50 مطلب آخر
مشکلات بیمارستانها : پديدهء ''بیماری زایی''

. . . .  پایین بودن کیفیت خدمات در بیمارستانهای دولتی به عنوان عامل اصلی نارضایتی بیماران  . . . . .  و علت آن ناشی از تعرفه های غیر واقعی   . . . . .  در نتیجه بیمارانی که از توان مالی بالایی برخوردارند، روند درمان خود را در بخش خصوصی پیگیری می کنند و بیماری آن عده که توانایی مالی ندارند به یک بیماری مزمن تبدیل می شود  . . . .

جهت مطالعه باقی مطلب ٬  بر روی کلمه    ادامه متن  در زیر خبر کلیک فرمائید   

تحلیل ما

متن کامل

بروز "بیماری زایی" از علل نارضایتی مراجعان بیمارستانهای دولتی است

رئیس انجمن رادیولوژی ایران، از پایین بودن کیفیت خدمات در بیمارستانهای دولتی به عنوان عامل اصلی نارضایتی بیماران یاد کرد و علت آن را ناشی از تعرفه های غیر واقعی دانست.

دکتر عبدالرسول صداقت، به مهر گفت: عدم تحقق درآمدها در مراکز درمانی دولتی موجب افت کیفیت خدمات به بیماران می شود که این امر نیز ناشی از پایین بودن تعرفه ها است.

وی با استناد به یک نمونه از عدم رضایتمندی بیماران در هنگام مراجعه به بیمارستانهای دولتی، افزود: بنده چندی پیش به مدت 4 روز در بخش CCU یکی از بیمارستانهای دولتی معروف بستری بودم که در نهایت با رضایت خودم ترخیص شده و در یک بیمارستان خصوصی بستری شدم.

صداقت، با تشبیه بخش CCU این بیمارستان دولتی به بازار آهنگری، گفت: هزینه ای که در مدت 4 روز بستری در این بخش پرداخت کردم، 15 هزار تومان بود.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران، با عنوان این مطلب که هزینه یک شب بستری در بخش CCU حداقل 100 هزار تومان است، افزود: وقتی این تفاوت وجود دارد، در نتیجه کیفیت خدمات در بخش دولتی به تدریج پایین می آید.

وی عدم رضایتمندی مراجعان به بیمارستانهای دولتی را ناشی از کیفیت خدمات پزشکی و رضایت مجموعه ای که در این بخش مشغول به کار هستند، عنوان کرد و گفت: کیفیت خدمات تنها متوجه پزشک نیست و شامل همه پرسنل یک مجموعه می شود.

صداقت، تصریح کرد: وقتی پرسنل نیز از محل کار خود رضایت نداشته باشد، برخوردشان با بیمار منطقی نخواهد بود.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران، همچنین از ناعادلانه بودن دستمزدها متناسب با مدیریت بیمارستان به عنوان یکی دیگر از علل افت کیفیت خدمات درمانی در بخش دولتی نام برد و افزود: تمامی این موارد به این مسئله منتج می شود که بسیاری از کارهای درمانی در این بخش دوباره کاری می‌شود.

وی ادامه داد: در نتیجه بیمارانی که از توان مالی بالایی برخوردارند، روند درمان خود را در بخش خصوصی پیگیری می کنند و بیماری آن عده که توانایی مالی ندارند به یک بیماری مزمن تبدیل می شود.

صداقت، افزایش "بیماری زایی" یا "بیمارگونه بودن" در جامعه را یکی از پیامدهای نارضایتی از این قبیل مراکز درمانی دانست و گفت: دولت در این بخش سمت و سوی ناقصی دارد، در عین حال که هزینه سنگینی می کند.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران، تنها راهکار برون رفت از این وضعیت را حمایت دولت از بیمه ها عنوان کرد و افزود: تجربه نشان داده که دخالت صد درصد دولتها در بخش درمانی موفق نبوده و می بایست کارکرد نظارتی خود را قوی تر سازند.

منبع: سلامت نیوز

منبع : تاریخ : ۱۳۸۸/۷/۲۷ تعداد بازدیدکنندگان : 5407

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 161
بازدید دیروز : 3652
بازدید این ماه : 22486
بازدید امسال : 817969
بازدید کل : 37185042

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش