50 مطلب آخر
پروژه فعال : 2 بیمارستان در حال احداث در ساوه و ابهر

مديرعامل  بیمارستان حضرت فاطمه(س)ساوه گفت: عمليات ساختماني اين بیمارستان يكصد تختخوابي تاكنون90 درصد پيشرفت فيزيكي داشته و مرحله نخست آن تا پايان سال جاري افتتاح و به بهره برداري مي رسد    . . . . .    براي ساخت اين بیمارستان كه عمليات اجرايي آن از بهمن ماه 86 آغاز شده است 70 ميليارد ريال اعتبار پيش بيني شده كه تاكنون حدود 45 ميليارد ريال براي ساخت آن هزينه شده

وزیر مسکن و شهرسازی از روند احداث بیمارستان 220 تختخوابی ابهر بازدید و با اشاره به اینکه در مجموع تاکنون عملیات ساخت بیمارستان 220 تختخوابی شهرستان ابهر طبق برنامه پیش رفته است تصریح کرد: عملیات ساخت اسکلت این بیمارستان به زودی به اتمام می رسد و پیمانکاری که باید عملیات مربوط به نازک کاری، تاسیسات برقی و مکانیکی را نیز انجام دهد تا آخر امسال انتخاب خواهد شد    . . . . . .  برای تکمیل بیمارستان 220 تختخوابی شهرستان ابهر که 15 هزار و 600 مترمربع زیربنا دارد در مجموع 28 میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز است که  9 میلیارد تومان از این میزان در بودجه سال آینده پیش بینی میشود   . . . . . 

جهت رویت  اين ۲ خبر  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن در كادر زير کلیک فرمائید :

تحلیل ما

متن کامل

مرحله نخست  بیمارستان حضرت فاطمه(س) ساوه آماده بهره برداري است

مديرعامل  بیمارستان حضرت فاطمه(س)ساوه گفت: عمليات ساختماني اين بیمارستان يكصد تختخوابي تاكنون90 درصد پيشرفت فيزيكي داشته و مرحله نخست آن تا پايان سال جاري افتتاح و به بهره برداري مي رسد.

دكتر'سيد علي شريف نيا' افزود: براي ساخت اين بیمارستان كه عمليات اجرايي آن از بهمن ماه 86 آغاز شده است 70 ميليارد ريال اعتبار پيش بيني شده كه تاكنون حدود 45 ميليارد ريال براي ساخت آن هزينه شده و مابقي نيز صرف خريد تجهيزات مي شود.

وي گفت: در فاز نخست اين بیمارستان شامل مركز تصويربرداري ،اتاق عمل،ICU ، CCU ، MRI، سي تي اسكن 50 تخت و در فاز دوم نيز50 تخت ديگر به بهره برداري مي رسد.

وي اظهار داشت:فاز نخست اين بیمارستان با زيربناي هفت هزار و 100مترمربع در شش طبقه وساخت فاز دوم نيز با چهار هزار مترمربع زيربنا و در شش طبقه در دست اقدام است كه پيش بيني مي شود فاز دوم اين پروژه نيز تا مهرماه سال 90 به اتمام برسد.

شريف نيا ادامه داد: در فاز دوم خدماتي چون پزشكي هسته اي، بخش نازايي، افزايش تعداد اتاق هاي عمل از سه به شش، افزايش تعداد تخت هايICU از 12 به 24، بخش نوزادان نارس(NICU) و غيره ارايه خواهد شد.

وي سنجش تراكم استخوان، ماموگرافي، OPG ، سونوگرافي، آزمايشگاه مجهز براي انجام تمامي آزمايشات پزشكي و ژنتيك، تشخيص بيماريهاي زنان (سرطان هاي زودرس و نازايي)، بخش زايمان، بخش فوق تخصصي دندانپزشكي ( شامل ارتودنسي، كاشت دندان و دندانپزشكي اطفال)، بخش دياليز، مجهز به سيستم هاي آندوسكوپي، سيستوسكپي را از ديگر خدماتي دانست كه در اين  بیمارستان به بيماران ارايه خواهد شد.

مديرعامل بیمارستان حضرت فاطمه (س) ساوه يادآور شد: براي جذب كادر پزشكي و پرستاري اين بیمارستان امكان فعاليت 68 پزشك متخصص و فوق تخصص جز برنامه قرار دارد كه در فاز نسخت 24 پزشك و حدود 65 نفر پرسنل و خدمات پيش بيني شده كه در نهايت تعداد پزشكان متخصص و كادر پرستاري و خدمات به ترتيب به 68 و 195 نفر افزايش خواهد يافت

دستور تامین اعتبار تکمیل بیمارستان ابهر 

وزیر مسکن و شهرسازی با بیان اینکه برای تکمیل بیمارستان 220 تختخوابی شهرستان ابهر 18 میلیارد تومان اعتبار نیاز است گفت: تلاش می کنیم تا 9 میلیارد تومان از این میزان را در بودجه سال آینده پیش بینی کنیم.

علی نیکزاد از روند احداث بیمارستان 220 تختخوابی ابهر بازدید و به ارزیابی میزان پیشرفت کارها پرداخت. وی در حاشیه بازدید خود از بیمارستان یاد شده با اشاره به اینکه در مجموع تاکنون عملیات ساخت بیمارستان 220 تختخوابی شهرستان ابهر طبق برنامه پیش رفته است تصریح کرد: عملیات ساخت اسکلت این بیمارستان به زودی به اتمام می رسد و پیمانکاری که باید عملیات مربوط به نازک کاری، تاسیسات برقی و مکانیکی را نیز انجام دهد تا آخر امسال انتخاب خواهد شد.

وزیر مسکن و شهرسازی با تاکید بر استفاده از تمام فرصتها برای تصریح در ساخت پروژه های بیمارستانی میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بیمارستان 220 تختخوابی شهرستان ابهر را در مجموع 18 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از آنجایی که اختصاص بودجه برای پروژه های بیمارستانی دارای سقف معینی است تلاش می کنیم 9 میلیارد تومان از اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این بیمارستان را بر لایحه بودجه سال 90 پیش بینی کنیم .

 نیکزاد اظهار امیدواری کرد : طی سال آینده از محل متمم بودجه نیز اعتبار بیشتری به پروژه ساخت بیمارستان 220 تختخوابی شهرستان ابهر داده شود تا عملیات ساختمانی این بیمارستان هرچه سریعتر به پایان برسد.

گفتنی است برای ساخت بیمارستان شهر ابهر که 15 هزار و 600 مترمربع زیربنا دارد در مجموع 28 میلیارد تومان سرمایه گذاری خواهد شد.

 بيمارستان 220 تختخوابي ابهر با زير بناي 15 هزار و 309 متر مربع و با سطح اشغال بيمارستان 4 هزار و 500 متر مربع درهفت طبقه در حال ساخت است‌. اين پروژه در جنوب غربي شهرستان ابهر واقع است و مساحتي در حدود 30 هزار و 500 متر مربع دارد كه سطحي بالغ بر 8 هزار و 500 متر مربع از آن به احداث دانشكده پرستاري اختصاص يافته است. ‌در دي ‌ماه 1386 برنامه‌ريزي و طراحي پروژه بيمارستان ابهر از سوي وزارت مسكن و شهر سازي به مهندسان مشاور شورا واگذار شد.‌ ‌بيمارستان ابهر به صورت يك بلوك واحد در نظر گرفته شده است، كه قسمت وسيع آن با ارتفاع كوتاه‌تر دو طبقه همكف و اول و قسمت مرتفع مياني آن پنج طبقه است. با توجه به سردسير بودن محل استقرار پروژه طراحي ساختمان بيمارستان براي كاهش ميزان بار تاسيساتي پروژه به صورت يك بلوك واحد است، كه با توجه به كاهش سطوح پنجره‌هاي بيروني ساختمان اين امر نقش بسزايي در راستاي صرفه‌جويي سيستم گرمايش و سرمايش ساختمان ايفاد مي‌كند.

منبع: شاسا + ایرنا + فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۸۹/۱۰/۳۰ تعداد بازدیدکنندگان : 13621

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5409
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7479
بازدید امسال : 802962
بازدید کل : 37170035

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش