در مركز 220 تختخوابي و فوق تخصصي قلب و عروق فرشچيان در همدان، در مهرماه سال 1388، 40 درصد از هزينه ساخت بيمارستان توسط خير پرداخت شد اما اعتبار موردنظر در وزارت بهداشت بايد بين 40 پروژه در كشور تقسيم ميشد، به همين دليل پروژه از رديف 60 – 40 خارج و در رديف پروژههاي ملي قرار گرفت..............
ميزان اعتبارات صرف شده دولتي تاكنون 12 ميليارد تومان و براي اتمام ساختمان و استقرار تجهيزات به ترتيب 10 ميليارد تومان و 25 ميليارد تومان اعتبار مورد نياز است..............
تخصيص 10 ميليارد تومان اعتبار به صورت جداگانه مصوب شد...............
افتتاح مركز فوق تخصصي قلب و عروق فرشچيان تا پايان دولت دهم
رئيس دانشگاه علوم پزشكي همدان از افتتاح بيمارستان فوق تخصصي قلب و عروق فرشچيان تا پايان دولت دهم خبر داد و گفت: اتمام ساختمان و استقرار تجهيزات در اين بيمارستان 35 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد.
دكتر رضا صفيآريان با اشاره به مركز 220 تختخوابي و فوق تخصصي قلب و عروق فرشچيان در همدان، تخصيص اعتبارات به اين پروژه را 40 درصد توسط خير و مابقي را از خزانه دولت اعلام كرد و اظهار داشت: مهرماه سال 1388، 40 درصد از هزينه ساخت بيمارستان توسط خير پرداخت شد اما اعتبار موردنظر در وزارت بهداشت بايد بين 40 پروژه در كشور تقسيم ميشد، به همين دليل پروژه از رديف 60 – 40 خارج و در رديف پروژههاي ملي قرار گرفت.
وي از پيشرفت 85 درصدي پروژه خبر داد و ميزان اعتبارات صرف شده دولتي را تاكنون 12 ميليارد تومان اعلام كرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکی همدان تصريح كرد: در سفر چهارم هيئت دولت به استان همدان تخصيص 10 ميليارد تومان اعتبار به صورت جداگانه مصوب شد و در حال حاضر منتظر دريافت اين مبلغ هستيم.
وي بيمارستان فوق تخصصي قلب و عروق فرشچيان را جزو پروژههاي مهر ماندگار برشمرد و تأكيد كرد: 6/3 ميليارد تومان از اين طريق به طور 100 درصد تخصيص مييابد و با اين شرايط تا پايان دولت دهم شاهد افتتاح ساختمان و تجهيز مركز خواهيم بود.
دكتر صفيآريان با بيان اينكه پيوند كليه اعضاء با امكانات هايتك در اين مركز انجام ميشود گفت: با تحويل ساختمان، 50 درصد از کارکنان و تجهيزات در بيمارستان فوق تخصصي قلب و عروق ميشود.
وي تعدادي از تجهيزات مورد نياز را هايتك و وابسته به قيمت ارز دانست و تصريح كرد: بخش عمدهاي از امكانات مربوط به قلب و عروق در مركز آموزشي درماني اكباتان موجود است و از اين حيث نگراني نداريم.
رئيس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: طبق آخرين برآورد براي اتمام ساختمان و استقرار تجهيزات به ترتيب 10 ميليارد تومان و 25 ميليارد تومان اعتبار مورد نياز است.
وي با اشاره به ضريب اشغال 100 درصدي تختهاي بيمارستاني در بعضي از مراكز آموزشي درماني گفت: در صدد انتقال رشتههاي مرتبط با قلب و عروق در مركز فوق تخصصي قلب فرشچيان هستيم تا با انجام اين كار فشار وارد بر ساير بيمارستانها كاهش يابد.
دكتر صفيآريان در بخش ديگري از سخنان خود از توليد 95 درصد از داروهاي مورد نياز در داخل كشور خبر داد و ابراز داشت: پنج درصد از داروها به دليل هايتك بودن وارداتي است و در حال حاضر به دليل تحريم و مشكلات اقتصادي در كشور واردات با محدوديت مواجه شده اما دولت در تهيه اين داروها تمام توان خود را به كار گرفته است.
وي مشكل نبود سرم در همدان را تكذيب كرد و گفت: در صورت نياز به دارو و امكانات پزشكي در همدان، درخواست مورد نظر به تهران اعلام و طبق سهميه دارو و تجهيزات ارسال ميشود.
رئيس دانشگاه توصيه پزشكان مبني بر استفاده بيماران از داروهاي داخلي را مورد تأكيد قرار داد و افزود: بيش از 100 مورد عمل جراحي قلب باز در همدان صورت گرفته است و مرگ و مير از اين حيث كمتر از دو درصد است.
دكتر صفيآريان به هزينههاي بالاي دندانپزشكي اشاره كرد و گفت: علاوه بر راهاندازي كلينيك ويژه شبانهروزي دندانپزشكي در مركز آموزشي درماني بعثت، تا پايان سال نيز 24 يونيت به دانشكده دندانپزشكي اضافه شده و افراد به نرخ دولتي ميتوانند از خدمات دندانپزشكي بهرهمند شوند.
وي در پاسخ به اين سؤال مبني بر كمبود پرستار در مراكز درماني اظهار داشت: اين معضل دامنگير كشور شده است چرا كه به ازاي هر تخت بيمارستاني بايد دو پرستار آماده به كار باشند اما دانشجويان به دليل سختي كار و پايين بودن درآمد به فعاليت در رشتههاي ديگر گرايش پيدا ميكنند و بيشتر پرستاران مرد نيز به مهاجرت روي ميآورند.
دكتر صفيآريان افزود: در حال حاضر 70 درصد از فارعالتحصيلان پزشكي زن هستند و با توجه به كمبود پزشكي عمومي در روستاها حاضر به فعاليت در اين مناطق نيستند
-----------------------------------------
پایان