50 مطلب آخر
آمارهای صنفی : آخرین آمارها از تعداد مراکز و فعالیتهای پیوند اعضای بدن در کشور

 47 مرکز پیوند و یک بانک نسوج (بانک فراوری پیوند) در کشور فعال هستند.

 تاکنون بیش از31 هزار پیوند کلیه در کشور انجام شده است
 تا کنون 10 پیوند پانکراس، 81 پیوند ریه، 47 هزار پیوند قرنیه، چهار هزار و 600پیوند مغز استخوان، دو هزار و 500 پیوند دریچه قلبی در کشور انجام شده است.
 در حال حاضر 30 بخش پیوند کلیه، هشت بخش پیوند قلب، شش بخش پیوند کبد، دو بخش پیوند ریه، شش بخش پیوند مغز استخوان و 55 بخش در پیوند قرنیه در حال ارایه خدمات به بیماران نیازمند وجود دارد.
 80 درصد کبدها، 95 درصد کلیه ها، 37 درصد قلب و پنج درصد ریه در بیماران مرگ مغزی پیوند زده می شوند.

تحلیل ما

متن کامل

 

 

47 مرکز پیوند در کشور فعال است

 

رییس اداره پیوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فعالیت 47 مرکز پیوند و یک بانک نسوج (بانک فراوری پیوند) در کشور خبر داد.

 

کار بانک نسوج این است که بافت های افراد دچار مرگ مغزی (مانند دریچه قلب، استخوان و پوست) را فراوری و آن ها را به محصولات قابل استفاده برای بیماران مختلف تبدیل می کند.

 

ˈ محمد عقیقیˈ به وجود تیم تایید کننده مرگ مغزی در 44 دانشگاه علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: وظیفه این افراد تشخیص، تایید و قطعی کردن مرگ مغزی بیمار است.



وی، با بیان اینکه 15 واحد فراهم آوری اعضا در ایران وجود دارد، گفت: واحدهای فراهم آوری اعضا به آن توسعه یافتگی که انتظار داریم، نرسیده است.



عقیقی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از31 هزار پیوند کلیه در کشور انجام شده است، افزود: پیوند کلیه در کشور از قدیمی ترین پیوند اعضای بدن محسوب می شود که از این نظر در بین کشورهای خاورمیانه در رتبه نخست قرار داریم.



رییس اداره پیوند وزارت بهداشت به افزایش پیوند کبد در ایران اشاره و تصریح کرد: در زمینه پیوند کبد نیز تیمهای فعالی در کشور وجود دارند.
 


عقیقی ادامه داد: تا کنون 10 پیوند پانکراس، 81 پیوند ریه، 47 هزار پیوند قرنیه، چهار هزار و 600پیوند مغز استخوان، دو هزار و 500 پیوند دریچه قلبی در کشور انجام شده است.



وی توسعه مراکز پیوند کلیه در کشور را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر 30 بخش پیوند کلیه، هشت بخش پیوند قلب، شش بخش پیوند کبد، دو بخش پیوند ریه، شش بخش پیوند مغز استخوان و 55 بخش در پیوند قرنیه در حال ارایه خدمات به بیماران نیازمند وجود دارد.



رییس اداره پیوند وزارت بهداشت، از روند رو به رشد جذب اعضای بدن از افراد مرگ مغزی طی سالهای 1981 تا 1991 خبر داد و افزود: عدم رضایت خانواده ها به اهدای عضو بیماران مرگ مغزی یکی از موانع فعالیتهای ما محسوب می شود.



عقیقی، عدم رضایت خانواده ها به این امر را 63 درصد دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم با فرهنگ سازی این رقم کاهش یابد.



وی، اهدای دو تا سه عضو از بیماران مرگ مغزی را 70 درصد اعلام کرد و اظهار داشت: هرچه اعضای بیشتری را پیوند دهیم بیماران بیشتری برخوردار می شوند و لیست انتظار بیماران نیازمند به پیوند اعضا نیز کاهش می یابد.
 


رییس اداره پیوند وزارت بهداشت، ادامه داد: 80 درصد کبدها، 95 درصد کلیه ها، 37 درصد قلب و پنج درصد ریه در بیماران مرگ مغزی پیوند زده می شوند.

----------------------------------------------------

پایان

 

منبع : ایرنا تاریخ : ۱۳۹۱/۶/۱۹ تعداد بازدیدکنندگان : 4264

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 6739
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 8809
بازدید امسال : 804292
بازدید کل : 37171365

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش