شمار پزشكان عمومی مطب دار به 30 هزار نفر افزایش می یابد
رییس مركز مدیریت توسعه شبكه بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: شمار پزشكان عمومی مطب دار در سراسر كشور اكنون 20 هزار نفر است كه در اجرای برنامه پزشك خانواده تا پایان امسال به 30 هزار پزشك افزایش می یابد.
'محمد شریعتی' افزود: با اجرای برنامه پزشك خانواده علاوه بر استفاده از ظرفیت فعلی پزشكان عمومی، پزشكانی نیز كه مطب ندارند با استقرار در مراكز دولتی پزشك خانواده، وارد برنامه پزشك خانواده می شوند.
رییس مركز مدیریت توسعه شبكه بهداشت وزارت بهداشت، اظهار داشت: این پزشكان علاوه بر اینكه می توانند مطب خود را دایر كنند از درآمد مناسب نیز برخوردار خواهند شد.
وی اضافه كرد هم اكنون شمار زیادی از پزشكان عمومی به دلیل ناتوانی مالی و بازار كار نتوانسته اند مطب دایر كنند و مشغول كار شوند.
شریعتی یادآور شد همچنین سرانه پزشك خانواده در سال گذشته ( مبلغی كه به ازای افراد بیمه شده تحت پوشش هر پزشك خانواده به او پرداخت می شود ) یك هزار و 750 تومان بود اما امسال طبق مصوبه دولت با 20 درصد رشد به دو هزار و یكصد تومان افزایش یافته است.
عملیات اجرایی برنامه پزشك خانواده امسال برای نخستین بار بطور رسمی در مناطق شهری استان های تهران، فارس، سیستان و بلوچستان و مازندران آغاز شده است و به تدریج در همه استان های كشور اجرا خواهد شد.
در برنامه پزشك خانواده، هر پزشك تعدادی خانواده را زیر پوشش خود قرار می دهد و با تشكیل بانك اطلاعاتی الكترونیكی حاوی وضعیت جسمانی و روحی مراجعه كنندگان، مشكلات آنها را پیگیری و با توجه به یافته های موجود، در صورت لزوم آنها را به پزشك متخصص ارجاع می دهد.
طبق اعلام مسوولان وزارت بهداشت، هزینه ویزیت و معاینه های اولیه، همچنین داروها - به جز داروهای بیماری های خاص- در اجرای برنامه پزشك خانواده برای مردم رایگان خواهد بود.
--------------------------------------------------
پایان