آسایشگاه خیریه کهریزک پذیرای سالمندان بدون سرپرست و خانواده است
قائم مقام مدیرعامل آسایشگاه خیریه کهریزک گفت: در شرایط کنونی، آسایشگاه خیریه کهریزک فقط پذیرای آن گروه از سالمندانی است که به دلیل عدم تمکن مالی، نداشتن سرپرست، خانواده و حتی مکانی برای زندگی، با مشکل مواجه شدند.
ˈمحمدرضاصوفی نژادˈ در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره وضعیت سالمندان در آسایشگاه خیریه کهریزک افزود:البته سالمندانی که دارای خانواده هستند اما اعضای آن قادر به نگهداری فرد سالمند نیستند هم پس از بررسی شرایطشان از طریق گروه مددکاری در آسایشگاه پذیرفته می شوند.
وی تاکید کرد: گروه ارزشیابی مستقردر آسایشگاه خیریه کهریزک شامل پزشک، پرستار و مددکاراجتماعی است که پس از تشکیل پرونده، وضعیت زندگی وخانوادگی سالمند مراجعه کننده را به دقت بررسی می کنند.
وی با بیان اینکه مهمترین اولویت پذیرش سالمندان در آسایشگاه خیریه کهریزک، بی سرپرست بودن آنهاست، افزود: معتقد هستم که همه افراد سالمند باید در خانه نگهداری شوند چرا که کانون خانواده بهترین مکان برای آرامش و آسایش این قشر محسوب می شود.
مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک گفت: همه ما و خانواده های سالمندان به باورهای ارزشی و اعتقادی خود در زمینه نگهداری سالمندان در منزل پای بند هستیم اما گاهی اوقات، شرایط جسمی و حرکتی سالمندان مانع از حضور آنها در خانه می شود.
صوفی نژاد با بیان اینکه ما نمی توانیم این مساله که آسایشگاه محل مناسبی برای نگهداری سالمندان نیست را متذکر شویم، گفت:در شرایط فعلی، بیشتر سالمندان نیازمند دریافت مراقبت های ویژه در بخش های درمانی و روان شناسی هستند.
وی اضافه کرد: تعدادی از آنها در منزل با زخم بستر و برخی دیگر دچار اختلال و بیماری های مختلف هستند که باید در مکان مناسب و با حضور پزشک و پرستار کارآمد، نگهداری شوند.
وی ادامه داد: البته ما در تلاش هستیم تا مراکزی را به عنوان مهدهای روزانه ویژه نگهداری سالمندان از ساعات اولیه صبح تا عصر در همه نقاط پایتخت ایجاد کنیم.
وی افزود: البته کلنگ احداث یک مرکز روزانه مراقبت از سالمندان در منطقه 22 شهرداری تهران زده شد و پیش بینی می شود تا یکسال و نیم آینده به بهره برداری برسد.
وی تعداد مددجویان،سالمندان و معلولان ساکن در آسایشگاه خیریه کهریزک را یک هزار و 750 نفر عنوان کرد و گفت: سال گذشته، هزینه نگهداری ماهانه هر یک از این افراد 850 هزار تا یک میلیون تومان بوده است.
صوفی نژاد در مورد نحوه پذیرش بیماران ام.اس در این آسایشگاه نیز گفت: در حال حاضر، پذیرش بیماران ام.اس در کشور هیچگونه متولی خاصی ندارد و آسایشگاه خیریه کهریزک با ظرفیت 130 نفر، پذیرای این بیماران با هر نوع شرایطی، است.
در پایان این مراسم همچنین جزییات بخش هایی از فعالیت های مددجویان و معلولان تحت پوشش آسایشگاه خیریه کهریزک در کارگاه های قالی بافی، مجسمه سازی،خیاطی، گلسازی و منبت کاری در درون این آسایشگاه دایر شده است از سوی مسوولان آسایشگاه خیریه کهریزک،تشریح شد
----------------------
پایان