طرح بهسازی بیمارستان امام خمینی به بهرهبرداری رسید
طی مراسمی طرح بهسازی و نوسازی سه بخش ارتوپدی، چشم پزشکی و جراحی بیمارستان امام خمینی (ره) اراک مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
استاندار مرکزی در مراسم افتتاح بخش ارتوپدی و جراحی بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اراک با بیان اینکه تحولات خوبی در ساختار فیزیکی بیمارستان امام خمینی (ره) صورت گرفته است گفت: این بیمارستان در بخش پزشکی و همچنین در حوزه تخصصی زنان و زایمان، اطفال، چشم پزشکی و اورژانس خدمات خوبی به بیماران ارائه میدهد و نیاز پزشکی استان را برطرف میکند.
علیاکبر شعبانیفرد با اشاره به اینکه بیمارستانهای تامین اجتماعی ظرفیت بالقوهای در استان به وجود آوردهاند گفت: ارائه خدمات مناسب به بیماران و مردم از مهمترین وظایف بیمارستانهای تامین اجتماعی است.
وی اظهار داشت: 285 هزار بیمه شونده از خدمات تامین اجتماعی استان بهره میبرند که میطلبد امکانات درمانی تامین اجتماعی متناسب با جمعیت زیر پوشش باشد.
استاندار مرکزی با اشاره به اینکه یک دستگاه امآرآی این بیمارستان در سه شیفت کاری 850 بیمار را ساماندهی میکند، افزود: با خدماترسانی دستگاههای امآرای بیمارستانهای ساوه و شازند امیدواریم تا سال آینده دیگر نیاز به مراجعه به استانهای همجوار نباشد.
وی با مناسب ارزیابی کردن خدمات تامین اجتماعی در استان و تحولات شاخص حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی تصریح کرد: تعامل و همکاری بسیار خوبی بین تامین اجتماعی و علوم پزشکی وجود دارد و بیمارستانهای تامین اجتماعی اراک و ساوه از لحاظ کیفی مناسب هستند و تنها بیمارستان تامین اجتماعی شازند نیازمند کمک در بخش پزشک عمومی و متخصص است که بخشی از نیاز از طریق همکاریهای بین بخشی درون استانی برطرف خواهد شد.
شعبانیفرد همچنین از راهاندازی پلیکلینیک تخصصی در اراک خبر داد و افزود: پس از اخذ مجوزهای لازم امیدواریم در آیندهای نزدیک در کنار این بیمارستان درمانگاه تخصصی را به منظور خدماترسانی به مردم مورد بهرهبرداری قرار دهیم.
استاندار مرکزی همچنین بر افزایش سهم تامین اجتماعی در ارائه خدمات حوزه سلامت این استان تاکید کرد و گفت: حوزه درمان تامین اجتماعی در استان میتواند با تقویت تجهیزات تخصصی ظرفیتهای بالقوه خود را بارور کند.
شعبانیفرد بیان کرد: بخش درمان دولتی استان نیز با راهاندازی مرکز جراحی قلب و عروق در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) اراک و راهاندازی بیمارستان آیتالله خوانساری به عنوان قطب درمان سرطان غرب کشور در چهار سال گذشته با بهکارگیری و تلاش برای افزایش نیروهای متخصص و فوق تخصص خدمات قابل تقدیری انجام داده است.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی در این مراسم با اشاره به اینکه از عمر بیمارستان امام خمینی (ره) 15 سال میگذرد و فضای فیزیکی بخشهای این بیمارستان فرسوده شده و نیاز به نوسازی دارد گفت: برای بهسازی این سه بخش 500 میلیون ریال و برای خرید تجهیزات 450 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
بابک عدلی اظهار داشت: این بخشها با مجموع 32 تخت بستری و ایجاد سیستم پرستاری هوشمند ارتوپدی و ایستگاه خدمات دارویی برای خدماترسانی بهتر به بیماران بهسازی شده است.
وی از بهسازی و توسعه بخش اورژانس این بیمارستان با اعتبار 3 میلیارد ریال از ماه آینده خبر داد و تصریح کرد: در مدت دو ماه عملیات اجرایی تعداد تختهای بستری اورژانس از شش به 15 تخت انجام میشود.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی تعداد مراجعات سرپایی روزانه این بیمارستان را یکهزار و 15 نفر و تعداد بستریها را بین 38 تا 60 نفر اعلام کرد و افزود: بهکارگیری دو نیروی کارشناس و متخصص رادیولوژی به منظور شبانهروزی کردن خدمات سیتیاسکن و امآرآی و افزایش تعداد پزشکان همکار اورژانس از برنامههای جانبی توسعه بیمارستان امام خمینی(ره) اراک است.
وی با توجه به افزایش 32 درصدی خدمات بخش امآرآی این مرکز درمانی بیان کرد: تعداد تختهای مصوب این بیمارستان 160 تخت است و اکنون 145 تخت فعال است.
وی اظهار داشت: در سه ماه گذشته 18 متخصص به تعداد متخصصان این بیمارستان اضافه شده است.
---------------------------------------------------
پایان