هشت طرح بهداشتي و درماني در كاشان به بهره برداري رسيد
هشت طرح بهداشتي و درماني، در آييني با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در منطقه كاشان به بهره برداري رسيد.
رييس دانشگاه علوم پزشكي كاشان بخش 'آنژيوگرافي و جراحي قلب باز'و بخش'آنكولوژي و شيمي درماني'و اورژانس' جراحي تصادفات و حوادث بیمارستان شهيد بهشتي كاشان را از جمله اين طرحها برشمرد.
'محمدحسين اعرابي'، افزود: براي اجراي اين طرحها 70 ميليارد ريال اعتبار از محل اعتبارهاي وزارت بهداشت و خيرين سلامت اين شهرستان هزينه شده است.
وي،استراحتگاه دستياران بیمارستان بهشتي،آزمايشگاه حيوانات ومراكز تحقيقاتي ، سالن غذاخوري مركزي دانشگاه علوم پزشكي كاشان، آزمايشگاه مرجع سلامت مسلم بن عقيل(ع) ،مركز بهداشتي و درماني قهرود از توابع اين شهرستان را نيز از ديگر طرحهاي به بهره برداري رسيده نام برد.
وي، ميزان اعتبار هزينه شده براي اجرا و تكميل اين طرحها را بيش از 36 ميليارد ريال ذكر كرد.
وي گفت: 28 ميليارد ريال از اين اعتبار، از محل اعتبارهاي ملي، پنج ميليارد ريال از محل كمك هاي خيرين سلامت و بقيه از محل درآمدهاي اختصاصي دانشگاه علوم پزشكي كاشان تامين شده است.
اعرابي گفت: براي بهره برداري از فاز نخست مركز بهداشتي، درماني بهروان آران و بيدگل نيز اعتباري بالغ بر دوميليارد ريال هزينه شده كه 700 ميليون ريال آن از سوي خيرين سلامت و بقيه ازمحل درآمد دانشگاه علوم پزشكي كاشان تامين گرديد.
بزرگترين ICU خاورميانه در بيمارستان خاتم الانبيا افتتاح گردید
بزرگترين بخش بيمارستاني ICU كشور و خاورميانه و بزرگترين مركز علوم اعصاب كشور با حضور رئيس جمهوري و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران در بيمارستان خاتم الانبيا تهران افتتاح گردید .
پيرحسين كوليوند، مدير بيمارستان خاتم الانبيا گفت: بخش ICU جديد بيمارستان خاتم الانبيا با 33 تخت مراقبتهاي ويژه برزگترين بخش ICU در كشور و حتي خاورميانه است و شايد يك يا 2 كشور در دنيا بخش مراقبتهاي ويژه با اين وسعت داشته باشند.
وي ادامه داد: هزينه ايجاد و تجهيز هر تخت ICU بين 70 تا 100 ميليون تومان است كه البته ما توانستيم با بهره گيري از توان داخلي و نظارت مستقيم كادر فني بيمارستان خاتم الانبيا هر تخت ICU جديد اين بيمارستان را با بهرهگيري از بهترين تكنولوژي روز دنيا به ازاي هر تخت 35 ميليون تومان ايجاد كنيم.
مدير بيمارستان خاتم الانبيا اضافه كرد: بعد از اين بيمارستان بزرگترين بخش ICU كشور در بيمارستان امام خميني(ره) تهران با حداكثر 14 تخت است البته ما در اين بخش علاوه بر 33 تخت ويژه امكان اضافه كردن 7 تا 8 تخت اكسترا نيز با امكانات و تجهيزات كامل ICU را داريم.
وي گفت: در اين بخش به ازاي هر تخت بيمارستاني 3 پرستار آموزش ديده تخصصي مراقبتهاي ويژه حضور دارد كه هر يك از آنها در يك شيفت به طور تمام وقت بالاي سر بيمار است. علاوه بر آن تيم پزشكان متخصص و بيهوشي نيز به طور دائم در اين بخش مستقر است و خدمات تخصصي و مراقبتهاي ويژه را به بيماران ارائه ميكند.
كوليوند اضافه كرد: بالاي سر هر بيمار در اين بخش يك مانيتور و دوربين وجود دارد كه به طور دائم همه حالات فيزيكي بيمار را ضبط ميكند كه علاوه بر امور پزشكي در آينده از اين سيستم كه در تمام بخشهاي بيمارستان خاتم الانبيا نصب ميشود براي ملاقات غير حضوري و مجازي بستگان بيمار با وي از طريق اينترنت استفاده ميشود كه اين سيستم از سال آينده راهاندازي ميشود.
وي گفت: علاوه بر بخش ICU بزرگترين مركز علوم اعصاب كشور نيز امروز با حضور رئيس جمهوري در اين بيمارستان افتتاح ميشود كه خدمات پيشرفته پزشكي را با حضور پزشكان صاحب نام دنيا از جمله پروفسور محسن مهاجر، پزشك برجسته ايراني از آلمان، پروفسور سميعي و تعداد ديگري از پزشكان نام آور ايراني و خارجي از داخل و خارج كشور به بيماران ارائه ميشود.
وي ادامه داد: حدود 2 هزار بيمار نخاعي جانباز و بيش از اين ميزان بيمار نخاعي غير جانباز در كشور داريم كه نيازمند خدمات پزشكي در همه زمينهها از جمله گوارش، كليه، قلب، روانپزشكي، كنترل درد، سلامت جنسي و درمان سرطان هستند كه تمام اين خدمات به صورت يكجا در اين مركز به بيماران ارائه ميشود.
وي گفت: براي درمان بهتر اين بيماران تيم پزشكي متشكل از متخصصان رشتههاي مختلف با هم مينشينند و درباره بيماري فرد بحث ميكنند تا به بهترين تشخيص و درمان براي بيمار برسند و آن را اجرا كنند.
كوليوند همچنين از راهاندازي بخشهاي جديد ليزر پزشكي و مركز جامع توانبخشي در اين بيمارستان خبر داد.
دو بخش بیمارستان دزفول به بهره برداري رسيد
بخش زايمان فيزيولوژيك و سالن جديد بخش دياليز بیمارستان دزفول با حضور دكتر'محمد تقي محققي ' معاون آموزشي وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي طي آييني به بهره برداري رسيد.
رييس دانشكده علوم پزشكي دزفول در اين آيين گفت: بخش زايمان فيزيولوژيك با اعتبار يك ميليارد ريال از محل اعتبارات دانشكده احداث و راه اندازي شده است.
دكتر'عبدالرحيم صائمي ' هدف از راه اندازي اين بخش را گسترش استقبال از زايمان طبيعي عنوان كرد و افزود: اين پروژه با انجام پاره اي تغييرات داخلي در بیمارستان انجام گرفته است.
وي گفت: بخش زايمان فيزيولوژيك متشكل از بخش هاي زايمان در آب , زايمان بدون درد و ساير روش ها براي كاهش درد زايمان است كه با راه اندازي آن استقبال از روش زايمان طبيعي را افزايش خواهد داد.
دكتر صائمي درمورد سالن جديد بخش دياليز بیمارستان بزرگ دزفول نيز گفت: اين بخش در زميني به مساحت 300 مترمربع با دو ميليارد ريال اعتبار از منابع داخلي راه اندازي شده و داراي 12 تخت ويژه بيماران دياليزي است كه با اين تعداد شمار تخت هاي اين بخش به 26 تخت افزايش يافت.
شهرستان دزفول با 500 هزار نفر جمعيت در شمال استان خوزستان واقع شده و به لحاظ داشتن بیمارستان و امكانات مجهزدرماني بعنوان منطقه معين، نيازهاي درماني شهرها و استانهاي اطراف را تامين مي كند.
بیمارستان ۷۶ تختخوابي نقده به بهره برداري رسيد
بیمارستان 76 تختخوابي شهرستان نقده با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به بهره برداري رسيد.
اين بیمارستان كه داراي بخشهاي زنان و زايمان، اطفال، اورژانس و ... است، با هفت ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار از محل اعتبارات سفر استاني رييس جمهوري به استان آذربايجان غربي احداث شده است.
در آيين بهره برداري از اين بیمارستان استاندار آذربايجان غربي، نماينده مردم نقده و اشنويه در مجلس شوراي اسلامي و مسوولان دانشگاه علوم پزشكي استان، دكتر 'مرضيه وحيد دستجردي' را همراهي مي كردند.
منبع : ایرنا + فارس