تعداد تختهای دیالیز اصفهان، یک چهارم بیماران است
هر ماه ۲۰پیوند کلیه در اصفهان انجام می شود که برای این تعداد متقاضی ۱۵۰ تخت دیالیز در استان اصفهان کافی نیست و ترافیک زیادی در ۲۷ مرکز دیالیز به وجود آورده است.
به دلیل کمبود مراکز و تختهای دیالیزی در اصفهان و جمعیت بالای این بیماران، کادر درمانی مجبورند در سه یا چهار شیفت کاری به بیماران دیالیزی خدمات درمانی ارائه میکنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در عملیات خاکبرداری و ساختمانی نخستین کلینیک تخصصی کلیه و دیالیز حضرت ابوالفضل (ع)، با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر با کمبود مراکز و تختهای دیالیزی در حوزه پزشکی اصفهان روبرو هستیم.
مجتبی رحیمی با اشاره به انجام سالانه ۲۵۰ پیوند کلیه در استان اصفهان تاکید کرد: در هر ماه تعداد این پیوندها به ۲۰ عدد میرسد، برای این تعداد متقاضی ۱۵۰ تخت دیالیز در استان اصفهان کم است و ترافیک زیادی در ۲۷ مرکز دیالیز به وجود آمده است.
وی تعداد بیماران دیالیزی اصفهان را یک هزار و ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: به دلیل وجود ۲۷ مرکز دیالیزو ۲۲۶ تخت دیالیز، هر ساله تعداد زیادی از این بیماران را از اطراف به استان میکشاند و همین موضوع سبب افزایش بیماران دیالیزی در اصفهان شده است.
رحیمی از بهره برداری ۵۰ تخت دیالیز در خیریه قمر بنی هاشم (ع) و ۸۰ تخت دیالیزی در نخستین کلینیک تخصصی و کلیه حضرت ابوالفضل (ع) در ماه جاری خبر داد و گفت: در حال حاضر، به ازای هر بیمار دیالیزی، ۶. ۳ تخت وجود دارد که بر اساس استاندارد این عدد را باید به چهار برسانیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همایش ایثار ماندگار در سال گذشته اشاره کرد و گفت: فرهنگ پیوند کلیه، قلب و کبد از مرگ مغزی به بیماران نیازمند در اصفهان ایجاد شده و همین موضوع کمک بسیاری را به جامعه پزشکی استان کرده با این حال، انتقال بیماران برای دریافت خدمات درمانی مناسب مشکلی است که با آن روبرو هستیم.
منیع : ایلنا