمارستان بخشي ازاين نيروها ازساير بخش هاي درماني و بخشي نيز از طريق وزارتخانه تامين مي‌شود. براتي افزود: تا يكماه آينده برآورد لازم از تعداد نيروهاي مورد نياز صورت مي‌گيرد تا ازاين طريق بتوان اقدام به جذب نيرو كرد.

تسريع در ساخت بيمارستان جديد بندر دير ضروري است

ایرنا - ۲/۲/۸۷

علي‌افراشته،درجمع مردم شهربردخون شهرستان دير افزود:تلاش مي‌كنيم عمليات اجرايي بيمارستان جديد دير با طراحي و نقشه جديد درخردادماه امسال آغاز شود. شهرستان دير با بيش از ‪ ۶۰‬هزار نفر جمعيت در جنوب استان بوشهر واقع شده است

آغاز عمليات احداث بيمارستان 32 تختخوابي شوط

فارس - ۲/۲/۸۷

سرپرست شبكه بهداشت و درمان ماكو گفت: بزودي عمليات اجرايي احداث بيمارستان 32 تختخوابي بخش شوط ماكو آغاز مي شود. عادل سليماني افزود: اين بيمارستان با 22 هزار متر مربع مساحت و 3 هزار و 200 متر زيربنا احداث مي‌شود. وي اظهار داشت: براي ساخت اين بيمارستان 23 ميليارد ريال اعتبار پيش‌بيني شده و تا كنون 5 ميليارد و 800 ميليون ريال آن اختصاص يافته است. سليماني همچنين به احداث يك باب خانه بهداشت در روستاي صوفي و يك باب مركز بهداشت روستايي در ميلان اشاره كرد و گفت: اين واحدها از 30 درصد پيشرفت اجرايي برخوردار بوده و براي ساخت آنها 840 ميليون ريال اعتبار صرف مي‌شود. وي تعداد خانه‌هاي بهداشت شهرستان ماكو را 96 باب اعلام كرد و افزود: اين تعداد خانه‌هاي بهداشت 102 هزار نفر از مردم را در روستاها تحت پوشش خدمات بهداشتي قرار مي‌دهند. سرپرست شبكه بهداشت و درمان ماكو، واجدان شرايط پزشك خانوار در اين شهرستان را 119 هزار و 590 نفر بيان كرد و گفت: تا‌كنون براي 90 درصد اين افراد پرونده سلامت تشكيل شده است. سليماني خاطرنشان ساخت: 44 پزشك و ماما در مراكز بهداشتي و درماني شهري و روستايي براي اين تعداد از افراد ارائه خدمت مي‌كنند .

منبع : تاریخ : ۱۳۸۷/۶/۲۵ تعداد بازدیدکنندگان : 12308

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3743
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 5813
بازدید امسال : 801296
بازدید کل : 37168369

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش