مجتمع بيمارستاني امام خميني نماد درمان در کشور است
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي مجتمع بيمارستاني امام خميني را نماد درمان کشور اعلام کرد.
دکتر مرضيه وحيد دستجردي در مراسم افتتاح 400 تخت ويژه بيمارستاني در اين مجتمع بيمارستاني گفت: مجتمع بيمارستاني امام با اين حجم از پرسنل، 1000 پرستار و کادر درماني ماهر، 270 عضو هيات علمي و بيش از 1200 تخت بيمارستاني و پذيرش بيماراني از تمام کشور ٬ نماد درمان کشور است.
وي افزود: من از دکتر امامي رضوي که الگوي علم و اخلاق هستند خواستم سرپرستي اين مجتمع را قبول کنند تا بتوانيم اين مجموعه را بيشتر تقويت کنيم.
وي ادامه داد: امروز علاوه بر راه اندازي طرح توسن(تيم هاي واکنش سريع اورژانس) که براي امدادرساني فوري در بحران ها تشکيل شده اند، 400 تخت آي سي يو نيز همزمان دراين بيمارستان و ساير مراکز درماني کشور راه اندازي مي شوند که اميدواريم طبق برنامه ها تا پايان سال بتوانيم اين تعداد تخت را به 1000 تخت ويژه برسانيم.
وي با گراميداشت ياد امام و شهدا و دهه فجر گفت: امروز مسئوليت بزرگ ما رسيدگي به سلامت مردمي است که با فداکاري هاي بسيار خود انقلاب را به وجود آورده و جنگ را اداره کردند.
وي با اشاره به جمله مقام معظم رهبري مبني بر اينکه بايد به جايي برسيم که هيچ بيماري به جز رنج بيماري رنج ديگري نداشته باشد، اظهار داشت: تيم هاي بسياري تشکيل شده اند که امروزه با سرزدن به اورژانس هاي سراسر کشور مشکلات آنها را رسيدگي مي کنند تا بتوانيم رضايتمندي مردم را از روند ارائه خدمات ارتقا دهيم
وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر ساخت و سازهایی که در بیمارستان امام خمینی (ره) وجود دارد، گفت: این ساخت و سازها مربوط به حمایتهای خیرین است زیرا خیرین در این ساخت و سازهای جدید نیز نقش بسیار مهمی دارند ولی واقعا در تهران 85 درصد تختهای بیمارستانی فرسوده هستند و این کار خوب امسال باید تداوم پیدا کند تا بتوانیم هر چه زودتر این تختها ساخته شود.
مرضیه وحید دستجردی افزود: بیمارستان امام که با قدوم امام خمینی (ره) مزین شده است تنها بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی تهران و پایتخت به حساب نمیآید بلکه نماد درمان کشور است و بیمارستانی را سراغ نداریم که در کشور این تعداد پزشک و یک هزار پرستار و همچنین ۳۰۰ هیئت علمی داشته باشد.
مرضیه دستجردی تصریح کرد: در سفرهایی که به سراسر کشور دارم تمام بیماران سخت و زمینگیر از مراکزی که توان درمانی ندارند به مجتمع درمانی امام خمینی (ره) ارجاع میشود و در این زمینه در حدود ۹۰ درصد ارجاعات بیماران در کل کشور به این بیمارستان است.
وزیر بهداشت اظهار داشت: در این زمینه میطلبد که یک نگاه و توجه خاصی به این بیمارستان شود و در این راستا نیز وزارت بهداشت حسن امامی رضوی که معاون درمان وزاتخانه نیز است را به عنوان سرپرست این بیمارستان برگزیده است.
سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) با اشاره به تعداد مراجعهکنندگان، تعداد عملها و حضور بیشترین دانشجویان پزشکی در این بیمارستان گفت: امروز نیز با حضور وزیر بهداشت برنامه گسترش تختهای ICU کشوری افتتاح میشود.
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر بر اساس تجارب گروههای پزشکی دفاع مقدس؛ پزشکان در تیمهای واکنش سریع تخصصی در حوادث حضور دارند، افزود: در آینده گروههای پرستاری، امدادی و پیراپزشکی نیز به این تیمها ملحق میشوند.
امامی رضوی تصریح کرد: جایگزینی یک هزار و 400 تخت بیمارستان امام خمینی (ره) در حال حاضر مصوب شده است که از این تعداد هزار و 200 تخت فعال است.
معاون درمان وزارت بهداشت بیان داشت: بیمارستان امام خمینی (ره) که در مرکز پایتخت به عنوان قلب تهران قرار دارد دارای بیشترین اعضای هیئت علمی است و نوآوریهای این بیمارستان که در برگیرنده 17 نوآوری جهانی، 191 نوآوری ملی و 13 نوآوری دانشگاهی است در روز 19 اسفند رونمایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه از بیمارستان امام خمینی (ره) هیچ بیماری به دیگر مراکز درمانی ارجاع نمیشود، افزود: این بیمارستان نخستین بخشهای قلب، آسیبشناسی، بخش خون، ریکاوری و رادیوتراپی را نیز به خود اختصاص داده است.
در کارنامه مجتمع بيمارستاني امام خميني(ره) تاکنون 227 نوآوري ثبت شده که 17 نوآوري در سطح جهاني و 91 نوآوري نيز کشوري بوده است.
دکتر سيدحسن امامي رضوي معاون درمان و سرپرست مجتمع بيمارستاني امام خميني(ره) دانشگاه علوم پزشکي تهران با بيان اين مطلب در مراسم رونمايي از فناوري وِيژه توانبخشي بيماران سکته هاي مغزي که براي نخستين بار در کشور صورت گرفت و همچنين افتتاح همزمان 400 تخت ويژه بيمارستاني در موسسه تحقيقات سرطان اين مجتمع بيمارستاني، گفت: نوآوري هاي زيادي در اين بيمارستان تاکنون صورت گرفته و بسياري از بخش هاي مهم بيمارستاني در کشور براي نخستين بار در اين مجتمع افتتاح شده است.
وي افزود: مجتمع بيمارستاني امام اولين بار در ابتداي انقلاب با قدوم مبارک امام خميني(ره) مزين شد و پرستار شهيد عزت الملوک طاووسي که در جريان درگيري هاي انقلاب در خدمت امدادرساني به مجروحان بوده است در اين مکان مدفون است و خيلي از بيماران سخت کشور که براي درمان به اين مجتمع بيمارستاني ارجاع داده مي شوند به اميد شفايافتن به اينجا مي آيند.
وي تعداد تخت هاي مصوب مجتمع بيمارستاني امام را 1400 تخت و تخت هاي فعال کنوني را 1200 تخت اعلام کرد و اظهارداشت: ساختار و زيرساخت هاي جديد اين بيمارستان تدوين شده و کم کم اجرا مي شود و اين مجتمع با تربيت بهترين متخصصان پزشکي در کشور و به دليل قرار گرفتن در قلب شهر تهران از اهميت ويژه اي برخورداراست.
منبع: فارس