50 مطلب آخر
چند پروژه : آرشیو اخبار بیمارستان سازی- زمستان88

با توجه به اهمیت نگهداری اطلاعات آماری بیمارستان سازی ٬ آرشیو  اخبار بیمارستان سازی به صورت دسته بندی در دوره های زمانی مشخص  ٬ بشرح مطالب ذیل و مربوط به دورهء زمانی    زمستان   ۱۳۸۸  در دسترس شما قرار دارد .

  • ۱۲۷ بیمارستان در کشور در حال احداث است   
  • نخستين بيمارستان توانبخشي ايران سال آينده افتتاح مي‌شود  
  •  افتتاح 466 پروژه بهداشتي درماني در دهه فجر  
  •   32 بيمارستان تازه تاسيس دولتي منتظر نيروي‌انساني است   
  •   بخش ICU ، لاپاروسكوپي و آنژيوگرافي قلب بيمارستان حضرت رسول (ص) افتتاح شد   
  •  در شهر 250 هزار نفري قرچک هيچ گونه مرکز درماني ، درمانگاه ، کلينيک و يا بيمارستان وجود ندارد

 لطفآ برای مطالعه بر روی کلمهء  ادامهء متن  در کادر زیر کلیک فرمایید .

تحلیل ما

متن کامل

127 بيمارستان در كشور در حال احداث است

فارس - ۲/۱۱/۸۸

وزير مسكن و شهرسازي اعلام كرد : 127 بيمارستان در كشور در حال احداث است.علي نيكزاد  در دامغان اظهار داشت: 127 بيمارستان در كشور با 13 هزار و 500 تخت در حال ساخت است. وي اضافه كرد : اعتبار اختصاص‌يافته به اين طرح‌ها، 8 هزار و 200 ميليارد ريال است. وزير مسكن و شهرسازي ادامه داد : در سال جاري، 2 هزار و 970 ميليارد ريال اعتبار براي ساخت اين بيمارستان‌ها اختصاص داده شد. نيكزاد افزود: شش بيمارستان 406 تختخوابي با اعتبار 440 ميليارد ريال در دهه فجر امسال به بهره‌برداري مي‌رسد. وي با بيان اينكه سلامتي افراد جامعه از مهم‌ترين برنامه‌هاي دولت خدمتگذار است، گفت: مجلس براي ساخت بيمارستان‌هاي جديد، يك‌هزار و 200 ميليارد ريال در اختيار وزارت مسكن و شهرسازي قرار داده است. وزير مسكن و شهرسازي به تصويب ساخت سه بيمارستان در استان سمنان در سفر رهبري اشاره كرد و گفت: اين بيمارستان‌ها به زودي تكميل و به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تحويل داده خواهند شد. وي ساخت بيمارستان، ورزشگاه، ندامتگاه و مجتمع‌هاي اداري را از مهم‌ترين برنامه‌هاي وزارت مسكن و شهرسازي برشمرد.

نخستين بيمارستان توانبخشي ايران سال آينده افتتاح مي‌شود

 فارس - ۱۲/۱۱/۸۸

مدير بيمارستان نورافشان از افتتاح نخستين بيمارستان توانبخشي ايران در شهريور سال آينده خبر داد.حيدر طهماسبي  اظهار داشت: بيمارستان نورافشان تحت پوشش جمعيت هلال‌احمر از فروردين سال جاري جهت ايجاد و راه‌اندازي نخستين بيمارستان توانبخشي ايران فعاليت‌هاي عمراني و تجهيز لوازم پزشكي خود را آغاز كرد. وي افزود: بزرگترين بيمارستان توانبخشي ايران به نام نورافشان داراي 96 تخت آن كه 16 تخت ويژه ICU خواهد بود با حضور بيش از 360 نيروي پزشك، تكنسين، پرستار، بهيار و پرسنل ديگر در هفته دولت مصادف با شهريور سال 89 افتتاح خواهد شد. طهماسبي به ارائه خدمات توانبخشي به بيماران جسمي و حركتي كشور در بيمارستان نورافشان اشاره كرد و گفت: خدماتي از جمله آب‌درماني، گفتار درماني، فيزيوتراپي، راديولوژي، اورتز و پروتز و و تمام خدمات توانبخشي در بيمارستان نورافشان به بيماران ارائه مي‌شود. وي با بيان اينكه در خاورميانه تنها دو كشور تركيه و عراق بيمارستان تخصصي توانبخشي دارند، افزود: بيمارستان توانبخشي نورافشان به عنوان نخستين بيمارستان توانبخشي در ايران خواهد بود كه در كنار مركز جامع توانبخشي هلال احمر مستقر در ميدان ونك كه لوازم توانبخشي را در كشور مي‌سازد، فعاليت خود را در شهريور سال آينده پس از تجهيز كامل وسايل و لوازم پزشكي مختص بيماران جسمي و حركتي آغاز خواهد كرد. طهماسبي به تأمين اعتبار لوازم پزشكي بيمارستان نورافشان توسط جمعيت هلال احمر اشاره كرد و گفت: در حال حاضر 50 درصد از تجهيزات پزشكي با همكاري وزارت بهداشت در اين بيمارستان تهيه شده است. وي افزود : بيشترين دليل عقب افتادن افتتاح پروژه نخستين بيمارستان توانبخشي ايران به دليل ايجاد بخش هيدروتراپي بود كه در زمان نخست استارت پروژه چنين طرحي مطرح نبود و با باورهاي كارشناسي شده احتمال افتتاح بيمارستان نورافشان تا اواخر امسال وجود داشت. طهماسبي به چشم‌انداز نخستين بيمارستان توانبخشي ايران در راستاي جذب بيماران خارج از كشور اشاره كرد و گفت: بيمارستان نورافشان به عنوان يك موقوفه توسط مرحوم عبدالحسن نورافشان جهت درمان بيماران فلج به جمعيت هلال احمر وقف شده است.

افتتاح 466 پروژه بهداشتي درماني در دهه فجر

فازس - ۱۴/۱۱/۸۸

در ايام دهه فجر امسال تعداد 466 پروژه بهداشتي درماني با اعتباري بالغ بر 794/826/6 ميليون ريال افتتاح و هزار تخت به تخت‌هاي بيمارستاني كشور افزوده مي‌شود.به گزارش روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ، تعداد 123 خانه بهداشت و 46 مركز بهداشتي درماني بخشي از پروژه‌هاي قابل افتتاح در اين ايام مبارك است. همچنين با افتتاح تعداد 52 پايگاه اورژانس 115 و چندين بخش اورژانس بيمارستاني، به ظرفيت‌هاي اورژانس پيش بيمارستاني و بيمارستاني در سراسر كشورمان افزوده خواهد شد. افتتاح يك آزمايشگاه مركزي، تكميل و تجهيز 99 بخش بيمارستاني، چند باب خانه پزشكان، تكميل و تجهيز 20 ساختمان اداري – دانشگاهي و 60 مورد تكميل و تجهيز ساختمان دانشگاه، بخشي از پروژه‌هاي حوزه بهداشت و درمان است كه در دهه فجر امسال بدست مسئولان ذيربط در سراسر كشور افتتاح مي‌شود. با افتتاح دو دانشكده پزشكي و 25 بيمارستان شامل بيمارستان 24 تختخوابي پارس جزيره ابوموسي، بيمارستان رفيده دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي، بيمارستان امام علي كرمانشاه، بيمارستان 64 تختخوابي شهداي بناب و بيمارستان 56 تختخوابي امام حسين هريس تعداد هزار تخت به تخت‌هاي بيمارستاني كشور افزوده شده و بدينوسيله گام موثري براي ارتقاء سطح بهداشت و درمان كشورمان به ويژه در مناطق محروم برداشته مي‌شود.

32 بيمارستان تازه تاسيس دولتي منتظر نيروي‌انساني است

ایلنا - ۱۸/۱۱/۸۸

وزير بهداشت و درمان با بيان اينكه 32 بيمارستان تا پايان سال به بهره برداري مي‌رسد گفت: براي بهره‌برداري اين پروژه ها نياز به تامين نيروي انساني با مساعدت معاونت نيروي انساني رياست جمهوري داريم. در 31 سال گذشته شاخص اميد به زندگي از 51 سال به 72 سال رسيده است كه بايد اين شاخص به 80 سال برسد. مرضيه وحيددستجردي در حاشيه افتتاح مركز فيزيولوژي هوايي طب هوا و فضا در بيمارستان 600 تخت خوابي بعثت وابسته به دانشگاه علوم پزشكي ارتش اظهار داشت: 205 پروژه بهداشتي درماني و آموزشي تا پايان سال به بهره‌برداري مي‌رسد و خبرهاي خوشي از برخي داروهاي تشخيصي و درماني ضدسرطان به مردم اطلاع مي‌دهيم. وي ادامه داد: در طي 31 سال گذشته شاخص اميد به زندگي از 51 سال به 72 سال رسيده است كه بايد اين شاخص به 80 سال برسد. وزير بهداشت در مورد قانون بهره‌وري نظام سلامت گفت: قانون بهره‌وري نظام سلامت مربوط به پرستاران و بهياران باليني، كمك‌بهياران و تكنسين‌هاي فوريت‌هاي پزشكي است و مربوط به علوم آزمايشگاهي‌ها نيست. اين آئين‌نامه از قبل مصوب مجلس و دولت بوده است لذا هر كار ديگري براي آئين‌نامه و قانون جديد زمان‌بر است. امير سرتيپ دوم شاه‌صفي، فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران نيز در مورد تجهيزات مركز فيزيولوژي هوايي طب هوا و فضا گفت: تجهيزات اين مركز اقتباس‌شده از تجهيزات استاندارد جهاني است اما در داخل كشور ساخته شده است. تقريباً مي‌توان گفت با ساخت ساختمان فيزيولوژي نيروي هوايي مي‌توانيم هم نياز داخل را تأمين كنيم و هم از خارج كشور دانشجو بپذيريم.

466 پروژه بهداشتي درماني كشور فردا افتتاح مي‌شود

فارس - ۲۰/۱۱/۸۸

466 پروژه بهداشتي درماني فردا در سراسر كشور به صورت همزمان توسط وزير بهداشت افتتاح مي‌شود. گزارش روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي صبح فردا تعداد 466 پروژه بهداشتي درماني در سراسر كشور به صورت همزمان توسط مرضيه وحيد دستجردي، وزير بهداشت افتتاح مي‌شود. بنابراين گزارش در دهه فجر امسال با افتتاح 25 بيمارستان از جمله بيمارستان 24 تختخوابي پارس جزيره ابوموسي، بيمارستان رفيده دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي، بيمارستان امام علي(ع) كرمانشاه، بيمارستان 64 تختخوابي شهداي بناب و بيمارستان 56 تختخوابي امام حسين(ع) هريس، هزار تخت به تخ‌تهاي بيمارستاني كشور افزوده مي‌شود. همچنين افتتاح همزمان 52 پايگاه اورژانس 115 و چندين بخش اورژانس بيمارستاني، ظرفيت‌هاي اورژانس در سراسر كشور را افزايش مي‌دهد. در دهه فجر امسال 99 بخش بيمارستاني در سراسر كشور به ويژه در مناطق محروم تكميل و تجهيز مي‌شود كه از جمله آنها افتتاح اولين بخش جراحي قلب باز در بيمارستان علي‌ابن ابيطالب (ع) زاهدان است كه با افتتاح اين بخش در كنار مجموعه تخصصي قلب و عروق، امكانات پيشرفته اكوكارديوگرافي و تست ورزش، بخش آنژيوگرافي و بخش مراقبت‌هاي ويژه گام نهايي در مسير تكميل چرخه درمان بيماران قلبي و عروقي در استان سيستان و بلوچستان برداشته شده و دانشگاه علوم پزشكي زاهدان را به يكي از قطب‌هاي ارائه خدمات تخصصي و فوق تخصصي قلب و عروق تبديل خواهد كرد و بيماران نيازمند به عمل جراحي قلب باز اين استان را از صرف هزينه‌هاي زياد و تحمل فشارهاي متعدد عصبي براي سفر به استانهاي ديگر براي درمان، بي‌نياز مي‌كند. همچنين افتتاح 123 خانه بهداشت و 46 مركز بهداشتي درماني، تكميل و تجهيز 60 ساختمان دانشگاه و افتتاح دو دانشكده پزشكي نيز بخشي از پروژه‌هايي است كه به صورت همزمان در سراسر كشور توسط وزير بهداشت افتتاح مي‌شود. اعتبار هزينه شده براي اين پروژه‌ها مبلغي بالغ بر 7هزار ميليارد ريال است.

بخش ICU ، لاپاروسكوپي و آنژيوگرافي قلب بيمارستان حضرت رسول (ص) افتتاح شد

فارس - ۱۹/۱۱/۸۸

بخش‌هاي ICU ، لاپاروسكوپي و آنژيوگرافي قلب بيمارستان حضرت رسول(ص) صبح امروز با حضور وزير بهداشت افتتاح شد. مرضيه وحيد دستجردي در مراسم افتتاح اين 3 بخش اظهار داشت:‌ هزينه‌هاي فراواني در حال حاضر براي نظام سلامت انجام مي‌شود كه سالانه ميزان آن 10 هزار ميليارد تومان است و روز به روز اين هزينه‌ها بيشتر مي‌شود. وي افزود: اگر در جهت خودكفايي و استقلال مسائل سلامت حركت نكنيم چالش پيش رو در آينده شديدتر خواهد شد. وحيد دستجردي با بيان اينكه در حال حاضر در تربيت نيروي انساني به استقلال رسيده‌ايم، گفت: در زمينه‌هاي دارو و درمان و تجهيزات پزشكي فعاليت‌هاي خوبي صورت گرفته است اما كفايت نمي‌كند.همچنين شاخص‌هاي بهداشتي و سلامتي نيز ارتقاء چشمگيري پيدا كرده‌اند. وزير بهداشت با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اينكه مردم نبايد به جز رنج بيماري در هنگام ابتلا به بيماري‌ها رنج ديگري داشته باشند، تصريح كرد: بايد كاري بكنيم تا هر كس كه به بيمارستان‌ها مراجعه كرد بهترين خدمت به وي ارائه شود. وي گفت: در بازديد سرزده‌اي كه از بيمارستان حضرت رسول(ص) انجام دادم رسيدگي خوب به مردم را شاهد بودم و اورژانس اين بيمارستان يكي از بهترين اورژانس‌هاي بيمارستان‌هاي كشور است. در ادامه اين مراسم محمودرضا آل بويه، رئيس بيمارستان حضرت رسول(ص) درباره بخش‌هايي كه افتتاح شد، گفت: بخش ICU داراي 11تخت است كه با هزينه 65 ميليون تومان بازسازي شده است و مشكل تجهيزات دارد كه وزارت بهداشت در اين زمينه فقط 5 تخت به ما داده است. وي گفت: اتاق عمل يكپارچه لاپاروسكوپي داراي قابليت پخش زنده اعمال جراحي از طريق اينترنت است و بخش آنژيوگرافي قلب با هزينه بيش از 2 ميليارد تومان با كمك بخش خصوصي تأسيس شده است. آل بويه ادامه داد: از ميان رشته‌هاي تخصصي موجود در كشور 2 رشته در اين بيمارستان وجود دارد و همچنين 10 رشته فلوشيپ نيز تربيت نيرو مي‌شود. وي با اشاره به مطالبه از بيمه‌ها گفت:‌ متأسفانه مطالبات بيمارستان‌ها از بيمه‌ها و همچنين ماده 92 كه از طرف معاونت سلامت بايد پرداخت شود هنوز پرداخت نشده است و اين مطالبات چيزي حدود 9 ميليارد تومان است.

 در شهر 250 هزار نفري قرچک هيچ گونه مرکز درماني ، درمانگاه ، کلينيک و يا بيمارستان وجود ندارد

ایرنا - ۲۷/۱۲/۸۸

امام جمعه شهر قرچک گفت : تأمين مراکز درماني يکي از اولويت هاي فعاليت هاي عمراني در شهر قرچک است و مسئولان شهرستان براي احداث آن تلاش بيشتري به انجام برسانند. حجه الاسلام "حسين توسلي"  اظهار داشت : در شهر 250 هزار نفري قرچک هيچ گونه مرکز درماني ، درمانگاه ، کلينيک و يا بيمارستان وجود ندارد و بيماران و مردم اين شهر با مشکلات عديده اي دست و پنجه نرم مي کنند. وي افزود: مردم شهر قرچک براي برخورداري از خدمات درماني بايد به شهر ورامين يا بيمارستان فيروزآبادي شهرستان ري مراجعه نمايند که اين امر در مواردي که نياز اورژانسي به خدمات پزشکي وجود دارد باعث شده جان بيماران به خطر بيفتد. وي گفت : بر اساس استاندارهاي موجود به ازاء هر يک هزار نفر ساکن در شهر بايد يک تخت بيمارستاني وجود داشته باشد که بر اين اساس بايد در شهرقرچک 250 تخت بيمارستاني وجود داشته باشد . وي تأکيد کرد :در شهر قرچک حتي يک تخت بيمارستاني نيز وجود ندارد . توسلي تصريح کرد: احداث بيمارستاني با دارا بودن حداقل يکصد تختخواب از اولويت هاي شهر قرچک است و مسئولين بايد بدانند که سلامت مردم شهر قرچک به احداث اين مرکز درماني بستگي دارد

منبع : تاریخ : ۱۳۸۹/۱/۱۵ تعداد بازدیدکنندگان : 6151

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 241
بازدید دیروز : 3652
بازدید این ماه : 22566
بازدید امسال : 818049
بازدید کل : 37185122

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش