آمار تکان دهنده از ضعف مراقبتهای پزشکی
154 نفر بر اثر گرسنگی و تشنگی در بیمارستانهای انگلیس مردند
آمارهای رسمی در انگلیس نشان میدهد که 154 نفر بر اثر عدم مراقبتهای کافی پزشکان و پرستاران در بیمارستانها و خانه های سالمندان در این کشور جان خود را از دست دادهاند.
به گزارش پایگاه telegraph، دولت انگلیس این آمار را در بحبوحه نگرانیهای شدید درباره عزت و کرامت بیماران در بخش های سیستم بهداشت ملی انگلیس فاش شد.
این آمارها نشان میدهد که 43 نفر سال گذشته بر اثر گرسنگی و 111 نفر بر اثر تشنگی در سال گذشته در بیمارستانها و خانههای سالمندان در انگلیس جان باختند.
دولت انگلیس همچنین در خصوص وضعیت خانههای سالمندان نیز ابراز نگرانی کرد زیرا فاش شد که 8 نفر از سالمندان بر اثر گرسنگی و 21 نفر بر اثر تشنگی جان خود را از دست دادهاند.
مسئولان دولت انگلیس با اعلام هشدار، خواستار اقدامات فوری سیستم خدمات بهداشت ملی در خصوص مراقبت و جلوگیری از مرگ و میر بیشتر بیماران شدهاند.
دفتر ملی آمار و ارقام انگلیس همچنین نشان داد که 43 نفر بر اثر گرسنگی مردهاند و پزشکان اسامی287 نفر دیگر را ثبت کردهاند که به هنگام مرگ در بیمارستان، از سوء تغذیه رنج می بردهاند.
در همین حال،558 مورد نیز توسط پزشکان ثبت شده است که بیمار در حالت کم آبی شدید در بیمارستان جان خود را از دست داده است.
78 بیمار بستری شده در بیمارستان و 39 سالمند در خانه سالمندان بر اثر زخم بستر جان خود را از دست دادهاند و این در حالی است که گواهی فوت 650 نفر ثبت شده است.
یک کارشناس گفت: ۲۱ هزار و ۶۹۶ مورد ورد نیز ثبت شده است که افراد به هنگام مرگ دچارعفونت خون به وسیله ارگانیسمهای چرکی بودهاند که اغلب همراه با زخم های عفونی است.
سوابق دفاتر آمار ملی یکسری رسوایی ها را در ارتباط با مراقبت از سالمندان ب رملا کرده است به گونهای که پزشکان وادار شدهاند به بیماران آب آشامیدنی تجویز یا به آنها تزریق کنند تا مطمئن شوند که بدن این بیماران بیش از اندازه آب از دست نداده است.
کارترین مورفی مدیر اجرایی انجمن بیماران گفت: بازتاب این آمارها برای انگلیس در قرن بیست و یکم مایه سرافکندگی و شرمساری است.
وی گفت: این بیماران پدران، مادران و پدربزرگ و مادر بزرگهای ما هستند. از دست دادن عزیزان به اندازه کافی سخت است اما دانستن این نکته که آنها به خاطر سوء تغذیه جان خود را از دست داده اند؛ همانند درد و زخمی است که هیچ خانوادهای نمی تواند آن را تحمل کند.
میشل میچل مدیر موسسه خیریه ایج در انگلیس، این آمار و ارقام را عمیقا دردناک و ناراحت کننده توصیف کرد زیرا امکان جلوگیری از این مرگ و میرها وجود داشته است.
وی گفت: وضعیت بیمارستانها و خانههای سالمندان باید با توجه به این علائم هشدار دهنده درباره وجود سوء تغذیه بهبود یابد و این بیمارستانها و خانه های سالمندان باید تضمین کنند؛ وقتی که سالمندان برای مراقبت به آنجا منتقل میشوند، از آب و غذای مود نیاز خود بهرهمند میشوند.
این رسواییها در پی انجام یک پرس و جوی عمومی در بیمارستان استافورد صورت گرفته است زیرا هزاران نفر به خاطرضعف شدید مراقبت جان خود را از دست دادهاند .
مرکز خدمات بهداشت ملی انگلیس در بازرسی خود متوجه شده است که نیمی از 100 بیمارستان استانداردهای اولیه برای درمان با عزت افراد مسن و تغذیه مناسب آنها را نداشتهاند.
پزشکان کالج سلطنتی نیز در گزارش خود که هفته گذشته منتشر شده است، خاطرنشان کردند بسیاری از بیمارستانهای انگلیس بیماران را در شرایط پزشکی درمان میکنند که در آن به نیازهای اساسی و عاطفی آنها توجه نمیشود.
-----------------------------
پایان