نخستين پروژه ملي دولت دهم درشهرکرد به بهره برداري رسيد
بيمارستان بزرگ آيت الله کاشاني شهرکرد به عنوان آخرين پروژه ملي دولت نهم و نخستين پروژه ملي دولت دهم با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي به بهره برداري رسيد
بيمارستان کاشاني به عنوان يکي از آرزوهاي ديرينه مردم چهارمحال و بختياري پس از 9 سال به بهره برداري رسيد تا صداي تيپدن قلب درمان استان طنين انداز شود.
با اتمام عمليات ساخت ابنيه و ساختمان بزرگ بيمارستان آيت الله کاشاني شهرکرد اين پروژه بزرگ ملي از سوي پيمانکار به دانشگاه علوم پزشکي تحويل داده شد.
دکتر کامران باقري لنکراني با ابراز خرسندي از ساخت اين پروژه ملي در چهارمحال و بختياري گفت: اين پروژه تا پيش از دولت نهم تنها 9درصد پيشرفت داشت و در دولت نهم عمليات ساخت اين بيمارستان پايان يافت و اين يک امر بي سابقه مي باشد.
وي تصريح کرد: مدت بهره برداري از بيمارستانهاي کشور تا پيش از دولت نهم حدود هفت سال بود که در دولت نهم اين امر کاهش چشمگيري داشته است.
استاندار چهارمحال و بختياري نيز گفت: روند ساخت بيمارستان آيت الله کاشاني شهرکرد مطلوب بوده و جا دارد از مديريت دانشگاه علوم پزسکي استان و پيمانکاران آن تقدير شود.
رجبعلي صادقي افزود: اين پروژه يکي از مطالبات برحق مردم چهارمحال و بختياري بود که استان به شدت در اين زمينه با کمبود مواجه بود.
صادقي گفت: تا پيش از استقرار دولت نهم اين پروژه تنها 9 درصد پيشرفت فيزيکي داشت که اين پيشرفت در دولت نهم به 100 درصد رسيده و روند ساخت آن در دولت نهم متحول شد و شدت و قوت گرفت و ظرف سه سال احداث آن از برنامه زمان بندي نيز جلو افتاد.
وي افزود: احداث و تکميل پروژه هاي نيمه تمام از اهداف دولت عدالت محور بود و در سفر رييس جمهوري و هيات دولت بر تسريع در امر ساخت اين پروژه تاکيد شد.
رييس دانشگاه علوم پزشکي چهارمحال و بختياري نيز گفت:بيمارستان آيت الله کاشاني شهرکرد در سه فاز تحويل ساختمان و ابينه، تجهيز بيمارستاني و انتقال بيماران به بهره برداري رسيد.
دکتر محمدعلي کياني يادآور شد: با بهره برداري از بيمارستان آيت الله کاشاني شهرکرد تعداد تختهاي بيمارستاني استان افزايش و 360 تخت بيمارستاني به ظرقيت استان افزوده مي شود.
رييس دانشگاه علوم پزشکي چهارمحال وبختياري گفت: در دوره اول سفر هيات دولت 40 ميليارد ريال و در دور دوم سفر رييس جمهور و هيات دولت 50 ميليارد ريال به اين طرح اختصاص يافت.
کياني افزود: اعتبارات احداث و تامين تجهيزات بيمارستان 240ميليارد ريال بوده است.
وي تصريح کرد: تعدادي از نيروهاي متعهد و متخصص اين دانشگاه هم اکنون در حال گذراندن دوره هاي فوق تخصصي هستند که با برگشت اين نيروها، در آينده بخش فوق تخصص جراحي نيز در بيمارستان راه اندازي خواهد شد.
کياني گفت: تعجيل در امر ساخت آن هرگز باعث کاهش کيفيت نشد چرا که اين پروژه عظيم با انجام برنامه زمان بندي شده پيش رفت.
وي افزود: علاوه بر بودجه سفر هيات دولت با مساعدت استاندار و معاون برنامه ريزي 14ميليارد ريال از محل اعتبارات وزارت نفت و 50درصد مابقي نيز از محل اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تامين شده است.
ساخت اين پروژه عظيم ازسال 79 آغاز شد ولي از ارديبهشت ماه 85 پروژه وارد فاز تکميلي شد و قرارداد با پيمانکار آن منعقد گرديد.
اين بيمارستان بازيربناي21 هزار و 700مترمربع و در 9 طبقه احداث شده که يک طبقه زيرزمين ،يک طبقه پايون، بخش اورژانس، دو بخش بستري، دو بخش جراحي و اتاق عمل که بخش اتاق عمل داراي 9 اتاق عمل و گروه جراحي، ارتوپدِي، ارولوژِي، سوختگي، داخلي عمومي، داخلي اعصاب و بخش سنگ شکن مي باشد.
منبع : ایرنا