شوشتر توانمندی تبدیل شدن به قطب درمانی در خوزستان را دارد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شوشتر گفت: شوشتر به دلیل وضعیت جغرافیایی توانمندی مبدل شدن به قطب درمانی در خوزستان را دارد و باید در این باره تلاش کنیم.
جواد شریعتی اظهار داشت: شهرستان شوشتر توانمندی آن را دارد که قطب درمانی شمال شرق استان خوزستان باشد و به این دلیل باید کوشید تا مقدمات لازم را برای این مهم فراهم کرد.
وی با اشاره به اینکه زیرساختهای لازم برای این مهم فراهم شده است، تأکید کرد: وجود دانشکده علوم پزشکی در شهرستان شوشتر نخستین زیربنایی است که باید برای مبدل شدن به قطب درمانی در شوشتر وجود داشته باشد که این زیربنا وجود دارد و شوشتر در سالجاری دانشجوی پزشکی اخذ کرده است.
شریعتی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی تعداد دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر به مرز 240 دانشجو رسیده که این آمار در مقایسه با سال گذشته رشد 9 برابری را نشان میدهد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر تاکید کرد: شهرستان شوشتر در سالجاری بیش از 3 میلیارد اعتبار برای آغاز ساخت و ساز فاز دوم دانشکده علوم پزشکی دریافت کرده و در آینده نزدیک کار ساخت این دانشکده آغاز میشود.
این مسئول با اشاره به اینکه شهرستان شوشتر زیربنای خوبی در این باره دارد، تأکید کرد: شهرستان شوشتر زیربنای خوبی دارد و نزدیکی به شهرهای لالی، مسجدسلیمان، اندیکا و... باعث میشود که امکان مبدل شدن به قطب درمانی در این شهرستان قوت بگیرد.
وی در پایان اذعان داشت: در سال جدید به دنبال جذب اعضای هیئت علمی جدید و رشتههای جدیدتر هستیم و در این باره تلاش خواهیم کرد.
تختهای بیمارستانی شوشتر به 400 میرسد
جواد شریعتی پیش از ظهر امروز در جلسه مشترک با حضور اعضای شورای اسلامی شهر اظهار داشت: تختهای بیمارستانی شوشتر در این شرایط تنها صد تخت است و این آمار به رقم چهارصد خواهد رسید.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شوشتر گفت: تعداد تختهای بیمارستانی شهرستان شوشتر به عدد 400 خواهد رسید و در اینباره در حال تلاش شبانه روزی هستیم.
وی با اشاره به نحوه افزایش تختهای بیمارستانی شوشتر گفت: در شرایط کنونی بیمارستان دویست تختخواب شوشتر در حال ساخت است و دانشگاه آزاد اسلامی نیز برای راه اندازی دانشکده پزشکی خود در حال اخذ مجوزهای ساخت بیمارستان صد تختخواب است و با چنین ساختوسازهایی در حوزه بهداشت تعداد تختهای بیمارستانی به عدد چهارصد خواهد رسید.
شریعتی با اشاره به اینکه ساخت MRI در شوشتر هزینه بسیار زیادی دارد افزود: ساخت مجتمع و خرید دستگاه MRI در سطح شهرستان شوشتر بیش از 50 میلیارد ریال هزینه در بر خواهد داشت و هزینه نگهداری دستگاه نیز سالانه 3 میلیارد ریال است که با توجه به استفاده شبانهروزی از این دستگاه باز هم سرمایه استفاده شده به میزان سود بانکی به سرمایهگذار انتفاع نمیرساند و به این دلیل سرمایهگذاری در این بخش توجیه اقتصادی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: شبکه بهداشت و درمان شوشتر از حضور سرمایهگذاران و خیران در بخش درمان استقبال میکند و در اینباره هرگونه مجوز و مکاتبهای که لازم باشد در اختیار میگذارد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شوشتر با اشاره به برخورد با پدیده زیرمیزی در شوشتر افزود: مشاهده چنین رفتارهایی برخورد شدید با جراحان و متخصصان را در پی خواهد داشت و در مقابله با این مشکل بسیار سخت برخورد خواهیم کرد.
شریعتی با اشاره به رفع مشکل آمبولانسهای بیمارستانهای شوشتر افزود: در شرایطکنونی دو آمبولانس پیشرفته برای بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) و یک آمبولانس پیشرفته نیز برای بیمارستان الهادی(ع) به خدمت گرفته شده است.
وی با اشاره به درخواست اعضای شورای اسلامی شهر درباره رفع مشکل درمانی شرق شوشتر افزود: نمیتوانیم درمانگاه احداث کنیم ولی برای تجهیز مرکز بهداشت موجود در این منطقه با ریاست دانشگاه مکاتبه خواهیم کرد.
-------------------------------------
پایان