بيش از 97 درصد سرطان ها قابل درمان است اگر ما به سراغ آن برويم و اين بيماري را در مراحل اوليه تشخيص بدهيم . . . . . غربالگري، كم هزينه ترين، نزديكترين و پرسودترين راه براي پيشگيري، كنترل و تشخيص به موقع و صحيح سرطان است . . . . . . . غده سرطاني اگر در ابعاد يك سانتي متري تشخيص داده شود به معناي آن است كه هنوز سرطان به ديگر اعضاي بدن انتقال نيافته و با صرف هزينه كم، قابل درمان قطعي است . . . . . . غربالگري40 درصد مرگ و مير را در كشورهايي كه به طور اصولي آن را انجام مي دهند، كاهش داده است . . . . . . در كشورهاي پيشرفته دنيا ثابت شده است كه با تغيير شيوه زندگي، سرطان تا 30 درصد كاهش مي يابد . . . . . . . متاسفانه كودكان ايراني به جاي خوردن نان و پنير و مخلّفات سنتي به راحتي از دو سالگي شروع به خوردن فست فودها مي كنند ، اين نوع تغذيه مساوي با ابتلاي قطعي و حتمي اين فرد در 20 سالگي به انواع بيماري ها از جمله قلبي عروقي، ديابت و انواع سرطان ها است . . . . . . . استفاده از كود شيميايي از جمله نيترات براي رشد غير طبيعي و پرمنفعت محصولات كشاورزي بسيار خطرناك است . . . . . .
جهت رویت متن کامل این مطلب ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در کادر ذیل کلیک فرمائید :
متن کامل
بيش از 97 درصد سرطان ها قابل درمان است
دبیر كمیته راهبردی انجمن سرطان ایران گفت: بيش از 97 درصد سرطان ها قابل درمان است اگر ما به سراغ آن برويم و اين بيماري را در مراحل اوليه تشخيص بدهيم
دكتر پیام آزاده، ضمن بیان این مطلب افزود: غربالگري، كم هزينه ترين، نزديكترين و پرسودترين راه براي پيشگيري، كنترل و تشخيص به موقع و صحيح سرطان است.
وي از سرطان به عنوان يك بيماري بسيار منظم و قانونمند ياد كرد و گفت: غده سرطاني اگر در ابعاد يك سانتي متري تشخيص داده شود به معناي آن است كه هنوز سرطان به ديگر اعضاي بدن انتقال نيافته و با صرف هزينه كم، قابل درمان قطعي است.
به گفته وي، تشخيص سرطان در مرحله اوليه به معناي روبرويي ما با يك سرباز دشمن است اما زماني كه سرطان در مراحل پيشرفته يعني زماني كه به بقيه اعضاي بدن نيز سرايت كرده است، كشف شود، ما بايد با يك لشكر و يا گروهي بزرگتر مبارزه كنيم.
وي از آموزش به تمامي اقشار مردم در زمينه غربالگري بيماري سرطان به عنوان مهم ترین عامل در پیشگیری و كنترل اين بيماري ياد و تصريح كرد: غربالگري40 درصد مرگ و مير را در كشورهايي كه به طور اصولي آن را انجام مي دهند، كاهش داده است.
به گفته وي، با انجام غربالگري هاي ساده و كم هزينه به ويژه در سنين بالاي 40 سالگي به بعد مي توان از صرف بسياري از هزينه هاي گزاف درماني كه حداكثر 3 درصد بقاي فرد مبتلا به سرطان را افزايش مي دهد، جلوگيري كرد.
وي از تغییر در روش زندگی، تغذیه، مصرف دخانیات و ورزش به عنوان ديگر عوامل مهم براي كاهش يا افزايش سرطان ياد كرد و گفت: در كشورهاي پيشرفته دنيا ثابت شده است كه با تغيير شيوه زندگي، سرطان تا 30 درصد كاهش مي يابد.
دبیر كمیته راهبردی انجمن سرطان ایران، داشتن فعاليت فيزيكي مرتب و مداوم، ترك دخانيات به ويژه سيگار، استفاده از غذاهاي سنتي ( غير فست فودي) را به عنوان راهكارهاي مناسب براي در امان ماندن از عوامل خطر ايجاد سرطان از جمله چاقي ذكر كرد.
به گفته وي، متاسفانه كودكان ايراني به جاي خوردن نان و پنير و مخلّفات سنتي به راحتي از دو سالگي شروع به خوردن فست فودها مي كنند ، گفت: اين نوع تغذيه مساوي با ابتلاي قطعي و حتمي اين فرد در 20 سالگي به انواع بيماري ها از جمله قلبي عروقي، ديابت و انواع سرطان ها است.
دبیر كمیته راهبردی انجمن سرطان ایران، از چاقي به عنوان چهارمين علت مرگ بشر ياد كرد و گفت: چاقي، عامل خطر ايجاد بسياري از بيماري ها است و به طور مستقيم باعث ايجاد سرطان مي شود.
دكتر آزاده، استفاده از كود شيميايي از جمله نيترات را براي رشد غير طبيعي و پرمنفعت محصولات كشاورزي بسيار خطرناك دانست .
وي به تمامي زنان به ويژه در سنين 35 سال به بالا و حتي آنها كه هيچ علائم خطر بيماري را در خود و خانواده شان مشاهده نمي كنند، توصيه كرد: اگر علاقه مند به سلامتي خود هستند با انجام ماموگرافي هاي مرتب هر شش ماه يكبار به تشخيص زودهنگام سرطان سينه در خود كمك كنند.
دكتر آزاده با اشاره به اينكه سرطان معده شايعترين سرطان در كاشان است گفت: غربالگري اين سرطان از طريق انجام آندوسكوپي ساده ترين و نزديكترين راه براي تشخيص آن در مراحل اوليه است.
وي به مردان بالاي 50 سال و داراي عوامل خطر ( مثل سيگار كشيدن، چاقي، داشتن سابقه بيماري در خانواده و فاميل) توصيه كرد: با انجام مرتب كلونوسكوپي در تشخيص زودرس بيماري سرطان كلون به خود كمك كنند.
به گفته وي، همه ما بايد بياموزيم و باور كنيم كه سرطان، قابل پيشگيري است اگر روش زندگي مان را تغيير دهيم و قابل درمان است اگر در مراحل اوليه آن را كشف كنيم و به درمان آن بپردازيم
منبع: فارس
منبع : |
تاریخ : ۱۳۹۰/۹/۱۰ |
تعداد بازدیدکنندگان : 4801 |