50 مطلب آخر
تخت فرسوده : ۸۰ درصد بیمارستانهای تهران فرسوده است

وزیر بهداشت: بیش از 80 درصد بیمارستانهای تهران فرسوده است و جدیدترین بیمارستان تهران، ۶ تا ۷ سال پیش ساخته شده است       . . . . . . . . . .    بیمارستانهای تهران فقط به جمعیت ساکن در این شهر ارائه خدمت نمی‌دهند بلکه بیش از 70 درصد کسانی که در بیمارستانهای تهران بستری می‌شوند از شهرستان ها مراجعه می‌کنند     . . . . . . . . .     هزینه مقاوم سازی بیمارستان ها بیش از 120 درصد است و به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست که بیمارستان‌ها مقاوم سازی شود بنابراین ناگزیر هستیم به سوی ساخت بیمارستان های جدید حرکت کنیم     . . . . . . .    وزارت بهداشت ساخت ۲۰۰ بیمارستان را در برنامه کاری خود قرار داده است     . . . . . . . .     هم اکنون برای ۱۱ بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مجوز ساخت ساختمان جایگزین گرفته شده است     . . . . . . .   

جهت رویت مابقی این خبر  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر زیر کلیک فرمائید :

تحلیل ما

متن کامل

۸۰ درصد بیمارستانهای تهران فرسوده است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از 80 درصد بیمارستانهای تهران فرسوده است و جدیدترین بیمارستان تهران، ۶ تا ۷ سال پیش ساخته شده است.

مرضیه وحید دستجردی اظهار داشت: به دلیل افزایش نیاز مردم به خدمات درمانی و شیوع بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت ساخت ۲۰۰ بیمارستان را در برنامه کاری خود قرار داده است.

وی افزود: طی دو نیم سال گذشته به دنبال مجوز ساخت بیمارستان های متعدد در تهران بودیم که هم اکنون برای ۱۱ بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مجوز ساخت ساختمان جایگزین گرفته شده است.

وزیر بهداشت در ادامه عنوان کرد: بیش از 80 درصد بیمارستان های تهران فرسوده هستند، جدیدترین بیمارستان تهران حدود 6 سال پیش ساخته شده است. و درصورت بروز بلایای طبیعی در تهران این بیمارستان ها که ملجا و ماوی مردم هستند، تخریب شده و پزشکان و پیراپزشکان شاغل در آنها صدمه خواهند دید بنابراین اگر این بافت بیمارستان های فرسوده اصلاح نشود، در زمان وقوع زلزله با اوضاع اسفناکی روبه‌رو می‌شویم.

وی افزود: با وجود فعالیت شبانه روزی نیروهای مجرب و ساختارهای زمینه‌ای مناسب، اما خدمات ارایه شده رضایت بیماران را به دنبال نداشت. بافت فرسوده مراکز درمانی کشور، یکی از مهم‌ترین علت‌های نارضایتی بیماران است؛ به طوری که بیش از 80 درصد بیمارستان‌های تهران فرسوده است. بیمارستان امام (ره) حدود 80 سال، بیمارستان سینا حدود 130 سال و بیمارستان شهید اکبرآبادی حدود 98 سال قدمت دارند و طراحی‌های 80 – 90 سال گذشته نارضایتی بیماران را به دنبال دارد.

وزیر بهداشت ادامه داد: از طرف دیگر پرسنل مراکز درمانی باید مدت زیادی از عمر خود را در محیط‌های فرسوده و نامناسب بگذرانند و این محیط‌های فرسوده درخور شان پرسنل زحمتکش مراکز درمانی نیست.

دستجردی با بیان این که ساخت بیمارستان‌های جدید در تهران را کمتر شاهد بوده‌ایم، افزود: در تهران باید به حدود 14 میلیون نفر خدمات درمانی مناسب در محیط مناسب ارایه شود و لازم است که بافت فرسوده مراکز درمانی تهران تغییر کند. از طرف دیگر در صورت وقوع زلزله در تهران، بافت فرسوده بیمارستان‌ها اولین مکانی است که متلاشی می‌شود و به این ترتیب گروه‌های خدمت رسان در بیمارستان‌ها نمی‌توانند خدمت ارایه دهند. همچنین بیمارستان‌های تهران تنها مورد مراجعه بیماران تهرانی نیستند بلکه پذیرای افراد مختلفی از سراسر کشور هستند.

وزیر بهداشت با بیان این که حدود 35 هزار تخت بیمارستانی در سراسر کشور در حال ساخت است، افزود: اکثر این تخت‌های بیمارستانی به استان‌ها و شهرستان‌ها مربوط می‌شود که اغلب، نمایندگان استان‌ها، استانداران، ائمه جماعات و ... ساخت آنها را پیگیر بوده‌اند. در تهران احساس کردیم که خودمان باید به عنوان متولی به این موضوع ورود کنیم و ساخت بیمارستان‌های جدید را پیگیر باشیم.

دستجردی افزود: مطالعات انجام شده توسط دفتر منابع فیزیکی وزارت بهداشت به این نتیجه رسید که هزینه مقاوم سازی بیمارستان‌ها 120 درصد است. این در حالی است که ساخت یک بیمارستان صد درصد هزینه به دنبال دارد. و به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست که بیمارستان‌ها مقاوم سازی شود بنابراین ناگزیر هستیم به سوی ساخت بیمارستان های جدید حرکت کنیم  ٬ بنابراین ساخت بیمارستان‌های جایگزین بیمارستان‌های فرسوده در دستور کار قرار گرفت. وی با اشاره به مراحل ساخت و بهره‌برداری از بخش‌های جدید بیمارستان امام (ره) شامل اورژانس جدید، بخش داخلی جنرال و بخش ICU، گفت: مراحل ساخت این بخش‌ها طی سه ماه پایان یافت و اکنون به بهره‌برداری رسیده است؛ این موضوع یک افتخار است.

وی با اشاره به پیگیری های دو سال گذشته برای گزفتن مجوز بازسازی بیمارستانها گفت:‌ هم اکنون برای یازده بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مجوز ساخت بیمارستان جایگزین گرفته شده است.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: بیمارستانهای تهران فقط به جمعیت ساکن در این شهر ارائه خدمت نمی‌دهند بلکه بیش از 70 درصد کسانی که در بیمارستانهای تهران بستری می‌شوند از شهرستان ها مراجعه می‌کنند.

منبع: فارس + ایرنا

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۱۲/۲۷ تعداد بازدیدکنندگان : 4963

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 6851
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 8921
بازدید امسال : 804404
بازدید کل : 37171477

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش