50 مطلب آخر
پروژه جدید : ۸بیمارستان جدیدجهت مقابله بازلزله درتهران

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تصویب ساخت ۸ بیمارستان جدید برای مقابله با زلزله به خصوص در تهران برای سال آینده در هیئت دولت خبر داد     . . . . . . . .      بیمارستان‌های ما اغلب بالای ۴۰ تا ۵۰ سال قدمت دارند و ضعف‌هایی در مقابل زلزله دارند که دو راه وجود دارد؛ یک مقام سازی بیمارستان‌های موجود و دیگری احداث بیمارستان‌های جدید    . . . . . . . .     در تهران باید بیمارستان‌های جایگزین ساخته شود تا در مقابل زلزله مقاوم باشند و تصور من این است که در حال حاضر هیچ کجای کشور به اندازه تهران نیاز به این کار ندارد؛ یعنی ما به تهران باید توجه ویژه‌ای در زمینه ساخت و ساز در حوزه بهداشت و درمان کنیم     . . . . . . . .      جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نزدیک به 11 میلیون نفر است؛ یعنی در حال حاضر بیش از ۱۰ درصد جمعیت کشور را تحت پوشش داریم،‌ ۱۰ درصد دانشجویان را داریم، ۱۰ درصد هیئت علمی را داریم و برآورد ما بر این بود که پس از پرداخت ۳ هزار میلیارد ۳۰۰ میلیارد نصیب دانشگاه شود     . . . . . . . .       ما ۴ میلیون و 100هزار نفر جمعیت در اطراف تهران تحت پوشش داریم که آنان نیاز به خدمات بهداشتی، درمانی و ماندگاری پزشک و در نهایت تجهیزات دارند تا به تهران رفت‌و آمد نکنند و اگر این مبلغ در اختیار دانشگاه قرار گیرد ما بسیاری از این موارد را می‌توانیم انجام دهیم    . . . . . . .

جهت رویت مابقی این خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر زیر کلیک فرمائید :

تحلیل ما

متن کامل

تصویب ساخت ۸ بیمارستان جدید برای مقابله با زلزله در دولت

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تصویب ساخت ۸ بیمارستان جدید برای مقابله با زلزله به خصوص در تهران برای سال آینده در هیئت دولت خبر داد.

حسن ابوالقاسمی اظهار داشت: بیمارستان‌های ما اغلب بالای ۴۰ تا ۵۰ سال قدمت دارند و ضعف‌هایی در مقابل زلزله دارند که دو راه وجود دارد؛ یک مقام سازی بیمارستان‌های موجود و دیگری احداث بیمارستان‌های جدید.

ابوالقاسمی بیان داشت: من فکر می‌کنم برای نخستین بار در ۳۰ سال گذشته امسال در دولت به این موضوع توجه شد و با بحث‌هایی که ما با معاونت ریاست جمهوری داشتیم در زمینه ساخت بیمارستان‌های جایگزین به نتیجه رسیدیم و شاید برای 7 تا 8 بیمارستان بودجه آن برای سال آینده در دولت تعیین شد تا در مجلس نیز تصویب شود.

وی تصریح کرد: در تهران باید بیمارستان‌های جایگزین ساخته شود تا در مقابل زلزله مقاوم باشند و تصور من این است که در حال حاضر هیچ کجای کشور به اندازه تهران نیاز به این کار ندارد؛ یعنی ما به تهران باید توجه ویژه‌ای در زمینه ساخت و ساز در حوزه بهداشت و درمان کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: ‌بیشترین دلیلی هم که داریم، این است که این بیمارستان‌ها هم می‌توانند خدمات بیشتری به مردم ارائه دهند و هم در مقابل زلزله بتوانند مقاوم باشند و بتوانیم در مواقعی که حوادث پیش‌بینی نشده‌ای رخ می‌دهد با خیال راحت به مردم ارائه خدمات دهیم.

وی در مورد وضعیت بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پس از هدفمندسازی یارانه‌ها اظهار داشت: جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نزدیک به 11 میلیون نفر است؛ یعنی یکی از بزرگترین دانشگاه‌ها در دنیا الان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است از لحاظ خدمات و پوشش مردم.

ابوالقاسمی تصریح کرد: بنابراین در این نکته نیز باید توجه شود که برای ارائه خدمات خوب باید امکانات خوب نیز فراهم کرد. ماندگاری پزشکان و نیروی انسانی نیز در این سیستم خیلی مهم است و همه این موارد بعد از اجرای هدفمند‌سازی یارانه‌ها که یک تحول بسیار خوبی را در اقتصاد ما ایجاد کرد ولی لازم بود هزینه‌هایی که بابت هدفمندسازی یارانه‌ها در بخش بهداشت و درمان ایجاد می‌شود هم جبران شود.

وی افزود: قرار بود ۳ هزار میلیارد تومان در این مورد به وزارت بهداشت پرداخت شود و در وزارت بهداشت نیز نسبت به سهم تحت پوشش دانشگاه‌ها این تقسیم صورت پذیرد.
 
وی گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰ درصد جمعیت کشور را تحت پوشش داریم،‌ ۱۰ درصد دانشجویان را داریم، ۱۰ درصد هیئت علمی را داریم و برآورد ما بر این بود که پس از پرداخت ۳ هزار میلیارد ۳۰۰ میلیارد نصیب دانشگاه شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان داشت:‌ به نظر من اگر این 3 هزار میلیارد تومان و متعاقب آن ۳۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پرداخت شود ما کارهای خیلی باارزشی را انجام دهیم و شاهد بالارفتن ارتقای خدمات بهداشتی درمانی و در حوزه‌های شهری،‌روستایی و اطراف تهران باشیم.

ابوالقاسمی ادامه داد: ما ۴ میلیون و 100هزار نفر جمعیت در اطراف تهران تحت پوشش داریم که آنان نیاز به خدمات بهداشتی، درمانی و ماندگاری پزشک و در نهایت تجهیزات دارند تا به تهران رفت‌و آمد نکنند و اگر این مبلغ در اختیار دانشگاه قرار گیرد ما بسیاری از این موارد را می‌توانیم انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد:‌ تا کنون ۳۰۰ میلیارد تومان از این 3 هزار میلیارد پرداخت شده است که از این رقم ۵ درصد در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفته است.

منبع: فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۱۱/۱۳ تعداد بازدیدکنندگان : 4586

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 6000
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 8070
بازدید امسال : 803553
بازدید کل : 37170626

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش