50 مطلب آخر
اخبارحاشیه : فارغ التحصیلان شنوایی شناسی امکان اشتغال ندارند

 

رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران گفت: ارایه خدمات به بیماران، به تجهیزات وابسته است. اکثر این دستگاه‌ها وارداتی و گران است و با در نظر گرفتن سایر هزینه‌های تاسیس مطب، برای اکثر فارغ التحصیلان با دارا بودن شرایط تاسیس دفتر کار، امکان شروع به کار وجود ندارد.

تحلیل ما

متن کامل

 

 

رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی:

 

فارغ التحصیلان شنوایی شناسی امکان اشتغال ندارند

 

 

رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران گفت: ارایه خدمات به بیماران، به تجهیزات وابسته است. اکثر این دستگاه‌ها وارداتی و گران است و با در نظر گرفتن سایر هزینه‌های تاسیس مطب، برای اکثر فارغ التحصیلان با دارا بودن شرایط تاسیس دفتر کار، امکان شروع به کار وجود ندارد.

 

 

 

 زهرا جعفری، افزود: انجمن علمی شنوایی شناسی ایران (Iranian Association of Audiology, IAA) از سال 1384 تحت نظارت کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت خود را آغاز کرده است. این انجمن با بیش از ۲ هزار عضو از بین دانش آموختگان شنوایی شناسی، متولی ارائه خدمات به این گروه از متخصصان پیراپزشکی است، و ارکان اصلی آن را ۵ کمیته آموزشی-پژوهشی، دانشجویی، رفاهی-بین‌الملل، حقوقی-صنفی و واژه گزینی تشکیل می‌دهد.

 

 

وی اظهار کرد: موانع عمده پیش روی انجمن علمی شنوایی شناسی ایران و شنوایی شناسان کشور را می‌توان به صورت زیر خلاصه کرد، لزوم تسریع در تایید تعرفه خدمات شنوایی شناسی که در دی 1390، نهایی شد،‌لزوم تسریع در بررسی و تایید اصلاحیه "آیین نامه تاسیس دفتر ارزیابی شنوایی شناسی" که در آبان سال 1390 نهایی، و به دفتر مدیر کل نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تحویل شد، لزوم حمایت از انجمن های علمی در برگزاری همایش ها و کنگره های علمی حداقل از جنبه دسترسی رایگان یا با تخفیف ویژه به سالن های عمومی دانشگاهی و دولتی و امکانات آنها.لزوم رفع موانع پیش روی انجمن های علمی در برگزاری کنگره ها به صورت بین المللی و تصحیح نام رشته در زبان فارسی از "شنوایی سنجی" به "شنوایی شناسی" در مراکز آموزشی، ادارای، صدور کارت های دانشجویی/ هیات علمی/ عضویت و کاربردهای مختلف .

 

جعفری، از دیگر مشکلات صنفی شنوایی شناسی یاد کرد و گفت: رشته شنوایی شناسی، از جمله رشته های علوم پزشکی است که در آن، ارائه ابتدایی ترین تا پیشرفته ترین خدمات ارزیابی، تشخیصی و توانبخشی شنوایی به بیماران، کاملاً به تجهیزات و دستگاه های مختلف وابسته است. اکثر این دستگاه ها وارداتی است و هزینه خرید بالایی را به همکاران تحمیل می‌کند که با در نظر گرفتن سایر هزینه‌های تاسیس مطب، برای اکثر فارغ التحصیلان با دارا بودن شرایط تاسیس دفتر کار، امکان شروع به کار وجود ندارد. حمایت مالی از همکاران از طریق ارائه وام های کوتاه و بلند مدت می تواند در تاسیس دفتر ارزیابی شنوایی به ویژه برای دانش آموختگان جوان این رشته، کمک بزرگی محسوب شود.

 

وی افزود: برخی خدمات این رشته مانند غربالگری شنوایی در گروه‌های سنی مختلف به ویژه نوزادان و کودکان یا تجویز سمعک، توسط تخصص هایی غیر از شنوایی شناسی انجام می‌شود که ضرر چنین اقدامی از ابعاد مختلف، بیش از همه متوجه فرد و خانواده دریافت کننده آن خدمت است.

 

جعفری ادامه داد: از دیگر موارد قابل ذکر، ارجاع پرونده شنوایی شناسان از کمیسیونهای حل اختلاف در سازمان، به دنبال مشکلات پیش آمده در ارائه خدمات به بیماران، به سایر رشته‌های با ارتباط و تخصص کمتر مانند متخصصان گوش گلو و بینی تا به انجمن علمی شنوایی شناسی است که می‌تواند بر نتیجه قضاوت، تاثیر قابل توجهی داشته باشد.

 

به گفته رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران این انجمن، "دوازدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران" را پیش رو دارد که این کنگره در تاریخ 10 تا 12 اردیبهشت 1392 با دعوت از اساتید برجسته خارجی و با همکاری مراکز دانشگاهی، انجمن های علمی و تخصص های مختلف از جمله گوش گلو و بینی، نوزادان و کودکان، اعصاب، گفتاردرمانی، کاردرمانی، سالمندی، علوم اعصاب، روانشناسی، علوم مهندسی پزشکی و پردازش سیگنال، در سالن همایش های رازی برگزار می شود.

--------------------------

پایان

منبع : فارس تاریخ : ۱۳۹۱/۷/۱۰ تعداد بازدیدکنندگان : 4387

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 253
بازدید دیروز : 3652
بازدید این ماه : 22578
بازدید امسال : 818061
بازدید کل : 37185134

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش