در حال حاضر پروژه بیمارستان سرباز بیش از 90 درصد ، بیمارستان کنارک 85 درصد و بیمارستان سراوان 15 درصد پیشرفت فیزیکی دارد ..................... کار انتخاب پیمانکار و مناقصه ساخت بیمارستان های سیب و سوران و میرجاوه نیز به زودی آغاز می شود ..................... همچنین پیشرفت فیزیکی در ساخت مراکز درمان بستر زابلی 57 درصد ، گلمورتی 50 درصد و فنوج 35 درصد میباشد ................... ضمن آنکه پروژه های بال دوم بیمارستان ایران ایرانشهر و بیمارستان امام علی (ع) چابهار، و بیمارستان 64 تختخوابی نیک شهر به بهره برداری رسیده اند ..................... احداث بخش سوختگی و کلینیک بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان، بیمارستان آموزشی 200 تختخوابی و کلینیک تخصصی، فوق تخصصی بیمارستان چشم پزشکی در زاهدان، نیز ٬ در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسند . . .
جهت روءیت ما بقی خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامهء متن در ذیل این کادر کلیک فرمایید :
متن کامل
احداث 5 باب بیمارستان جدید؛ نوید استقرار پزشکان متخصص در تمامی شهرهای استان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از احداث 5 باب بیمارستان در شهرهای سراوان، سرباز و کنارک، سیب سوران و میرجاوه نوید استقرار پزشکان متخصص در تمامی شهرهای استان خبر داد.
دکتر منصور شکیبا ادامه داد: بیمارستان سرباز در حال حاضر بیش از 90 درصد، کنارک 85 درصد و سراوان 15 درصد پیشرفت فیزیکی دارد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: کار انتخاب پیمانکار و مناقصه ساخت بیمارستان های سیب و سوران و میرجاوه نیز به زودی آغاز می شود .
وی همچنین به ساخت 3 مرکز درمان بستر در فنوج، گلمورتی و زابلی اشاره و تصریح کرد : مرکز درمان بستر زابلی 57 درصد ، گلمورتی 50 درصد و فنوج 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی همچنین از رشد هزار درصدی میزان اعتبارات عمرانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از ابتدای دولت نهم در سال 84 تاکنون خبر داد و اضافه کرد: میزان اعتبارات عمرانی دانشگاه در سال 84 حدود 9 میلیارد و 189 میلیون تومان بود که این مبلغ در سال 90 بالغ بر 51 میلیارد 490 میلیون تومان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه رشد اعتبارات و افزایش طرح های عمرانی نقش به سزایی در ارتقاء شاخص های بهداشت و درمان استان سیستان و بلوچستان داشته است، تصریح کرد: در سه دوره سفر هیات دولت به استان 378 پروژه عمرانی در بخش بهداشت و درمان به تصویب رسید که در حال حاضر 60 درصد این طرح ها به بهره برداری رسیده است.
وی مهمترین این طرح ها را احداث و بهره برداری از 147 خانه بهداشت روستائی و شهری ، 25 مرکز بهداشت روستائی، بال دوم بیمارستان های ایران ایرانشهر و امام علی (ع) چابهار، حل اساسی مشکل واگذاری زمین پردیس دانشگاه، احداث خوابگاه دانشجویی 500 نفر و احداث بیمارستان 64 تختخوابی نیک شهر عنوان کرد که بسیاری از آنها به بهره برداری رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین احداث بخش سوختگی و کلینیک بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان، بیمارستان آموزشی 200 تختخوابی و کلینیک تخصصی، فوق تخصصی بیمارستان چشم پزشکی در زاهدان، از دیگر طرح های بزرگ مصوب سفرهای هیئت دولت عنوان کرد که در راستای ارائه خدمات یکسان بهداشتی درمانی و ارتقاء سطح سلامت مردم استان در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد
منبع: و ب د ا
منبع : |
تاریخ : ۱۳۹۱/۲/۲۶ |
تعداد بازدیدکنندگان : 5434 |