غلامرضا محمدی در اولین جلسه کمیته بهداشت و درمان سالجاری شورای اسلامی شهر دامغان در سالن جلسات شورای اسلامی با اشاره به تجهیز بیمارستان جدید الاحداث 160 تختخوابی ولایت این شهر اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی مجری ساخت این بیمارستان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استفاده کننده و بهره بردار این پروژه است. وی افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی سمنان نظر خود را در نحوه چگونگی ساخت این بیمارستان به وزارت راه و شهرسازی ارائه داده بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به اینکه شرایط برای افتتاح بیمارستان 160 تختخوابی ولایت دامغان مهیا است یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی سمنان آمادگی کامل را جهت افتتاح این بیمارستان دارد. وی تصریح کرد: کمبود امکانات مانع از ارائه خدمات درمانی نمی شود و تجهیزات بیمارستان 160 تختخوابی دامغان درحال انجام است. وی به بحث آموزش یا عدم آموزشی بودن این بیمارستان اشاره داشت و افزود: موضوع آموزشی شدن بیمارستان از سوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان در حال پیگیری است.
محمدی ضمن تاکید بر اینکه فضاهای موجود در بیمارستان 160 تختخوابی دامغان کافی نیست، خاطرنشان کرد: امکان افزایش فضا در این بیمارستان وجود دارد. وی در پایان گفت: فضاهای درمانی بر اساس شاخص های کشور طراحی می شود و هیچگونه سطربندی در مشکل درمان وجود ندارد. بیمارستان 160 تختخوابی ولایت دامغان در زمینی به مساحت 11 هکتار و زیربنای 16 هزار مترمربع احداث شده است.
حذف یک طبقه از بیمارستان دامغان!
امام جمعه دامغان از تقلیل نقشه احداث ساختمان جدید الاحداث بیمارستان 160 تختخوابی پنج طبقه ولایت دامغان به 4 طبقه انتقاد کرد.
حجت الاسلام سید محمود ترابی در اولین جلسه کمیته بهداشت و درمان شورای اسلامی شهر دامغان در سالجاری ضمن انتقاد از حذف یک طبقه از ساختمان بیمارستان 160 تختخوابی دامغان، اظهار داشت: ساخت بیمارستان جدید الاحداث 160 تختخوابی ولایت دامغان از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال 85 و با تاکید معظم له صورت گرفت و اعتبار 8 و نیم میلیارد تومان بر ساخت در نظر گرفته شده بود. وی افزود: با حذف یک طبقه از طبقات این بیمارستان برای مردم اکنون سوال ایجاد شده و بنده بارها در مراحل مختلف به این موضوع اعتراض کردم که چرا باید این اتفاق رخ دهد.
امام جمعه دامغان با اشاره به اینکه بیمارستان 160 تختخوابی ولایت دامغان به عنوان یک بیمارستان آموزشی طراحی شده بود، اضافه کرد: اما هنوز آموزش یا غیرآموزشی بودن آن مشخص نیست. وی ضمن تاکید بر اینکه کل متراژ زمین برای احداث این بیمارستان 20 هزار متر مربع زمین پیش بینی شد که امروز این متراژ به 17 هزار و 500 متر مربع کاهش پیدا کرده، یادآور شد: باید علت کم شدن 2 هزار و 500 متر مربعی این زمین از کل متراژ مشخص شود. ترابی خاطر نشان ساخت: این سوالات باید به صورت شفاف از سوی مسئولان اجرایی و متولیان ساخت بیمارستان جدید الاحداث 160 تختخوابی ولایت دامغان پاسخ داده شود. وی ضمن تاکید بر اینکه عملکردها باید شفاف باشد، تصریح کرد: حکومت ما حکومت مردمی بوده و مردم بر آن نظارت دارند و مردم باید در جریان مسائل باشند.
امام جمعه دامغان اظهار داشت: امام جمعه قدرت اجرایی ندارد فقط انتقال دهنده مشکلات مردم است ولی متاسفانه با بیان و انتقال مشکلات کسی پاسخگو این مشکلات نیست. وی افزود: داشتن یک بیمارستان خوب و مجهز از خواسته های به حق مردم دامغان بوده و باید این موضوع به صورت ویژه پرداخته شود.
ترابی اضافه کرد: مسئولان دستگاه اجرایی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز باید بر کامل و مجهز شدن بیمارستان 160 تختخوابی ولایت دامغان تلاش کنند. ترابی یادآور شد: بیمار غیر از بیماری نباید دغدغه دیگر داشته باشد که این موضوع از تاکیدات مقام معظم رهبری است. وی خاطر نشان شد: بهداشت و درمان یک موضوع مهم و اساسی است و از ضروریات به حساب می آید و باید کوشید بهداشت و درمان خوبی را برای مردم ایجاد کنیم. وی به علت کند بودن پیشرفت تکمیل ساخت دانشکده بهداشت دامغان اشاره داشت وگفت: دانشکده بهداشت دامغان از مظلوم ترین وضع برخوردار است و باید مشخص شود علت عدم راه اندازی ساختمان جدید الاحداث دانشکده بهداشت دامغان در کجاست.
منبع: شاسا