50 مطلب آخر
سیاستها : آمارها و طرحها و رویکرد بیمارستانسازی دولت

 ابتدای دولت نهم تاکنون 66 هزار تخت بیمارستانی بررسی، مطالعه، طراحی و اجرا شده است که تاکنون حدود 14هزار و 400 تخت بیمارستانی آن احداث شده است    . . . . . . .     همچنین 345 بیمارستان با حدود 35هزار و 900 تخت بیمارستان یدر سطح کشور در حال ساخت است     . . . . . .      حدود 16 هزار و 300 تخت بیمارستانی نیز در مرحله مطالعه و طراحی قرار دارند     . . . . .     سهم تهران از طرح‌های در حال مطالعه 8 هزار تخت است.

 هزینه ساخت هر تخت بیمارستانی به طور متوسط حدود 80 تا 120 میلیون تومان عنوان است و با توجه به نوع تخت و نوع بیمارستان به طور متوسط بین 20 تا 50 میلیون تومان نیز صرف تجهیز یک تخت بیمارستانی می‌شود.

 در مورد بیمارستان‌های فرسوده کشور یک راه آن بود که بیمارستان‌های موجود در برابر زلزله مقاوم شوند و دیگر آن که بیمارستان‌هایی طراحی و جایگزین بیمارستان‌های فرسوده شوند. بررسی‌ها نشان داد که به چندین دلیل مقاوم سازی بیمارستان‌ها به صرفه نیست؛ به عنوان مثال برخی بیمارستان‌ها فاقد اسکلت هستند و هزینه مقاوم سازی چنین بیمارستان‌های فرسوده‌ای از هزینه احداث بنای جدید بیشتر است   . . . . .   علاوه بر آن بیمارستان‌ها دائم در حال بهره‌برداری بوده و برخی از آنها ‌تنها بیمارستان شهر و غیرقابل تخلیه هستند    . . . . .    بسیاری از این بیمارستان‌ها قدیمی ساز بوده و برخی کاربری بیمارستانی نداشته‌اند   . . . . .   نهایتا این که در مقام سازی برای دستیابی به سازه و بنا مجبوریم کلیه تاسیسات برق و مکانی و گاه نازک کاری ساختمان را جمع آوری کنیم که این خود حدود 75 درصد بنا است. بنابراین تصمیم بر جایگزینی بیمارستان‌های جدید با بیمارستان‌های فرسوده شد   . . . . .    پس از بررسی‌های انجام شده، فهرست بیمارستان‌های فرسوده کشور به دولت ارسال شد و وزارت بهداشت احداث بیمارستان‌های جدید را با سفرهای استانی دولت تنظیم کرد    . . . . .     انتخاب محل اجرای بیمارستان‌های جدید علاوه بر پوشش تعداد تخت‌های بیمارستان‌های فرسوده، بر اساس نظام سطح بندی خواهد بود تا پوشش درمانی شهر یا استان مربوطه کامل شود    . . . . . .      لذا وزارت بهداشت به جای مقاوم سازی بیمارستان‌های فرسوده، جایگزینی این بیمارستان‌ها را در دستور کار دارد    . . . . . .     بررسی مقاومت و استحکام بیمارستان‌های کشور برای نخستین بار در کشور انجام شده است و به دنبال این اقدام مهندسی دقیق، امروز وضعیت تمام بیمارستان‌های کشور مشخص است   . . . . .

جهت رویت متن اين خبرها ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن در كادر زير کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

احداث 345 بیمارستان کشور

مدیرکل دفتر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت در پاسخ به برخی اظهارنظرها مبنی بر نبود برنامه‌ای در وزارت بهداشت برای مقاوم سازی بیمارستان‌های فرسوده، گفت: وزارت بهداشت به جای مقاوم سازی بیمارستان‌های فرسوده، جایگزینی این بیمارستان‌ها را در دستور کار دارد

سید محمدمهدی کلانتریان با اشاره به مطالعه انجام شده در زمینه آسیب پذیری بیمارستان‌های کشور در برابر زلزله و استخراج اطلاعات فنی در خصوص استحکام و مقاومت بیمارستان‌های موجود در برابر زلزله، ادامه داد: بررسی مقاومت و استحکام بیمارستان‌های کشور برای نخستین بار در کشور انجام شده است و به دنبال این اقدام مهندسی دقیق، امروز وضعیت تمام بیمارستان‌های کشور مشخص است.

بیمارستان‌های فرسوده جایگزین می‌شوند

وی با بیان این که دو راه حل در مورد بیمارستان‌های فرسوده کشور بررسی شد، ادامه داد: یک راه آن بود که بیمارستان‌های موجود در برابر زلزله مقاوم شوند و دیگر آن که بیمارستان‌هایی طراحی و جایگزین بیمارستان‌های فرسوده شوند. بررسی‌ها نشان داد که به چندین دلیل مقاوم سازی بیمارستان‌ها به صرفه نیست؛ به عنوان مثال برخی بیمارستان‌ها فاقد اسکلت هستند و هزینه مقاوم سازی چنین بیمارستان‌های فرسوده‌ای از هزینه احداث بنای جدید بیشتر است.

مهندس کلانتریان در این باره ادامه داد: علاوه بر آن بیمارستان‌ها دائم در حال بهره‌برداری بوده و برخی از آنها ‌تنها بیمارستان شهر و غیرقابل تخلیه هستند. همچنین بسیاری از این بیمارستان‌ها قدیمی ساز بوده و برخی کاربری بیمارستانی نداشته‌اند. نهایتا این که در مقام سازی برای دستیابی به سازه و بنا مجبوریم کلیه تاسیسات برق و مکانی و گاه نازک کاری ساختمان را جمع آوری کنیم که این خود حدود 75 درصد بنا است. بنابراین تصمیم بر جایگزینی بیمارستان‌های جدید با بیمارستان‌های فرسوده شد.

وی گفت: پس از بررسی‌های انجام شده، فهرست بیمارستان‌های فرسوده کشور به دولت ارسال شد و وزارت بهداشت احداث بیمارستان‌های جدید را با سفرهای استانی دولت تنظیم کرد. به گفته وی، انتخاب محل اجرای بیمارستان‌های جدید علاوه بر پوشش تعداد تخت‌های بیمارستان‌های فرسوده، بر اساس نظام سطح بندی خواهد بود تا پوشش درمانی شهر یا استان مربوطه کامل شود.

مطالعه، طراحی و اجرای 66 هزار تخت بیمارستانی از ابتدای دولت نهم تاکنون

مهندس کلانتریان با بیان این که از ابتدای دولت نهم تاکنون 66 هزار تخت بیمارستانی بررسی، مطالعه، طراحی و اجرا شده است، ادامه داد: از ابتدای دولت نهم تاکنون حدود 14هزار و 400 تخت بیمارستانی در کشور احداث شده است. همچنین 345 بیمارستان در سطح کشور در حال ساخت است که حدود 35هزار و 900 تخت بیمارستانی را شامل می‌شود. حدود 16 هزار و 300 تخت بیمارستانی نیز در مرحله مطالعه و طراحی قرار دارند که سهم تهران از طرح‌های در حال مطالعه 8 هزار تخت است.

مدیرکل دفتر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت هزینه ساخت هر تخت بیمارستانی را به طور متوسط حدود 80 تا 120 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: همچنین با توجه به نوع تخت و نوع بیمارستان به طور متوسط بین 20 تا 50 میلیون تومان نیز صرف تجهیز یک تخت بیمارستانی می‌شود.

منبع : نقل از منابع مشخص نشده در ساشا

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۶/۳۱ تعداد بازدیدکنندگان : 5016

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5644
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7714
بازدید امسال : 803197
بازدید کل : 37170270

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش