با حضور مرضيه وحيد دستجردي و جمعي از مقامات محلي، استاندار و امام جمعه،بيمارستان44 تختخوابي امام حسين(ع) شهرستان نکا افتتاح و مورد بهرهبرداري قرار گرفت.
در اين مراسم وحيد دستجردي با اظهار خشنودي از افتتاح اين طرح گفت: با افتتاح اين بيمارستان بيش از 130 نفر که همگي بومي شهرستان نکا هستند مشغول به کار ميشوند و جمعيت 110 نفري شهرستان نکا از خدمات درماني اين مرکز نيز بهره مند خواهند شد.
وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي در بخشي از سخنان خود افزود: خشوبختانه بيمارستان امام حسين (ع) با توجه به نياز مردم اين شهرستان، مجهز به ICU / CCU و بخشهاي جنرال ( عمومي) بوده و با افتتاح راديولوژي، بيهوشي و زنان برطرف خواهد شد .
همچنين دستجردي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به وجود بيماران دياليزي در شهرستان نکا، وعده داد در آينده نزديک، چند دستگاه دياليز براي حل مشکل بيماران دياليزي به اين بيمارستان اختصاص خواهند داد.
*راه اندازي ام آر آي بيمارستان طالقاني چالوس
همچنين بخش ام آر آي بيمارستان آيتالله طالقاني شهرستان چالوس با حضور وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي افتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفت.
دستجردي در حاشيه اين مراسم گفت: با توجه به جمعيت شناور و خيل گردشگراني که از استانهاي مجاور براي سپري کردن تعطيلات به استان مازندران به ويژه چالوس و نوشهر سفر ميکنند، مسئولان دانشگاه بايد در راستاي ارتقاء کمي و کيفي خدمات بهداشتي درماني اين استان تلاش ويژهاي داشته باشند.
وي با ابراز خرسندي از اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان استان تصريح کرد: در آيندهاي نزديک طي يک اقامت و بازديد سه روز، مسائل بهداشتي، و درماني استان را از نزديک مورد ارزيابي مجدد قرار داده و در جهت رفع نواقص و کاستيهاي احتمالي تلاش خواهيم کرد.
درادامه انوشيروان محسني بند پي در جمع مردم و مسئولان استان مازندران با اشاره به برخي اقدامات مهم و ارزشمند انجام شده در زمان تصدي مسئوليت وزارت بهداشت و درمان از سوي وحيد دستجردي از جمله ابطال آزمون دستياري تصريح کرد: موضع گيري صريح و شفاف وزير محترم در اعلام بالا بودن نيترات آب شرب بخشهايي از شهر تهران که معضل ده سال اين کلان شهر بود وايستادگي قاطعانه و شجاعانه ايشان در برابر اين تصميم موجب شد تا مسئولان وزارت نيرو و بيش از 50 حلقه چاه آب که نيترات بيش از حد مجاز داشت را از چرخه توزيع آب شرب تهران حذف کنند.
وي افزود: يکي از اقدمات مهم و تأثير گذار وزير بهداشت و درمان، احيا معاونت بهداشتي واهتمام ويژه ايشان در اجراي طرح استقرار پزشک خانواده و نظام ارجاع است که اميدواريم با تعميم اين طرح به ساير استانها و جمعيت کل کشور مردم نظام جمهوري اسلامي از مزايا و ثمرات اجراي اين طرح ارزشمند بهرهمند شود.
محسني بندپي در بخش ديگري از سخنان خود، تعامل وزير و معاونين ايشان را با نمايندگان مجلس بسيار خوب و مثبت دانست و گفت: در طول سه دوره نمايندگي مجلس و ت جربه سنوات گذشته و کار باوزراي قبلي ، به جرأت ميتوانم بگويم که ايشان وزيري مسلط به حوزه بهداشت و درمان بوده و در مقابل برخي سئوالات نمايندگان هميشه پاسخ قانع کننده داشته است به گونهاي که نمايندگان از پاسخهاي مستدل و متقن ايشان همواره قانع شدهاند.
يکي از خدمات مهم دولت دهم، همين بيمارستان 44 تخت خوابي شهرستان نکا است که پس از 4 سال با همت مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي امروز شاهد بهره برداري آن هستيم.
وي افزود: بافت جمعيت 110 هزار نفري شهرستان نکا به گونهاي است که 54 درصد آن در روستاها و 46 درصد در شهر زندگي ميکنند و نبود مرکز درماني، مشکلات عديدهاي براي مردم اين شهر ايجاد ميکرد .
متأسفانه بيشترين بيماران تالاسمي در استان مازندران در شهرستان نکا هستند که تعداد اين افراد به بيش از 100 نفر ميرسد و نيز اين شهرستان در حال حاضر سي بيماري دياليزي دارد که توجه به وضعيت درماني اين بيماران، يکي از خواستههاي مهم مردم اين شهر از وزير بهداشت و درمان است./
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي درچالوس با بيان اينکه مازندران با توجه به ارائه خدمات درماني به مردم منطقه بايد پاسخگوي جمعيت شناور در ايام تعطيلات باشد،عنوان کرد: نگاه وزات بهداشت به استان مازندران وشهر چالوس در حوزه درمان نگاه ويژه است
وي با اشاره به اين که همکاري دانشگاه هاي علوم پزشکي در جهت توسعه مراکز درماني با بخش خصوصي از سياست هاي دولت دهم است، اظهار داشت:اين مرکز با همکاري بخش خصوصي وبا اعتباري بالغ بر 2ميليارد تومان و ايجاد اشتغال براي 10نفر آغاز به کار کرده است.
وزير بهداشت،درمان و آموزش پزشکي با اشاره به وجود 61 مرکز و خانه بهداشت در استان گفت: اين مراکز با هماهنگي استانداري 5/2 درصد از درآمدشان را براي توسعه مراکز خود بگذارند.
وزير بهداشت،درمان و آموزش پزشکي در مراسم افتتاح بيمارستان 32 تختخوابي امام حسن(ع) نکاء نيز با بيان اين اينکه ساخت اين بيمارستاندر سفر اول به تصويب رسيده است، اظهار داشت: اين بيمارستان با چهار تخت اورژانس، شش تخت نوزاد و چهار تخت آي سي يو و فضايي به مساحت 4 هزار و 300 متر مربع در مدت چهارسال ساخته وبه بهره برداري رسيد.
دستجردي با بيان اين که اين پروزه براي 102 نفرشغل ايجاد نموده و 131 پزشک متخصص در آن بکار گيري شده است، تصريح کرد: اين مرکز داراي 25 پزشک متخصص، چهار پزشک عمومي و 68 نيروي تکنسين و کارشناس فني و درماني است.
وي با اشاره به اين که احداث اين بيمارستان، 51 ميليارد ريال هزينه در بر داشته است، گفت: 20 ميليارد از اين هزينه از اعتبارات وزارت نفت بوده است.
دستجردي با وجود 30 بيمار دياليزي و 100 بيمار تالاسمي در شهرستان نکاءعنوان کرد: با تامين بخش ويزه درمان بيماران خاص از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي بايد فضايي در همين بيمارستان براي درمان اين بيماران، مهيا شود.