۸ بیمارستان فرسوده تهران جایگزین میشوند
مدیر کل منابع فیزیکی وزارت بهداشت از برنامه جایگزینی بیمارستانهای فرسوده کشور به جای مقاوم سازی آنها خبر داد و گفت: بر اساس این برنامه، ساخت بیمارستانهای جایگزین ۸ بیمارستان فرسوده تهران که عمر بالای ۳۰ سال دارند با حدود ۳۸۰۰ تخت از سال آینده آغاز میشود
محمد مهدی کلانتریان افزود: با توجه به افزایش بار مالی مقاوم سازی بیمارستانهای فرسوده در حدود ۱۲۰ درصد هزینه ساخت یک بیمارستان جدید سیاست وزارت بهداشت، ساخت بیمارستانهای جدید جایگزین بیمارستانهای فرسوده و انتقال آنهاست بر این اساس برای ۸ بیمارستان فرسوده استان تهران از سال آینده بیمارستان جایگزین ساخته میشود.
وی ادامه داد: این بیمارستانها شامل بیمارستان روانی روزبه، بیمارستان روانی ایران، بیمارستان مفتح ورامین، بیمارستان شهریار، بیمارستان ۷ تیر شهرری، بیمارستان مفید تهران، بیمارستان اکبرآبادی و بیمارستان فیروزگر است.
وی گفت: این بیمارستانها شامل ۳۸۰۰ تخت بیمارستانی میشوند که در واقع همه آنها به ساختمان جدید منتقل شده و در واقع بیمارستان جایگزین میشود، هزینه ساخت هر تخت بیمارستانی حدود ۱۲۰ میلیون تومان است بنابراین بر اساس نرخ امروز برای جایگزینی این تختهای بیمارستانی به حدود ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز هست.
کلانتریان افزود: عملیات ساخت این بیمارستانها از سال ۹۱ آغاز میشود و اگر دولت به موقع اعتبارات مورد نیاز این پروژهها را تأمین کند بر آورد ما این است که سه ساله تمام
شود اما اگر اعتبارات مورد نیاز به موقع تأمین نشود ممکن است ۱۰ سال هم طول بکشد و به هر حال پیشرفت این پروژهها به کرم دولت بستگی دارد.
مدیر کل منابع فیزیکی وزارت بهداشت گفت: همزمان با اجرای این پروژهها، طراحی جایگزینی ۱۲ هزار تخت بیمارستانی فرسوده دیگر نیز در کشور طی سال ۹۱ انجام می شود.
منبع: فارس