8 بیمارستان با 1300 تخت در آذربایجانشرقی در حال احداث است
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: هشت بیمارستان با یکهزار و 300 تخت بیمارستانی در آذربایجانشرقی در حال احداث است.
محمدجعفر علیزاده با بیان اینکه برای این پروژهها افزون بر 180 میلیارد ریال هزینه میشود، اظهار دشت: تنها در بحث بیمارستانسازی سه بیمارستان در شهرستانهای مرند، چاراویماق و ورزقان استان جزو طرحهای «مهر ماندگار» هستند که تا پایان سال مورد بهرهبرداری قرار خواهند گرفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در کنار این طرحها عملیات اجرایی یک بیمارستان 580 تختخوابی در تبریز بهزودی آغاز خواهد شد و زمین این بیمارستان را نیز تحویل میگیریم.
وی تأکید کرد: با ابلاغ بودجه امسال دولت، عملیات عمرانی اجرای پروژهها در سطح کشور از سرعت و کیفیت بیشتری برخوردار میشوند.
افتتاح بیمارستان جدید مرند در هفته دولت
.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی از افتتاح بیمارستان جدید شهرستان مرند و 600 واحد مسکن مهر در هفته دولت در این شهرستان خبر داد.
اروجعلی علیزاده مرند را از نظر موقعیت ترانزیت کالا و ورود مسافران خارجی و داخلی به عنوان شاهرگ اروپا و آسیا و همچنین از نظر اقتصادی برای منطقه و کشور بسیار مهم دانست.
وی گفت: بیمارستان جدید مرند با 97 درصد پیشرفت فیزیکی در هفته دولت به بهرهبرداری میرسد و مشکل انتقال آب به بیمارستان تا یک هفته آینده حل خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی در مورد طرح مسکن مهر هم افزود: با انتقال آب به بیمارستان جدید مشکل آب شرب و فاضلاب مسکن مهر در قالب تعاونیهای این شهرستان نیز رفع میشود.
روند احداث بیمارستان جدید سراب مطلوب است
.
معاون وزیر راه و شهرسازی در سراب روند اجرایی احداث بیمارستان جدید این شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد و از افتتاح زودهنگام آن تا پایان دولت دهم خبر داد.
علیزاده در جریان بازدید از طرح احداث بیمارستان جدید سراب با بیان اینکه بیمارستانها نقش مهمی در تامین امنیت روانی جامعه دارند، اظهار کرد: با احداث بیمارستان جدید شهرستان سراب مردم منطقه احساس آرامش بیشتری خواهند کرد.
وی رقم اختصاص یافته برای احداث این بیمارستان را برای امسال 40 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این طرح با 50 درصد پیشرفت فیزیکی در ردیف پروژههای مهر ماندگار قرار گرفته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در سراب یادآور شد: طرحهای مهر ماندگار تا پایان دولت دهم به بهرهبرداری خواهند رسید و بیمارستان سراب نیز حداقل یکسال زودتر از موعد تعیین شده تحویل وزرات بهداشت خواهد شد.
وی در پاسخ به انتقاد نماینده سراب به خاطر در نظر نگرفتن بخش دیالیز برای این بیمارستان ابراز داشت: وی موافق توسعه بیمارستان و احداث بخش دیالیز است ولی مجوز احداث بخش دیالیز باید از طریق وزیر بهداشت و کمسیون 215 به وزارت مسکن اعلام شود.
علیزاده، اعمال اصلاحات و توسعه طرح بیمارستان را منافی افتتاح آن در سال 92 ندانست و خاطرنشان کرد: طرحهای اصلاحی و توسعهای میتواند در کنار بهرهبرداری از پروژه نیز ادامه داشته باشد.
معاون فنی و مهندسی وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه این بیمارستان 217 تختخوابی محسوب میشود، تصریح کرد: تختهای درمانگاهی و بخشهای ویژه نیز باید جزو تختهای بیمارستانی محسوب شوند.
قبلاً از این بیمارستان بهعنوان بیمارستان 160 تختخوابی یاد میشد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان سراب نیز با ارائه گزارشی از وضعیت و نیازهای بهداشتی و درمانی سراب، خواستار اعمال اصلاحاتی در نقشه و نوع تجهیزات و سنگهای بهکار رفته در ساختمان بیمارستان شد.
ابراهیم خلیلبایرامی هوشمندسازی نحوه مصرف انرژی را موجب صرفه اقتصادی برای بیمارستان دانست
اتمام کارهای ساختمانی بیمارستان 160 تختخوابی سراب
سرپرست فرمانداری سراب از اتمام کارهای ساختمانی بیمارستان جدید 160 تختخوابی این شهرستان تا پایان شهریور سالجاری خبر داد.
محمدباقر اسدی گفت: پروژه احداث بیمارستان جدید 160تختخوابی سراب و باند دوم آزادراه "سراب - بستانآباد" در ردیف پروژههای مهر ماندگار قرار گرفتند.
وی با تشکر از استاندار و نیز دستیار ویژه رئیسجمهور در طرحهای مهر ماندگار اظهار کرد: در قالب طرحهای مهر ماندگار مقرر شده که تا پایان شهریورماه سالجاری کارهای ساختمانی بیمارستان در حال احداث سراب خاتمه یابد و این طرح به وزارت بهداشت و درمان تحویل داده شود.
اسدی ادامه داد: احداث بیمارستان 160 تختخوابی سراب از مصوبات سفر هیئت دولت به این شهرستان است که در زمینی به مساحت 16 هزار متر مربع در 14 بخش درمانی و 4 طبقه در حال اجراست.
بیمارستان 55 ساله شهرستان اسکو دیگر جوابگو نیست
فرماندار اسکو گفت: تنها بیمارستان اسکو با بیش از 55 سال سابقه جوابگوی نیاز بیماران نبوده و از این رو ایجاد بیمارستان جدید 100 تختخوابی برای خدماتدهی به بیماران این شهرستان ضروری است.
امام جمعه شهرستان میانه وضع بیمارستان امام را نامطلوب دانست و گفت: برای بازسازی بیمارستان امامخمینی(ره) 17 سال پیش اقدام شده اما این کار همچنان در مرحله مناقصه قرار دارد.
پس از 17 سال
بازسازی بیمارستان میانه هنوز در مرحله مناقصه قرار دارد
حجتالاسلام محمدرضا حامدی در جمع مردم میانه اظهار کرد: 9 ماه است که کارانه عوامل و پرستاران بیمارستانهای میانه پرداخت نشده است و هر بار که این مسئله با مسئولان بهداشت و درمان استان مطرح میشود آنها جواب قانعکنندهای نمیدهند.
وی وضع بیمارستان امام را نیز نامطلوب خواند و اضافه کرد: سندی در دست دارم که برای پیگیری بازسازی بیمارستان امامخمینی(ره) 17 سال پیش اقدام شده و هنوز به جایی نرسیده است و امروز بعد از آن همه کش و قوس در مرحله مناقصه قرار دارد.
امام جمعه شهرستان میانه، توجه به سلامت جامعه را امری بسیار مهم و حیاتی خواند و گفت: سلامتی باعث میشود تا جامعه پویاتر و پرنشاطتر به حرکت رو به رشد خود ادامه دهد اما سی تی اسکن که از ابتداییترین وسایل پزشکی محسوب میشود در میانه از قبل عید قابل استفاده نبوده و سه ماه است که خراب شده است.
محمد آثری در نخستین جلسه سیاستگذاری نیازسنجی سلامت شهرستان اسکو بر لزوم توجه جدی بر بهداشت محیط در روستاها تاکید کرد.
وی بر جلب مشارکت جمعی در ارتقا سلامتی تاکید کرد و گفت: حرکت جامعه بهسوی توسعه و پیشرفت نیاز به شاخصههای مهمی دارد که سلامتی و امنیت در اولویت اصلی آن قرار دارد.
آثری با اشاره به واقع شدن شهرستان اسکو در مسیر گردشگری، بر ارتقا بهداشت محیطی در روستاها نیز اشاره کرده و گفت: با نیازسنجی مشارکت جمعی در روستاها علاوه بر ارتقا شاخصهای سلامتی، موجب جلب بیشتر گردشگران شده و برنامهریزی برای اجرای اهداف سلامتی بهراحتی میسر خواهد شد.
فرماندار شهرستان اسکو همچنین با اشاره به افزایش جمعیت در شهرستان اسکو، بر لزوم افزایش خدمات بهداشتی و درمانی تاکید کرد و افزود: تنها بیمارستان اسکو با بیش از 55 سال سابقه جوابگوی نیاز بیماران نبوده و از این رو ایجاد بیمارستان جدید 100 تختخوابی برای خدماتدهی به بیماران شهرهای اسکو، سهند و ایلخچی در دستور کاری این شهرستان قرار گرفته است.
مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی نیز بر لزوم مطالعه و برنامهریزی برای تامین نیازهای بهداشتی و درمانی شهرهای اسکو و سهند تاکید کرد و گفت: لازم است در زمینه ارتقا خدمات بهداشتی و درمانی، نیازسنجیهای لازم صورت گرفته و اقدامات لازم هر چه سریعتر انجام گیرد.
بیمارستان در دست ساخت ابوعلی سینای مراغه
.
محمدجعفر علیزاده در بازدید از بیمارستان در دست ساخت ابوعلی سینای مراغه، تصریح کرد: در آذربایجانشرقی هشت بیمارستان با یکهزار و 330 تخت در حال ساخت است که از این تعداد سه بیمارستان در شهرهای مرند، ورزقان و چاراویماق تا پایان سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی گفت: بهرهبرداری از بیمارستانهای در دست ساخت شاخصهای فیزیکی بهداشت و درمان در کشور را بهطور چشمگیری افزایش خواهد داد.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این جلسه از افزایش تختهای بیمارستانی ابوعلی سینای مراغه از 100 تخت به 130 تخت خبر داد.
منصور صادقیاصل همچنین خواستار تبدیل بیمارستان ابوعلی سینای مراغه به طرح مهر ماندگار بهعنوان خواسته مردم منطقه شد و افزود: با این کار این بیمارستان تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
وی با تاکید بر لزوم گسترش امکانات در امر بهداشت و درمان در منطقه خاطرنشان کرد: با وجود تمام تواناییهای استان در برخی موارد نقصهایی وجود دارد که برای رفع این مشکلات مصوبات مورد نیاز باید تصویب شود.
منبع : فارس