گزارشی از چند طرح بیمارستانی در مشهد
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مشهد افزود: در راستاي تكميل تجهيزات بيمارستاني دستگاه سيتياسكن براي بيمارستان امام رضا (ع) ساخته شده كه تا چند روز آينده نصب ميشود.
ابراهيمي در مورد اقداماتي كه در راستاي خدمترساني به بيماران تاكنون صورت گرفته است، اظهار داشت: در بيمارستان امام رضا (ع) راهاندازي 16 تخت ICU عفوني و در بيمارستان قائم احداث ICU سكته مغزي با 12 تخت و اورژانس داخلي با 22 تخت از جمله اين اقدامات است.
وي در مورد پروژههاي در دست ساخت و اقدام گفت: بيمارستان 124 تخت خوابي طالقاني تا پايان امسال افتتاح ميشود و پروژه بيمارستان اكبر در محدوده زكريا در حال ساخت است.
ابراهيمي اظهار داشت: پروژه بيمارستان امداد در همين محدوده در حال پيگيري است ولي ساخت آن هنوز شروع نشده است.
مدير روابط عمومي دانشگاه در مورد مشكلاتي درباره ساخت بيمارستان 540 تختخوابي امام رضا (ع) تصريح كرد: مراحل ساخت اين بيمارستان با توجه به اينكه از مصوبات هيئت دولت است به جهت نبود پرداخت پروانه ساخت توسط شهرداري متوقف شده است.
وي ادامه داد: هيئت وزيران با تصويب اين پروژه حدود 4 ميليارد تومان اعتبار براي ساخت آن در نظر گرفتهاند كه اين اعتبار مربوط به ساخت پروژه است و به پروانه ساخت اعتباري تعلق نميگيرد و با وجود اينكه اسكلت آن زده شده توسط شهرداري پلمب شده است.
وي تصريح كرد: در ساير پروژهها مانند بيمارستان اكبر به دليل اينكه كمكها از ناحيه مردم صورت گرفته است مشكل چنداني وجود ندارد.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: ولي در اين پروژه، دانشگاه از بودجه خود پولي براي پرداخت به شهرداري ندارد و تا اعتبار از جايي نرسد نميتوان اين پول را پرداخت كرد.
ابراهيمي با توجه به نقش استاندار و شهردار در تأمين سلامت مردم گفت: دانشگاه تنها ميتواند 25 درصد از سلامت جامعه را تأمين كند و بقيه آن بر عهده اين دو نهاد و خود مردم است. وي افزود: شهرداري همانطور كه با زيباسازي شهر به سلامت روان كمك ميكند بايد به سلامت جسمي آنها نيز توجه خاصي نشان دهد.
ابراهيمي ادامه داد: اين پلمب از سال 88 صورت گرفته است اما امسال در مدت محدودي اجازه ساخت آن داده شد تا اينكه در اول آذر به طور كلي انجام پروژه متوقف گرديد.
وي تصريح كرد: در برنامه سوم توسعه مصوبهاي مبني بر اينكه مراكز آموزشي از پرداخت عوارض معاف باشند وجود داشت كه ديگر ادامه پيدا نكرد. وي اظهار داشت: بنابر اين از شهرداري تقاضا داريم براي انجام خدمترساني بهتر و سريعتر به مردم از گرفتن عوارض صرفنظر كند.
ابراهيمي ادامه داد: بيمارستانهاي امام رضا (ع)، قائم، طالقاني و هاشمينژاد از جمله بيمارستانهاي فرسودهاند كه قدمت 70 ساله دارند بنابراين ضرورت ايجاد مراكز درماني جديد از ضروريات است كه شهرداري حدود 9 ميليارد تومان براي مطالبات خود درخواست كرده است.
وي با اشاره به كمكهاي شهرداري نيز گفت: در بحث توسعه سلامت به بيمارستان قائم (عج) و امام رضا (ع) شهرداري كمكهاي زيادي كرده است كه نبايد اينها را ناديده گرفت.
منبع : فارس