50 مطلب آخر
وقف و خیرین : آرشیو اخبار وقف - بهار 1389

با توجه به اهمیت نگهداری اطلاعات آماری خیرین سلامت  ٬ آرشیو  اخبار وقف   به صورت دسته بندی در دوره های زمانی مشخص  ٬ بشرح مطالب ذیل و مربوط به دورهء زمانی    بهار   ۱۳۸۹  در دسترس شما قرار دارد . 

نيکوکارارسنجان فارس،100ميلياردريال هزينه احداث بيمارستان را تامين کرد   +    ساختمان جديد بيمارستان فوق تخصصي پوست خاورميانه احداث مي شود    +    دفتر خيرين سلامت در بيمارستان‌هاي دانشگاه علوم پزشكي ايران داير مي‌شود    +     رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران :دفتر خيرين سلامت فعال مي‌شود    +   نخستين بيمارستان مادر و كودك كشور ساخته شد   

 لطفآ برای مطالعه بر روی کلمهء  ادامهء متن  در کادر زیر کلیک فرمایید .

تحلیل ما

متن کامل

نيکوکارارسنجان فارس،100ميلياردريال هزينه احداث بيمارستان را تامين کرد

ایرنا - ۸/۲/۸۹

فرماندار ارسنجان گفت: عمليات اجرايي احداث بيمارستان امام علي (ع) شهرستان ارسنجان که رضا ابراهيمي نيکوکار اين شهرستان ، 100 ميليارد ريال هزينه احداث آن را تامين کرده است، آغاز شد . محمد جواد عسکري ، اظهار داشت: اين بيمارستان در زميني به مساحت 20 هکتار و در سه طبقه احداث و هفت بخش مختلف بيمارستاني در آن مستقر مي شود. وي افزود: نقشه اوليه ساخت اين بيمارستان ، 64 تختخوابي بود ليکن با تهيه نقشه اي که براي نخستين بار در کشور اجرا خواهد شداين رقم به 100 تختخواب افزايش يافته است. فرماندار ارسنجان ، ضمن تقدير از باني نيکوکاراين بيمارستان بيان کرد:همچنين تا کنون خيرين ديگري از جمله دکتر طالب ، حبيب خسروي، محمود يارمحمودي و حيدر عمادي با اهداي معادل 11ميلياردريال به ترتيب درامراحداث ساختمان مجتمع فرهنگي کميته امداد، آموزشکده فني،سالن چند منظوره آموزش و پرورش و احداث بخش هاي دياليز و سونوگرافي بيمارستان ولي عصر (عج) مشارکت کرده اند. شهرستان ارسنجان در فاصله 125 کيلومتري شمال شرق شيراز، واقع شده است

ساختمان جديد بيمارستان فوق تخصصي پوست خاورميانه احداث مي شود
ایرنا - ۹/۳/۸۹
 رييس بيمارستان فوق تخصصي بيماري‌هاي پوست و مو رازي گفت: خيرين سلامت، پنج ميليارد تومان براي ساخت ساختمان جديد بيمارستان 80 ساله رازي که تنها بيمارستان فوق تخصصي پوست خاورميانه است، هزينه کردند. مرکز آموزشي و درماني فوق تخصصي پوست و مو رازي با قدمت 80 ساله در فضايي به مساحت چهار هزار متر زير بنا در منطقه‌اي در جنوب شهر تهران واقع است و تنها مرکز فوق تخصصي بيماري‌هاي پوست و مو در خاورميانه محسوب مي شود.  "نفيسه اسماعيلي" با اشاره به قدمت 80 ساله مرکز آموزشي و درماني رازي افزود: اکنون، ساختمان جديد اين مرکز در فضايي به وسعت 12 هزار مترمربع در حال ساخت است و تاکنون 10تا 15درصد پيشرفت فيزيکي داشته است. وي گفت: احداث اين ساختمان جديد به حدود 12 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد که 40 درصد از آن توسط خيرين پرداخت مي‌شود. وي اضافه کرد: با وجود پيشرفت علم پزشکي و ضرورت استفاده از دستگاهها و تجهيزات نوين پزشکي فضاي محدود ساختمان قديمي مانعي براي استفاده از امکانات جديد و ارايه خدمات آموزشي درماني با کيفيت بود. اسماعيلي ادامه داد: با توجه به خودگردان بودن مراکز آموزشي - درماني دولتي به جاي ارتقاي کيفيت خدمات درماني، ناگزير بوديم بخشي از درآمد بيمارستان را صرف ترميم و بازسازي ساختمان فرسوده تنها مرکز فوق تخصصي بيماري‌هاي پوست و مو کنيم. رييس بيمارستان فوق تخصصي بيماري‌هاي پوست و مو رازي بازسازي اين مرکز را به علت قدمت زياد و فرسودگي ناشي از آن مقرون به صرفه ندانست. وي با اشاره به محدوديت منابع مالي دانشگاه علوم پزشکي تهران و وزارت بهداشت، افزود: به همين علت، از کمک مادي و فکري مجمع خيرين سلامت در اين زمينه استفاده شده است. اسماعيلي ادامه داد: بيمارستان فوق تخصصي رازي به طور ميانگين روزانه پذيراي يک ‌هزار مراجعه‌کننده براي دريافت خدمات درماني سرپايي است. رييس بيمارستان فوق تخصصي بيماري‌هاي پوست و مو رازي بهترين سرمايه‌گذاري را هزينه در بخش‌هايي دانست که خدمات با کيفيت و با هزينه‌ها و تعرفه‌هاي دولتي ارايه مي‌کنند. اسماعيلي، نهضت مجمع خيرين سلامت را در نوسازي مراکز درماني سراسر کشور را اقدامي ارزنده برشمرد و گفت: اين حرکت، پيش از اين در شهر‌هاي کوچک کشور انجام شده بود اما از حدود دو سال پيش با تشکيل مجمع خيرين سلامت شاهد آغاز آن در مراکز آموزشي- درماني دولتي در شهر تهران هستيم. وي اقدامات خيرين نيکوکار را با روحيه خداپسندانه و فرهنگ نوع دوستي ايرانيان عجين دانست و يادآورشد: از ديرباز شاهد وقف درمانگا‌ههاي خيريه در گوشه و کنار کشور بوده ايم اما اميدواريم در سطح وسيع‌تر شاهد افزايش همکاري نيکوکاران خير باشيم.
دفتر خيرين سلامت در بيمارستان‌هاي دانشگاه علوم پزشكي ايران داير مي‌شود
فارس - ۱۹/۳/۸۹
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: كمك خيرين، نظام سلامت را 10 سال جلوتر مي‌برد و به زودتي دفتر خيرين سلامت در تمام بيمارستان‌هاي اين دانشگاه فعال مي‌شود  . سيدعلي ابطحي  افزود: كمك خيرين مي‌تواند نظام سلامت را 10 سال جلوتر ببرد. به عنوان مثال طي 4 سال اخير 5 ميليارد تومان از سوي خيرين براي بازسازي، نوسازي و توسعه بيمارستان فيروزگر تخصيص داده شده است. وي اضافه كرد:در سال‌هاي اخير 26 بيمارستان اين دانشگاه از سوي خيرين با صرف هزينه‌هاي مختلف مورد توجه قرار گرفته است. وي با اعلام اينكه بازسازي، بهسازي، نوسازي، توسعه بخش‌ها و تأمين تجهيزات پزشكي و بيمارستاني از مهمترين حمايت‌هاي خيرين سلامت در تعامل با دانشگاه بوده است افزود: به عنوان مثال در 4 سال گذشته 5 ميليارد تومان از سوي خيرين براي بازسازي، نوسازي و توسعه بيمارستان فيروزگر تخصيص داده شد. ابطحي با اشاره به 80 تخت بيمارستاني در بيمارستان فيروزگر كه 4 سال پيش با ضريب 50 درصد اشغال شده بود تصريح كرد: با حمايت خيرين سلامت اين تعداد تخت هم‌اكنون به 340 تخت بستري با ضريب اشغال 80 تا 90 درصد تبديل شده ‌است. وي گفت: بهره‌گيري از پتانسيل خيرين سلامت مي‌تواند نظام سلامت را 10 سال جلوتر ببرد در حال حاضر 18 بيمارستان در غرب و جنوب غرب تهران، شهرستان‌هاي نظرآباد، ساوجبلاغ، هشتگرد و شهريار نياز‌سنجي شده‌اند و قرار است با گلريزاني كه در تاريخ 24 خرداد در حاشيه همايش خيرين سلامت برگزار مي‌شود خيرين حامي اين مراكز درماني شناسايي و معرفي شوند. رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران خاطرنشان كرد: قرار است براي هر بيمارستان به طور مجاز يك كانون خير در امور خيرين سلامت معرفي شود تا خيرين هدفمند در هر بيمارستان هزينه كنند. وي اضافه كرد: در حال حاضر نياز دانشگاه به ساخت خوابگاه دانشجويان متأهل است كه هم‌اكنون نيمه كاره است همچنين نوسازي و بهسازي در بيمارستان‌هايي مانند لولاگر با هدف توسعه بخش بيمارستاني و ساخت بيمارستان جديد سوختگي از ديگر برنامه‌هاي دانشگاه در همكاري با خيرين سلامت است. 

رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران :دفتر خيرين سلامت فعال مي‌شود
 
ایرنا - ۲۴/۳/۸۹
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: دفتر خيرين سلامت به زودي در تمام بيمارستان‌هاي تابعه دانشگاه علوم پزشکي ايران فعال مي‌شود. ،سيد"علي ابطحي"  با بيان اينکه اکنون 26 دانشگاه علوم پزشکي ايران از کمک هاي خيرين بهره مند هستند، افزود: کمک هاي خيرين در بخش هاي مختلف درماني، نظام سلامت را 10 سال به جلوتر پيش مي‌برد. وي، بازسازي، بهسازي، نوسازي، توسعه بخش‌ها و تامين تجهيزات پزشکي و بيمارستاني را از مهمترين حمايت‌هاي خيرين سلامت در تعامل با دانشگاه علوم پزشکي ايران دانست. ابطحي گفت: 18 بيمارستان در غرب و جنوب غرب تهران، شهرستان‌هاي نظرآباد، ساوجبلاغ، هشتگرد و شهريار نياز‌سنجي شده‌اند و با گلريزاني که در همايش امروز خيرين سلامت برگزار شد، خيرين حامي اين مراکز درماني شناسايي و معرفي مي شوند. رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران افزود: قرار است براي هر بيمارستان به طور مجاز يک کانون خير در امور خيرين سلامت معرفي شود تا خيرين، کمک هاي خود را به شکل هدفمند در هر بيمارستان هزينه کنند. ابطحي با اشاره به نياز اين دانشگاه به خوابگاه دانشجويان متاهل، گفت: مشکل خوابگاه نيمه کاره دانشجويان متاهل و همچنين نوسازي و بهسازي بيمارستان‌هايي نظير "لولاگر"با هدف توسعه بخش بيمارستاني و ساخت بيمارستان جديد سوختگي مي تواند با کمک خيرين به سرعت حل شود.
نخستين بيمارستان مادر و كودك كشور ساخته شد
فارس - ۲۴/۳/۸۹
 نخستين بيمارستان مادر و كودك كشور با سرمايه 10 ميليارد توماني يك بانوي نيكوكار شيرازي راه‌اندازي شد.صلاح‌الدين دلشاد، رئيس شوراي پزشكان مجمع خيرين سلامت كشور با اعلام اين مطلب در آستانه برگزاري نخستين اجلاس بين‌المللي نيكوكاري گفت: يكي از مهمترين نيازهاي كشور اين است كه با وجود تولد نوزاداني با ناهنجاري‌هاي مادرزادي كه خطر مرگ هم براي نوزاد و هم مادر وجود دارد به يك بيمارستان مجهز كه هم امكانات نگهداري و مراقبت از مادر و هم امكان نگهداري و درمان نوزاد را داشته باشد، مجهز باشيم. اين فوق تخصص جراحي اطفال گفت: براي جبران اين نقيصه، جمعي از جراحان اطفال در دانشگاه علوم پزشكي شيراز به اين فكر افتادند كه بيمارستاني بسازند كه خدمات و تجهيزات كامل تشخيص، درمان و مراقبت از مادر و نوزاد را يكجا داشته باشد. دلشاد افزود: اين گروه از پزشكان به دنبال اين بودند تا با همكاري جمعي از خيرين يك بيمارستان مجهز مادر و كودك را بنا كنند و به دنبال جايي براي اين كار بودند كه متوجه شدند يك سرمايه‌گذار، بيمارستاني را ساخته است كه براي اين كار مناسب است و متوجه شدند كه وي بنا به عللي تصميم دارد اين بيمارستان را به قيمت 13 ميليارد تومان بفروشد. وي گفت: پس از صحبت با صاحب اين بيمارستان وقتي وي متوجه شد كه بانيان بيمارستان مادر و كودك قصد خير دارند اعلام كرد كه به عنوان شراكت در اين كار خير خواهانه 2 ميليارد تومان آن را تخفيف مي‌دهد و اين مجموعه بيمارستاني را به قيمت 11 ميليارد توماني در اختيار بانيان نخستين بيمارستان مادر و كودك كشور قرار مي‌دهد. عضو مجمع خيرين سلامت كشور اضافه كرد: اين موضوع را با باقري لنكراني، وزير وقت بهداشت در ميان گذاشتيم و وي تقبل كرد كه يك ميليارد تومان اين هزينه را از طرف دولت پرداخت كند. در اين زمان بود كه يك بانوي شيرازي به نام مدرسي كه سرمايه‌اي از املاك برادر مرحومش در اختيار داشت براي شراكت در خريد اين بيمارستان اعلام آمادگي كرد و در مرحله اول 7 ميليارد تومان از محل فروش املاك برادر مرحومش و بعد 3 ميليارد تومان از اموال خودش براي خريد اين بيمارستان هزينه كرد و آن را در اختيار دانشگاه علوم پزشكي شيراز گذاشت. دلشاد گفت: به اين ترتيب نخستين بيمارستان مادر و كودك كشور در شيراز راه‌اندازي شد و اكنون اين بيمارستان منحصر به فرد در كشور با 120 تخت بيمارستاني كه قابل افزايش تا300 تخت است، تمام خدمات تخصصي و فوق تخصصي لازم براي تشخيص و درمان بيماري‌هاي جنين، نوزاد و مادر را دارد. وي افزود: امكانات موجود در اين بيمارستان به صورت پراكنده در ساير بيمارستان‌هاي كشور وجود دارد به عنوان مثال مركز طبي كودكان تهران، امكانات لازم براي كودكان را دارد اما براي مادران امكانات مناسبي ندارد يا بيمارستان امام خميني (ره) و شريعتي برعكس آن هستند. البته قرار است در اينده يك بخش و كلينيك مادران نيز در مركز طبي كودكان داير شود اما در زمان حاضر تنها مركز جامع خدمات تشخيصي و درماني مادر و نوزاد در كشور بيمارستان مادر و كودك شيراز است. رئيس شوراي پزشكان مجمع خيرين سلامت كشور گفت: اين بيمارستان هم اكنون زير نظر دانشگاه علوم پزشكي شيراز به صورت هيئت امنايي و با تعرفه دولتي به خدمت‌رساني مشغول است. 
 

منبع : تاریخ : ۱۳۸۹/۴/۱۸ تعداد بازدیدکنندگان : 5269

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4673
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6743
بازدید امسال : 802226
بازدید کل : 37169299

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش