احداث 7 بیمارستان بزرگ در مازندران
نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس از احداث هفت بیمارستان بزرگ در تنکابن، چالوس، بهشهر، آمل، قائمشهر و ساری در مازندران خبر داد.
همزمان با هفته دولت و با حضور معاون عمرانی استاندار مازندران، مرکز درمانی و بهداشتی 10 تختخوابی کجور افتتاح شد. نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به خدمات گستردهای که بعد از انقلاب در بخش بهداشت و درمان کشور رخ داده است، بیان داشت: در برنامه پنجم توسعه نیز نگاه مجلس و دولت به سلامت به عنوان امری زیربنایی است و در 19 بند به صورت مستقیم و در بیش از 20 بند به صورت غیرمستقیم به آن اشاره شده است.
انوشیروان محسنی بندپی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در طلاییترین دوران مدیریتی خود قرار دارد و در دست احداث بودن هفت بیمارستان بزرگ در تنکابن، چالوس، بهشهر، آمل، قائمشهر و ساری از این خدمات است. وی درباره غرب استان نیز تصریح کرد: با در دست احداث بودن بیمارستانهای تنکابن و چالوس بخشی از مشکلات این منطقه برطرف میشود اما باید درباره افزایش تختهای ویژه در غرب مازندران و همچنین بکارگیری نیروهای متخصص در این منطقه اهتمام بیشتری صورت گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز تصریح کرد: با آموزش همگانی، ارتقای سلامت و آگاهی بخشی و همچنین گسترش خدمات بهداشتی تعریف درستی از یک انسان سالم در جامعه در تمامی ابعاد روحی، روانی، جسمی و اجتماعی ارائه شود. محمد مهدی ناصحی با اشاره به پروژههای قابل افتتاح بهداشت و درمان در هفته دولت اظهار داشت: 30 طرح بهداشتی، درمانی با اعتباری حدود 170 میلیارد ریال در این مدت افتتاح میشود.
ناصحی ادامه داد: این طرحهای بهداشتی و درمانی شامل بیمارستان، مراکز درمانی بهداشتی 10تختخوابی، خانههای بهداشت، تختهای ویژه بیمارستانی و پایگاههای اورژانس است. وی درباره مراکز 10 تختخوابی مورد بهرهبرداری در استان یادآور شد: با مرکز 10 تختخوابی کجور سه مرکز دیگر در شهرهای کیاکلا، کیاسر و شیرگاه مورد بهرهبرداری قرار میگیرد که مرکز کجور به عنوان تک پروژهای است که وزارت بهداشت ساخت آن را به عهده داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: برای این مرکز 800 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شد و با هزینهای حدود 150 میلیون تومان نیز تجهیز شده است. وی با تقدیر از خیر نوروزعلی خزایی برای اهدای زمین 4 هزار و 500 متری این مرکز خاطرنشان کرد: دسترسی آسان به خدمات بهداشتی و درمانی، استقرار پزشک و دندانپزشک، رادیولوژی، اتاق عمل سرپایی، آزمایشگاه و امکان انتقال بیماران به بیمارستانهای اطراف از جمله مزایا و خدمات ارائه شده در این مرکز است که در جذب نیروهای آن از نیروهای بومی استفاده شده است
بخش آنژیوگرافی مغز و اعصاب در چالوس راه اندازی می شود
فرماندار چالوس گفت: بخش آنژیوگرافی ویژه مغر و اعصاب در شهرستان راه اندازی می شود میر قدیر رضایی افزود: این بخش از جمله مصوبات سفر با برکت مقام معظم رهبری به منطقه است
وی عنوان کرد: راه اندازی بخش آنژیوگرافی در شهرستان چالوس در سفر مقام معطم رهبری مورد تصویب قرار گرفته است. رضایی بیان داشت: بخش آنژیوگرافی معمولا در مراکز استانها راه اندازی می شود که با عنایات ویژه مقام معظم رهبری قرار است در این شهرستان غرب مازندران دایر شود.
فرماندار چالوس عنوان کرد: به دلیل آنکه شهرستان چالوس پذیرای مسافران سراسر کشور است، نیاز به راه اندازی بخش آنژیوگرافی در منطقه احساس می شود.
وی یادآور شد: از سوی دیگر فاصله طولانی منطقه با مرکز استان، لزوم تاسیس بخش ویزه آنژیوگرافی را در این شهر گردشگرپذیر ضروری می سازد. رضایی بیان داشت: همزمان با افتتاح بیمارستان فوق تخصصی چالوس، بخش آنژیوگرافی در منطقه افتتاح و راه اندازی می شود.
وی به فرسودگی فضاهای بیمارستانی منطقه اشاره و اضافه کرد: با راه اندازی بیمارستان جدید، کمبود فضاهای درمانی در منطقه برطرف می شود. فرماندار چالوس بر لزوم برخورد جدی با پدیده زیرمیزی از سوی برخی پزشکان تاکید کرد و افزود: در صورت ارائه گزاشهایی در این زمینه، به طور جدی با متخلفان برخورد خواهد شد.
کمبود بخش آنژیوگرافی قلب در مراکز درمانی چالوس
رئیس شبکه بهداشت و درمان چالوس گفت: چالوسیها از نبود بخش آنژیوگرافی قلب در مراکز درمانی شهرستان رنج می برند . شهرام شکرزاده به نیازهای درمانی شهرستان اشاره و اضافه کرد: بیشتر امکانات پزشکی در حد جنرال در شهرستان وجود دارد.
وی اظهار داشت: برخی نیازهای بخش قلب و آنژیوگرافی در شهرستان وجود ندارد که با تکمیل بیمارستان فوق تخصصی این امکانات تامین می شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان چالوس گفت: بیمارستان فوق تخصصی غرب مازندران بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
شکرزاده زاده افزود: طبق برنامه قرار است این پروژه سال آینده به بهره برداری برسد و برای این طرح ملی بیش از 180 میلیارد ریال اعتبار منظور شده است.وی اعتبار هزینه شده در این طرح را تاکنون بیش از 120 میلیارد ریال اعلام کرد.
شکرزاده بیان داشت: در این بیمارستان فوق تخصصی تمامی نیازهای پزشکی و درمانی شهرستان و منطقه غرب مازندران پیش بینی شده است.
منبع : شاسا + مهر