50 مطلب آخر
خبر علمی : فوايد خنديدن : افزايش اكسيژن رساني به خون

هيجان شادي از خوشايندترين و لذت بخش ترين هيجانها است    . . . . . .   احساسات و هيجانات بخشي از وجود هر انسان است كه سبب شور و نشاط بخشيدن به زندگي مي‌شود به عبارتي هيجانات نقش موثري در زندگي دارند و يكي از ابزارهاي مهم ارتباطات انسانهاست   . . . . . .   علاقه‌مندي بيشتر به كار،‌شاداب و سرحال بودن،‌تمايل به برقراري ارتباط با ديگران، مهربان بودن در روابط اجتماعي و اندك بودن نقش ها از تاثيرات و ويژگي هاي شاداب بودن در زندگي ا ست     . . . . . .  ساده‌ترين و  طبيعي‌ترين راه رهايي از تنش هاي روحي و استرس ها خنديدن است     . . . . . . .   ‌معجزه خنده سبب مي‌شود انرژي رواني فرد از درون به سطح بيايد و با تظاهر در صورت، شادي جاري شود    . . . . . .   ‌خنديدن باعث واكنش غير ارادي و انقباض هماهنگ و ناخودآگاه در 15 ماهيچه صورت مي‌شود كه بر اثر اين انقباض تنفس انسان سريع و ماده‌اي بنام آدرنالين در خون ترشح مي‌شود كه انسان احساس لذت ،‌شور و شادي مي كند     . . . . . .        كاهش ضربان قلب، كاهش فشار خون، تنفس عميق، افزايش اكسيژن رساني به خون، افزيش طول عمر‌،كاهش بيماري هاي قلبي عروقي، ‌تقويت سيستم ايمني و هورموني بدن و محافظت بدن از بسياري از بيمارها ٬ از فوايد خنديدن است    . . . . . . .     بررسي‌هاي دانشمندان انگليسي نشان مي د‌هد هر يك دقيقه خنديدن از ته دل معادل 45 دقيقه ورزش كردن است    . . . . . .      خنديدن باعث كاهش بروز بيماري هاي قلبي عروقي مي‌شود  و  در صورتي كه فرد دچار حمله قلبي شده باشد با 30 دقيقه خنديدن در طول روز احتمال بروز حمله دوم به ميزان قابل توجهي در وي كاهش مي‌يابد   . . . . . . .

برای مطالعهء متن این خبر  کافیست  بر روی کلمهء  ادامه متن  در کادر زیر کلیک فرمایید :  

تحلیل ما

متن کامل

افزايش اكسيژن رساني به خون از فوايد خنديدن است

يك روانپزشك کاهش ضربان قلب و بيماريهاي قلبي  عروقي، تقويت سيستم ايمني بدن و محافظت انسان از ابتلا به بيماريها را از فوايد خنديدن ذکر کرد

دكتر اميررضا چمني ضمن بيان اين مطلب بيان كرد: احساسات و هيجانات بخشي از وجود هر انسان است كه سبب شور و نشاط بخشيدن به زندگي مي‌شود به عبارتي هيجانات نقش موثري در زندگي دارند و يكي از ابزارهاي مهم ارتباطات انسانهاست.

وي ايجاد هرگونه برانگيختگي در ذهن و بدن را هيجان تعريف كرد و گفت:‌برخي هيجان‌ها مثل شادي و عشق خوشايند و انرژي بخش‌اند و برخي از هيجان ها مثل ترس و خشم مخرب‌اند.

دكتر چمني با بيان اين كه امروزه هيجان شادي از خوشايندترين و لذت بخش ترين هيجانها است تصريح كرد:‌ علاقه‌مندي بيشتر به كار،‌شاداب و سرحال بودن،‌تمايل به برقراري ارتباط با ديگران، مهربان بودن در روابط اجتماعي و اندك بودن نقش ها از تاثيرات و ويژگي هاي شاداب بودن در زندگي ا ست.

اين روانپزشك از خنده تحت عنوان ويتامين روح ياد كرد و افزود: خنديدن باعث شادي و نشاط در زندگي مي‌شود در حاليكه اخم و ترش رويي ميكروب روح است و سبب كسالت مي‌شود.

وي با اشاره به اين كه خنده از اولين رفتارهاي اجتماعي است، اظهار كرد: ‌ابتدايي‌ترين خنده در سن 1 ماهگي به طور ناخودآگاه و بدون محرك محيطي اتفاق مي‌افتد و سپس خنديدن در اثر محرك هاي بيروني در سن 4 ماهگي زندگي صورت مي‌پذيرد.

وي ساده‌ترين، طبيعي‌ترين راه رهايي از تنش هاي روحي و استرس ها را خنديدن دانست و گفت: ‌معجزه خنده سبب مي‌شود انرژي رواني فرد از درون به سطح بيايد و با تظاهر در صورت، شادي جاري شود.

وي ادامه داد: ‌از آنجا كه هنگام خنديدن شخص هيچ فكري نمي‌كند بنابراين خنديدن دامنه تفكرات منفي را متوقف مي‌سازد و در كل نوعي مديتيشن محسوب مي‌شود.

اين روانپزشك با اشاره به اينكه خنده بر هر درد بي درمان دواست اذعان كرد: ‌خنديدن باعث واكنش غير ارادي و انقباض هماهنگ ناخودآگاه در 15 ماهيچه صورت مي‌شود كه بر اثر اين انقباض تنفس انسان سريع و ماده‌اي بنام آدرنالين در خون ترشح مي‌شود كه انسان احساس لذت ،‌شور و شادي مي كند.

دكتر چمني كاهش ضربان قلب، كاهش فشار خون، تنفس عميق، افزايش اكسيژن رساني به خون، افزيش طول عمر‌،كاهش بيماري هاي قلبي عروقي، ‌تقويت سيستم ايمني و هورموني بدن و محافظت بدن از بسياري از بيمارها را از فوايد خنديدن بر شمرد و خاطر نشان كرد: بررسي‌هاي دانشمندان انگليسي نشان مي د‌هد هر يك دقيقه خنديدن از ته دل معادل 45 دقيقه ورزش كردن است.

وي با بيان كه خنديدن باعث كاهش بروز بيماري هاي قلبي عروقي مي‌شود توصيه كرد: در صورتي كه فرد دچار حمله قلبي شده باشد با 30 دقيقه خنديدن در طول روز احتمال بروز حمله دوم به ميزان قابل توجهي در وي كاهش مي‌يابد.

وي با اشاره به اينكه با ترشح اندروفين درحين خنديدن تحمل درد انسان كاهش مي‌يابد گفت: با خنديدن حالت سرخوشي در فرد ايجاد مي‌شود كه اين احساس به عنوان مسكن دامنه تحمل انسان را افزايش مي‌دهد.

وي با بيان اينكه خنديدن در روابط اجتماعي تاثير گزار استف اظهار كرد: با لبخند زدن اين پيام به مخاطب ارسال مي‌شود كه من تو را مي‌پذيرم‌، وجود تو براي من خوشايند است و گوش شنوايي به حرفهاي تو دارم و به شما كمك خواهم كرد و از سوي ديگر اخم و ترش رويي اين پيام را به مخاطب انتقال ميدهد كه من نمي‌خواهم تورا ببينم‌، مزاحم من نشو، به تو اهميت نمي‌دهم و يك طرد شدگي به شخص مخاطب مي‌دهد.

وي با اشاره به اينكه لبخند مي‌تواند اثرات تربيتي مهمي بر روي كودكان داشته باشد گفت:‌خنديدن مي‌تواند رفتارهاي مثبت كودك را تقويت و به رفتارهاي او شكل بدهد.

وي اظهار كرد: بررسي‌ها نشان مي‌دهد كودكاني كه با هيجان اخم معلمان روبه رو مي‌شوند احساس گناه بيشتري مي‌كنند كه اين مهم سبب افزايش اضطراب ،‌ كاهش روحيه و خدشه دار شدن اعتماد به نفس كودك مي‌شود كه درنهايت كودك احساس نا كارآمدي و طرد شدگي مي‌كند.

وي افزود:‌از سوي ديگر لبخند والدين و معلمان كودك، به كودك احساس رضايتمندي مي‌دهد و اعتماد به نفس كودك را افزايش مي‌دهد.

اين روانپزشك در پايان يادآورشد: ‌خَنده در ارتقاء سلامت روان فرد و تقويت ارتباطات اجتماعي نقش موثري دارد

منبع: و ب د ا

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۱۲/۲۳ تعداد بازدیدکنندگان : 4836

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4621
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6691
بازدید امسال : 802174
بازدید کل : 37169247

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش