50 مطلب آخر
پروژه فعال : بیمارستان ''تخت جمشید'' کرج

بیمارستان "تخت جمشید"  نحستین بیمارستان فوق تخصصی در شهر کرج است   . . . . .     ظرفیت این بیمارستان مجموعا 100 تختخواب و  در مساحتی بالغ بر یازده هزار متر مربع ساخته شده و هزینه‌های ساخت و تکمیل آن بیش از 40 میلیارد تومان برآورد شده است    . . . . خدمات فوق تخصصی این بیمارستان در همه زمینه‌ها از جمله جراحی های مغز و اعصاب، قلب و عروق، ارتوپدی، زنان و زایمان، اطفال، آنکولوژِی، خون و سرطان خواهد بود     . . . . . .   در این بیمارستان سیستم  P.T.S برای جابجایی مکانیزه و خودکار آزمایشها در بخشهای مختلف بیمارستان راه‌اندازی شده است    . . . . .   

جهت رویت شرح این خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید :

تحلیل ما

متن کامل

 

 بیمارستان فوق تخصصی "تخت جمشید" تا نوروز 91 در کرج راه‌اندازی می‌شود 

بیمارستان فوق تخصصی "تخت جمشید" به منظور امداد رسانی سریع و تخصصی به مصدومان حوادث جاده‌ای تا پیش از نوروز 1391 در مرکز استان البرز افتتاح می‌شود.

دکتر نادر نوری ـ رییس بیمارستان تخت جمشید ـ  با بیان این مطلب افزود: هر سال با شروع فصل مسافرتها، یکی از دغدغه‌های مهم دست اندرکاران امور درمانی، انتقال سریع مصدومان سوانح جاده‌ای به تهران برای انجام اعمال تخصصی نظیر جراحی‌های مغز، قلب و عروق است.

وی با اشاره به ترافیک شدید جاده‌ها در دوره مسافرتهای نوروزی و تابستانی گفت: انتفال مصدومان به تهران به دلیل ترافیک به سختی انجام می‌شود بنابراین یا به مراکز درمانی غیرتخصصی اعزام می‌شوند یا از انجام اقدامات به موقع برای کاهش صدمات محروم می‌مانند.

نوری با اشاره به موقعیت مکانی مناسب این بیمارستان برای خدمات رسانی سریع و تخصصی اضافه کرد: بیمارستان تخت جمشید نحستین بیمارستان فوق تخصصی در شهر کرج است و بدلیل آن که در مسیر 13 استان کشور و جاده‌های پر رفت و آمدی نظیر چالوس، اتوبان تهران – کرج - قزوین، جاده تهران - رشت و... قرار دارد می‌تواند به سرعت به مصدومان این استانها امداد رسانی کند و برای امداد رسانی به موقع، فرودگاه هلی کوپتر نیز در این بیمارستان تعبیه شده است.

نوری ظرفیت بیمارستان فوق تخصصی تخت جمشید را مجموعا 100 تختخواب عنوان کرد و گفت: این بیمارستان در مساحتی بالغ بر یازده هزار متر مربع ساخته شده و هزینه‌های ساخت و تکمیل آن بیش از 40 میلیارد تومان برآورد شده است.

وی با اشاره به انجام انواع اعمال تخصصی گفت: این بیمارستان با جذب بهترین پزشکها، خدمات فوق تخصصی خود را در همه زمینه‌ها از جمله جراحی های مغز و اعصاب، قلب و عروق، ارتوپدی، زنان و زایمان، اطفال، آنکولوژِی، خون و سرطان و سایر خدمات پزشکی را ارائه می‌نماید.

نوری کادر پزشکی بیمارستان را از مجربترین جراحان و پزشکان حال حاضر کشور دانست و افزود: با توجه به اینکه محوریت فعالیتهای پزشکی بیمارستان در زمینه قلب و عروق است برخی جراحان قلب و عروق از آمریکا و آلمان خواهند آمد.

این متخصص قلب و عروق از انجام روش نوینی در جراحی قلب در بیمارستان تخت جمشید خبرداد و گفت: پیشرفته ترین دستگاههای موجود دنیا را به ایران آورده‌ایم تا به شیوه جدید اعمال جراحی کرونری قلب را انجام دهیم.

نوری در تشریح این عمل گفت: در این شیوه که به روش داوینچی معروف است بدون اینکه سینه فرد بیمار شکافته شود عروق کرونری عمل می شود.

وی مزیت این روش را بهبود سریع بیمار، عوارض کمتر بعد از عمل نسبت به روس جراحی قلب باز و دقت بالای آن ارزیابی کرد.


رییس بیمارستان تخت جمشید جذب توریستهای درمانی را از دیگر اهداف راه اندازی بیمارستان اعلام کرد: با جذب کادر درمانی فوق تخصص و آماده سازی تجهیزات بسیار پیشرفته برنامه ریزی کرده ایم تا بیمارانی را از کشورهای همسایه نظیر ارمنستان و عراق، کشورهای حاشیه خلیج فارس برای درمان به ایران بیاوریم.

نوری درباره تجربه دیگر کشورها در بحش توریسم درمانی افزود: عمده هزینه‌های بیمارستانهای خصوصی در آمریکا از طریق توریست درمانی تامین می‌شود. ضمن اینکه بیماری که به کشوری می‌رود علاوه بر هزینه درمانش هزینه‌هایی هم برای اقامت، سوغات و بازدید از مراکز تاریحی کنار می گذارد.

وی جذب توریست‌های درمانی را از اهداف مهم بیمارستان تخت جمشید ذکر کرد.

نوری همچنین از پذیرش بیماران با بیمه‌های تکمیلی در بیمارستان تخت جمشید خبر داد و گفت: یکی از اهداف بیمارستان این است که برای رفع دغدغه بیماران با بیمه‌ها همکاری کند بنابراین آماده‌ایم علاوه بر بیمه‌های تکمیلی با بیمه‌های خدمات درمانی، نیروهای مسلح و شرکت ملی نفت همکاری کنیم.

وی با تشریح امکانات خاص بیمارستان افزود: برای نخستین بار بعد از انقلاب در بیمارستانهای کشور سیستمی به نام P.T.S را برای جابجایی مکانیزه و خودکار آزمایشها در بخشهای مختلف بیمارستان راه‌اندازی کرده‌ایم.

وی اضافه كرد: در این روش آزمایش بیمار ظرف 6 ثانیه بطور مثال از اتاق عمل به طور مکانیزه به آزمایشگاه منتقل شده و نتیحه آن فورا اعلام می‌شود تا پزشک به سرعت جراحی‌اش را انجام دهد. این سیستم فقط یکبار پیش از انقلاب در بیمارستان شهید رجایی انجام شده بود. همچنین سیستمی طراحی شده است تا عیادت کنندگان بتوانند از طریق اینترنت و بدون حضور در سی.سی.یو با بیماران خود ارتباط برقرار کنند.

منبع : ایسنا

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۱/۲۱ تعداد بازدیدکنندگان : 26039

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 594
بازدید دیروز : 858
بازدید این ماه : 49651
بازدید امسال : 845134
بازدید کل : 37212207

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش