50 مطلب آخر
معرفی بیمارستانسازان : معرفی مهندس محمدرضا قدوسی زاده

مهندس محمدرضا قدوسی زاده از باسابقه ترین مهندسین مکانیک و از پیشکسوتان طراحی تاسیسات ساختمانها و پروژه های ملی کشور به ویژه بیمارستانهای بزرگ میباشند . ایشان جزء معدود طراحان تاسیسات بیمارستانی در کشور هستند که تجربه انواع ساختمانهای تخصصی دیگر را هم در اختیار دارند  ............................. نقطه عطف بیمارستانسازی برای مهندس قدوسی زاده ٬ همکاری ۱۷ ساله با شرکت خانه سازی آنهم در اوج کارآمدی آن است به گونه ای که مهندس قدوسی زاده در سال ۱۳۶۰ همزمان با اوج فعالیتهای شرکت خانه سازی وارد آن شده  و در سال ۱۳۷۶ مقارن با شروع افول و خروج خانه سازی از مدار بیمارستانسازی ٬  از آن خارج گردیده است  ............................. مهندس محمدرضا قدوسی زاده از سال ۱۳۷۶ تا کنون در دفتر طراحی شخصی خود مشغول خدمت به این آب و خاک است و هر آنچه ساختمانهای مهم و مطرح در کشور وجود دارد ٬ بی تردید کار طراحی تاسیسات آن بیواسطه یا با واسطه در دفتر مهندس قدوسی زاده به سرانجام رسیده است . تعدادی از پروژه هایی که در طول ۲۰سال اخیر٬  کار طراحی تاسیسات آنها توسط مهندس قدوسی زاده انجام گردیده عبارتند از : طراحی پروژه توسعه اطراف حرم امام رضا (ع)  + طراحی تاسیسات بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی هلال احمر در دبی + مجموعه سینمایی وتجاری پارک ملت + مجموعه سینمایی وتجاری آزادی  + مجموعه باغ موزه دفاع مقدس تهران +  طراحی تاسیسات ساختمانهای اداری پشتیبانی مخابرات و پارکینگ طبقاتی هواپیمایی در فرودگاه امام خمینی تهران  ......................... مهندس محمدرضا قدوسی زاده را بایستی ابداع کننده چند روش در اجرای تاسیسات بیمارستانی در کشور نامید ....................... حجم پروژه های بیمارستانی مهندس قدوسی زاده حدود  ۴۰۰۰ تخت ٬ جدای از بیمارستانهای زمان اشتغال در خانه سازی ( مانند میلاد - لبافی نژاد - کاشان و....)  است که لیست آنها بشرح زیر میباشند : . . 

تحلیل ما

متن کامل


سایت تخصصی بیمارستان سازی در ایران به عنوان ملجاء و خانهء تخصصی جامعهء بیمارستانسازان کشور ٬ وظیفهء خود میداند تا با معرفی بزرگان و پیشکسوتان بیمارستانسازی ایران ٬ ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای علمی و اجرایی این عزیزان ٬ و معرفی الگوهای مناسب به نسل جدید مهندسین بیمارستانساز ٬ با ایجاد بستر ارتباطی مناسب برای تعامل بینابینی ایشان ٬ موجبات ارتقای این رسته تخصصی را در کشور فراهم سازد . در همین راستا به معرفی یکی دیگر از پیشکسوتان بیمارستانسازی کشور میپردازیم : 


  

محمدرضا قدوسی زاده 

 

 

 ایمیل: 

Mohammad Reza Ghodosizadeh)  ghodosizadeh@gmail.com)

موبایل :  09122065997

دفتر : 02122248050

 

مهندس محمدرضا قدوسی زاده از باسابقه ترین مهندسین مکانیک و از پیشکسوتان طراحی تاسیسات ساختمانها و پروژه های ملی کشور به ویژه بیمارستانهای بزرگ میباشند . ایشان جزء معدود طراحان تاسیسات بیمارستانی در کشور هستند که تجربه انواع ساختمانهای تخصصی دیگر را هم در اختیار دارند . برای آشنایی با توانمندیهای ایشان ابتدا به مرور تجارب مختلف ایشان میپردازیم :

 

مهندس محمدرضا قدوسی زاده متولد ۱۳۲۸ هجری شمسی در شهر شیراز است . پدر ایشان از کارمندان آموزش و پرورش و مادر ایشان خانه دار  و خانواده دارای چهار فرزند بود .  محمدرضا در کنار خانواده روزگارکودکی را در آب و هوای خوش و همیشه بهار شیراز سپری نمود .

 

مهندس قدوسی زاده دوران ابتدایی را در دبستان فردوسی شیراز و دوران متوسطه را در دبیرستان سلطانی شهر شیراز به سر انجام رساند . وی در سال ۱۳۴۷ وارد دانشگاه پهلوی شیراز شده و در رشته مهندسی مکانیک تا مقطع فوق لیسانس به طور پیوسته ادامه تحصیل داد.

 

مهندس قدوسی زاده  در سال ۱۳۵۲ فارغ التحصیل و پس از طی دوران خدمت سربازی از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۵۸ با مهندسین مشاور کوانتا مشغول همکاری گردید . در طول همکاری با این مشاور طراحی تاسیسات پروژه های مختلفی را در قالب تیمی به عهده داشت که تعدادی از آنها عبارتند از : ساختمانهای رادیو تلویزیون شهرهای شیراز - شهرکرد - زنجان - چابهار   +  طراحی تاسیسات شهرک مسکونی نیروی دریایی در کوهک تهران  + طراحی تاسیسات برجهای سه گانه مسکونی در خیابان ستارخان تهران  + طراحی تاسیسات شهرکهای کارمندی و کارگری وزارت نفت واقع در  سرخس و جزیره سیری و دارخوین اهواز و  + طراحی تاسیسات هتل باطری سازی نیرو و هتل هواپیمایی کشوری در مشهد  +  + ....

 

مهندس قدوسی زاده از سال ۱۳۵۸ الی ۱۳۶۰ در مهندسین مشاور ناسکو مشغول کار شد و حاصل کار تیمی ایشان طراحی تاسیسات پروژه های مختلفی است که تعدادی از آنها عبارتند از : طراحی تاسیسات شهرک مسکونی باطری سازی نیرو در شهریار تهران + شهرک مسکونی پل کله در اصفهان + پروژه بل هلیکوپتر در اصفهان و ....

 

نقطه عطف بیمارستانسازی برای مهندس قدوسی زاده ٬ همکاری ۱۷ ساله با شرکت خانه سازی آنهم در اوج کارآمدی آن است به گونه ای که مهندس قدوسی زاده در سال ۱۳۶۰ همزمان با اوج فعالیتهای شرکت خانه سازی وارد آن شده  و در سال ۱۳۷۶ مقارن با شروع افول و خروج خانه سازی از مدار بیمارستانسازی ٬  از آن خارج گردیده است . طراحی بیمارستانها و درمانگاههای اکثر نقاط کشور  در آن سالها ٬ حاصل کارتیمی مهندسین کارآمد و دلسوزی بود که در امور تاسیسات ٬ نام مهندس قدوسی زاده نیز برای همیشه در بین ایشان ثبت گردید .

 

مهندس محمدرضا قدوسی زاده از سال ۱۳۷۶ تا کنون در دفتر طراحی شخصی خود مشغول خدمت به این آب و خاک است و هر آنچه ساختمانهای مهم و مطرح در کشور وجود دارد ٬ بی تردید کار طراحی تاسیسات آن بیواسطه یا با واسطه در دفتر مهندس قدوسی زاده به سرانجام رسیده است . تعدادی از پروژه هایی که در طول ۲۰سال اخیر٬  کار طراحی تاسیسات آنها توسط مهندس قدوسی زاده انجام گردیده عبارتند از : طراحی پروژه توسعه اطراف حرم امام رضا (ع)  + طراحی تاسیسات بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی هلال احمر در دبی + مجموعه سینمایی وتجاری پارک ملت + مجموعه سینمایی وتجاری آزادی  + مجموعه باغ موزه دفاع مقدس تهران +  طراحی تاسیسات ساختمانهای اداری پشتیبانی مخابرات و پارکینگ طبقاتی هواپیمایی در فرودگاه امام خمینی تهران

در زمینه طراحی تاسیسات کارخانجات :  فولاد کاویان اهواز + کنستانتره مرکبات در جیرفت و تنکابن + سرم سازی شیراز +حسگرسازان +  ......

در زمینه طراحی تاسیسات فرودگاهی : ترمینال بین المللی مشهد و تبریز و خوی و یاسوج و بیرچند و ایرانشهر + طراحی تاسیسات مجموعه کترینگ و پشتیبانی هواپیمایی هما در مشهد  + ..... 

در زمینه طراحی تاسیسات مراکز تجاری فرهنگی : مجموعه سینمایی و تجاری تماشا و پردیس شرق تهران  + مرکز تجاری اداری اتو بانک تهران  + تجاری اداری فاز ۴ شهرک غرب تهران + تجاری اداری فاز ۷ شهرک غرب تهران + سه مرکز بزرگ تجاری در خاوران تهران +  تجاری اداری مسگونی آسمان یزد + مرکز تئاتر حرفه ای تهران + مرکز فرهنگی ورزشی معلولین تهران +  .....

 


 

مهندس محمدرضا قدوسی زاده را بایستی ابداع کننده چند روش در اجرای تاسیسات بیمارستانی در کشور نامید . شاید کمتر کسی بداند که ایشان اولین طراح تاسیسات بیمارستانی بودند که نسبت به حذف هواسازهای چند منطقه ای ( MULTI  ZONE) در بیمارستاها به خصوص در اطاقهای عمل ٬ اقدام عملی نمودند و با جایگزینی هواسازهای کوچک تک منطقه ای کمک بزرگی به کنترل عفونتهای بیمارستانی در کشور نموده اند .

 

همچنین ایشان از اولین کسانی بودند که در طراحی های خود نسبت به حذف ترنج در کف بیمارستان و انتقال لوله های تاسیساتی به زیر سقف به منظور در دسترس بودن آنها اقدام عملی نموده و نسبت به گسترش این فرهنگ همت گماردند . به گونه ای که در حال حاضر اصولا کسی دیگر آن روش منسوخ را در اجرای تاسیسات بیمارستانی انجام نمیدهد بدون آنکه بداند چه کسانی در ایران ٬ روش جدید را اجرایی کرده اند .

 

اهم پروژه های بیمارستانی مهندس قدوسی زاده جدای از بیمارستانهای زمان اشتغال در خانه سازی ( مانند میلاد - لبافی نژاد - کاشان و....) بشرح زیر میباشد : 

 

طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰تختخوابی امید تهران  + طراحی تاسیسات بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی بافت + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی عرفان تهران  + طراحی تاسیسات بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی قزوین + طراحی تاسیسات بیمارستان ۱۶۰تختخوابی هشتگرد  + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی سمنان + طراحی تاسیسات بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی خوی + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی پاک تهران + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی بیرجند + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی سیرجان + طراحی تاسیسات بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی گرگان + طراحی تاسیسات بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی هلال احمر در دبی + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی سراوان + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی شیروان + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی هاشمی نژاد + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی مشهد  + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی تربت حیدریه  + طراحی تاسیسات بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی یاسین یزد + طراحی تاسیسات طرح جامع بیمارستان دکتر چمران  + طراحی تاسیسات بیمارستان چشم پزشکی نگاه تهران  + طراحی تاسیسات بیمارستان اردبیل + طراحی تاسیسات پلی کلینیک تخصصی نجف اشرف + طراحی تاسیسات چندین درمانگاه در شهرهای مختلف ایران

 


 

و سر انجام اینکه همه اذعان دارند که ٬ تهویه مطبوع در ایران در ساختمانهای مختلف با کاربری های مختلف ٬ همواره برای ایرانیان با چالشی بزرگ قرین بوده است : باز کردن پنجره !!!

 

چرا بالاترین سیستمهای گرمایش و سرمایش در ساختمانها برای ایرانیان قابل قبول نبوده و با باز کردن پنجره دست رد به سینه طراح تاسیسات میزنند ؟؟ این چرایی در ذهن طراحان تاسیساتی چه جوابی داشته است ؟

 

مهندس قدوسی زاده در طرحهای خود پاسخ عملی به این چالش داده است و کمتر طرح تاسیساتی ایشان دچار این عدم مقبولیت از طرف مصرف کننده ایرانی است . و آنهم بحث ورود هوای تازه است .  مصرف کننده ایرانی فراتر از جداول نژادهای دیگر نیاز به ورود هوای تازه دارد و در صورت عدم اغنا بلافاصله پنجره ها را باز میکند ٬ انهم با ذکر یک جمله : دل آدم میگیره!!!!!!

 

مهندس قدوسی زاده به یادگار از شهر همیشه بهار شیراز در هوای تقدیمی به مصرف کنندگان طرحهای تاسیساتی اش این موئلفه ایرانی هوا را هم مد نظر دارد : ورود هوای تازه بیش از مقدار ذکر شده در جداول نژادهای دیگر ......

 

آری مهندس قدوسی زاده یک بیمارستانساز ایرانی است که هوای ایرانیان را دارد .......................

 


تهیه و تنظیم: هدی اردلانی (آرشیتکت)  +  مهدی عیسی وند٬ مهندس مکانیک سیالات ( فوق لیسانس) 

منبع : تحریریه سایت بیمارستانسازی تاریخ : ۱۳۹۱/۴/۴ تعداد بازدیدکنندگان : 14933

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
پربیننده ترین مطالب در زمینه
معرفی بیمارستانسازان
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 2583
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 4653
بازدید امسال : 800136
بازدید کل : 37167209

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش