50 مطلب آخر
پروژه غیرفعال : نگاهی به3پروژه راکد درتهران،عسلویه،تبریز

. . . . .    حدود يكسال از تعطيلي بيمارستان و زايشگاه مريم مي‌گذرد ولي هنوز يك آجر هم در اين بيمارستان جابجا نشده است و مردم آن منطقه هنوز منتظر بازسازي‌ هستند    . . . . .    اين زايشگاه در خيابان شوش غربي، چهارراه خاني آباد، روبروي ايستگاه مترو شوش واقع شده است    . . . . .     بخشدار عسلويه گفت: يكي از مشكلاتي كه هم اكنون مردم عسلويه با آن مواجه هستند عدم تكميل بيمارستان تامين اجتماعي اين شهر است كه بيش از پنج سال نيمه‌تمام به حال خود رها شده    . . . . .    نماينده دير كنگان و جم در مجلس با اشاره به لزوم احداث بيمارستان گفت: مايه تاسف است كه بخش عسلويه با اين همه سرمايه‌گذاري‌ها در بخش نفت و گاز و نياز مبرم اين همه نيروهاي شاغل به خدمات درماني از داشتن يك بيمارستان مجهز و پزشكان متخصص محروم باشد     . . . . . .     دبير اجرايي خانه كارگر تبريز گفت: با توجه به مصوبات قبلي سازمان تامين اجتماعي و پيگيري‌هاي مستمر نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و اعلام آمادگي استانداري در راستاي اختصاص زمين مورد نياز پنج هكتاري براي احداث بيمارستان 300 تختخوابي شماره دو در شهر صنعتي تبريز شاهد بي‌مهري در اين زمينه هستيم    . . . . . 

جهت رویت مابقی این مطلب ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر زیر کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

هنوز يك آجر در طرح بازسازي بيمارستان مريم جابجا نشده است

 حدود يكسال از تعطيلي بيمارستان و زايشگاه مريم مي‌گذرد ولي هنوز يك آجر هم در اين بيمارستان جابجا نشده است و مردم آن منطقه هنوز منتظر بازسازي‌ هستند.

 صندوق تأمين اجتماعي از سال 1369 عهده‌دار ارائه خدمات درماني به بيمه‌شدگان به صورت مستقيم شد و مجاز شد خدمات درماني را خود ارائه كرده يا از بخش‌هاي دولتي و خصوصي ديگر خريداري كند.

بيمارستان و زايشگاه مريم يكي از 70 بيمارستان تأمين اجتماعي در سراسر كشور است كه بيش از 50 سال قدمت دارد؛ اين زايشگاه در خيابان شوش غربي، چهارراه خاني آباد، روبروي ايستگاه مترو شوش واقع شده است.

بيمارستان و زايشگاه مريم در هنگامي كه تعطيل نشده بود خدماتي از جمله سرپايي، بستري، پاراكلينيك و درمان‌هاي تخصصي را ارائه مي‌داد.

در حال حاضر حدود يك سال از تعطيلي اين بيمارستان و زايشگاه مي‌گذرد و مردم آن منطقه در سرگرداني و اضطراب در هنگام بيماري به سر مي‌برند. 

مرد جواني حدود 25 ساله كه ساكن منطقه شوش است، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص تعطيلي بيمارستان مريم مي‌گويد: بي‌مديريتي در تأمين اجتماعي موجب مي‌شود كه يك بيمارستان به مدت طولاني تعطيل شود. وي با تأكيد بر اينكه مسئولان تأمين اجتماعي به فكر مردم نيستند، مي‌افزايد: بيمارستان و زايشگاه مريم خيلي وقت است كه بدون هيچ اطلاع‌رساني تعطيل شده است.

خانمي 30 ساله در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص تعطيلي بيمارستان مريم اظهار مي‌دارد: بيمارستان مريم فرسوده شده بود و احتياج به بازسازي داشت و مسئولان بيمارستان وعده داده‌ بودند كه بعد از چند ماه بازگشايي مي‌شود حال با گذشت حدود يكسال هنوز هيچگونه بازسازي در اين بيمارستان انجام نشده است. وي در ادامه با اشاره به اينكه برخي از بيمارستان‌هاي تأمين اجتماعي فرسوده شده‌اند، مي‌گويد: اين بيمارستان‌ها از حق بيمه مردم ساخته مي‌شود و سرمايه مردمي است حال اين سرمايه در گوشه‌اي خاك مي‌خورد و هيچكس به فكر نيست. 

مردي حدوداً 25 ساله، كارمند در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص تعطيلي بيمارستان مريم، اظهار مي‌دارد: خيلي از مردم منطقه‌هاي مختلف به اين بيمارستان مراجعه مي‌كردند اما از زماني كه اين بيمارستان تعطيل شده است، مردم براي رفتن به بيمارستان ديگر بايد مسافت زيادي را طي كنند. وي در خصوص دليل تعطيلي بيمارستان مي‌گويد: اعلام كردند اين بيمارستان به علت مقاوم نبودن در برابر زلزله تعطيل شده است در حالي كه وزير بهداشت اعلام كرده است فقط 20 درصد بيمارستان‌هاي كشور در برابر زلزله مقام هستند؛ حال سؤال اينجاست چرا ديگر بيمارستان‌ها تعطيل نشده‌اند؟ 

به نظر مي‌رسد بيمارستان‌هاي تأمين اجتماعي نيز براساس جمعيت جغرافيايي كشور احداث نشده‌اند؛ در يك محدوده چندين بيمارستان نزديك به هم و درمانگاه وجود دارد و در خيلي از مناطق حتي يك درمانگاه نيز ندارد.

فريد پاران‌پوريان، معاون درمان سازمان تأمين اجتماعي در تاريخ 4 اسفند 88 در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» گفت: بيمارستان مريم به دليل اخطارهاي مكتوب شهرداري كه اين بيمارستان در برابر زلزله مقاوم نيست، تعطيل شد. وي اظهار داشت: بيمارستان مريم چون در برابر زلزله مقاوم نبود براي جلوگيري از هرگونه مرگ‌ومير بيماران در آن بيمارستان، تعطيل شد.

باران‌ پوريان در پاسخ به اين پرسش كه خلاء بيمارستان مريم را كدام بيمارستان پر مي‌كند، بيان داشت: بيمارستان كاشاني به فاصله 50 متري اين بيمارستان است و تمامي خدماتي كه در بيمارستان مريم ارائه مي‌شد علاوه بر ICU در بيمارستان كاشاني نيز ارائه مي‌شود. به گزارش «توانا» علي‌رغم پيگيري‌هاي خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص خبرهاي جديد بيمارستان مريم متأسفانه مسئولان تأمين اجتماعي در اين رابطه پاسخگو نبودند.

بيمارستان عسلويه بيش از 5 سال نيمه‌تمام رها شده است

خبرگزاري فارس: بخشدار عسلويه گفت: بيمارستان عسلويه بيش از پنج سال است كه نيمه‌تمام رها شده است

 عبدالله نادري  اظهار داشت: عسلويه قطب صنعتي و اقتصادي كشور است و توسعه زيرساخت‌هاي اين منطقه بايد اولويت اساسي مسئولان باشد و انتظار مردم اين منطقه از مسئولان بسيار زياد است. بخشدار عسلويه همچنين به پروژه‌هاي نيمه‌تمام بخش عسلويه اشاره و خاطرنشان كرد: يكي از مشكلاتي كه هم اكنون مردم عسلويه با آن مواجه هستند عدم تكميل بيمارستان تامين اجتماعي اين شهر است كه بيش از پنج سال نيمه‌تمام به حال خود رها شده كه اميدواريم با همت و تلاش‌ها و پيگيري‌هاي استاندار محترم و مسئولان ارشد اين پروژه كه خواست به حق مردم منطقه است تكميل شود.

بخشدار عسلويه يادآور شد: همه بايد دست به دست هم بدهيم و براي رشد و تعالي منطقه گام برداريم و هيچ كس نبايد كم‌كاري كند. مدير‌عامل منطقه ويژه پارس جنوبي نيز گفت: منطقه عسلويه و شهرستان كنگان داراي قابليت‌هاي ارزشمندي هستند و بايد در پيشرفت اين منطقه همه ما تلاش كنيم.

 

تكميل بيمارستان 32 تختخوابي عسلويه در آينده نزديك

 نماينده دير كنگان و جم در مجلس از تكميل بيمارستان 32 تختخوابي عسلويه در آينده نزديك خبر داد.

عسكر جلاليان اظهار داشت: مردم همواره از نظام اسلامي و دولت حمايت و پشتيباني كرده‌اند و در سرما و گرما پشتيبان نظام هستند و انتظار دارند كه دولت نيز از آنها حمايت كند. وي افزود: خدمات دولت در بخش عسلويه رشد چشمگيري داشته و بيشتر مردم از حجم خدمات راضي هستند و البته گلايه‌هايي نيز وجود دارد كه مردم در ملاقات‌هاي حضوري اين گلايه‌ها را مطرح كرده‌اند.

نماينده دير كنگان و جم در مجلس با اشاره به لزوم احداث بيمارستان گفت: ايجاد بيمارستان در عسلويه از ضروريات است و همه بايد از احداث بيمارستان حمايت كنند. جلاليان از تكميل بيمارستان 32 تختخوابي عسلويه در آينده نزديك خبر داد و عنوان داشت: مايه تاسف است كه بخش عسلويه با اين همه سرمايه‌گذاري‌ها در بخش نفت و گاز و نياز مبرم اين همه نيروهاي شاغل به خدمات درماني از داشتن يك بيمارستان مجهز و پزشكان متخصص محروم باشد و البته اين وعده را مي‌دهيم كه با تلاش بيشتر و پيگيري‌هاي صورت گرفته، بيمارستان 32 تختخوابي عسلويه در آينده‌اي نه چندان دور تكميل و راه‌اندازي شود.

 

تامين اجتماعي در احداث بيمارستان 300 تختخوابي تبريز بي‌مهري مي‌كند

 دبير اجرايي خانه كارگر تبريز گفت: تامين اجتماعي در احداث بيمارستان 300 تختخوابي تبريز بي‌مهري مي‌كند. كريم صادق‌زاده با  ارائه گزارشي از وضعيت بيمه‌‌شدگان سازمان تامين اجتماعي در آذربايجان شرقي اظهار داشت: اين استان با دارا بودن 450 هزار بيمه شده كارگر كه در 10 هزار كارگاه مشغول به فعاليت هستند و نيز وجود 60 هزار بازنشسته و مستمري‌بگير، نيازمند توجه جدي از سوي سازمان تامين اجتماعي به مسائل معيشيتي، درماني، رفاهي و درماني در خطه آذربايجان است.

صادق‌زاده با ارائه پيشنهاد در راستاي خريد خدمات درماني از مراكز درماني در مناطقي كه سازمان تامين اجتماعي فاقد درمانگاه است، گفت: با توجه به اينكه هزينه درماني 9.27 در همه شهرستان‌ها از كارگران كسر مي‌شود در برخي از مناطق درمانگاه سازمان تامين اجتماعي براي ارائه خدمات درمان مستقيم وجود ندارد. وي با بيان اينكه در شرايط موجود احداث درمانگاه جديد مقدور نيست، افزود: از اين رو در راستاي جلوگيري از اجحاف به اين كارگران پيشنهاد مي‌شود با عقد قرارداد با مراكز درماني و نظارت كامل براي ارائه خدمات درمان مستقيم به بيمه‌شدگان اقدام شود تا حق اين بيمه‌شدگان و بازنشستگان ضايع نشود.

دبير اجرايي خانه كارگر تبريز همچنين با توجه به ازدحام موجود در مراكز بيمه‌اي و درماني سازمان تامين اجتماعي، خواستار تامين كادر پرسنلي مورد نياز براي جايگزيني افرادي كه بازنشسته و يا بازخريد شده‌اند، شد و با تاكيد بر اجراي طرح‌هاي توسعه‌اي مراكز درماني مستقيم سازمان گفت: به علت بدهي‌هاي انباشته شده در بخش درمان غيرمستقيم شاهد ارائه خدمات مناسب نيستيم و بيمه‌شدگان با مشكلات فراواني روبه رو هستيم.

وي با اشاره به وضعيت درمان مستقيم در استان آذربايجان شرقي و نياز شديد بيمه‌شدگان و بازنشستگان به ارائه خدمات بيشتر اظهار داشت: با توجه به مصوبات قبلي سازمان تامين اجتماعي و پيگيري‌هاي مستمر نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و اعلام آمادگي استانداري در راستاي اختصاص زمين مورد نياز پنج هكتاري براي احداث بيمارستان 300 تختخوابي شماره دو در شهر صنعتي تبريز شاهد بي‌مهري در اين زمينه هستيم كه انتظار داريم مديرعامل جديد سازمان تامين اجتماعي عنايت لازم را در اين خصوص داشته باشد.

منبع : فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۸۹/۸/۲ تعداد بازدیدکنندگان : 5528

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3879
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 5949
بازدید امسال : 801432
بازدید کل : 37168505

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش