استان فارس به بیمارستان جدید اعصاب و روان نیاز دارد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: یکی از معضلهای دنیای پیشرفته و صنعتی، گسترش بیماریهای اعصاب و روان است، که در این راستا، فارس نیاز به احداث بیمارستان جدید اعصاب و روان دارد.
محمد هادی ایمانیه در حاشیه بهرهبرداری از آغاز عملیات اجرایی احداث بیمارستان جدید اعصاب و روان محرری و بهرهبرداری از ساختمان اورژانس این بیمارستان اظهار داشت: کمبود تخت در بیمارستانهای فارس به ویژه بیمارستان اعصاب و روان از جمله معضلهای درمانی این استان است.
وی خاطرنشان کرد: با تعامل و همیاری خیران تامین سلامت در احداث و تجهیز بیمارستانها شاهد تسریع در روند بهبودی بیماران اعصاب و روان هستیم.
رئیس هیئت امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس نیز در حاشیه این آیین به خبرنگاران گفت: احیا و بهرهبرداری از اماکن و مراکز درمانی و شرکت در کار خیر از جمله سفارش خداوند به بندگان صالح خود است. آیتالله سید علی اصغر دستغیب خاطرنشان کرد: هر گامی که از سوی خیران برداشته شود زمینه را برای ارائه خدمات خیرخواهانه فراهم میکند. وی بیان داشت: کمک به افراد نیازمند امری خداپسندانه و انساندوستانه است و اثرات بسیار چشمگیری در اقشار جامعه میگذارد.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس نیز در ادامه این جلسه طی سخنانی بیان کرد: استان فارس در امر کارهای خیر به ویژه احداث مراکز درمانی از جایگاه برتری در کشور برخوردار است. محمود تابنده خاطرنشان کرد: نگهداری بیماران روانی بسیار مشکل است و نیاز به مراقبت و ارائه خدمات پزشکی ویژه دارند. وی با اشاره به اینکه برای توجه و رسیدگی به بیماران روانی نیاز به احداث 10 بیمارستان داریم، گفت: کمک و همیاری خیران برای احداث یک بیمارستان مجهز و بزرگ در استان فارس ضروری است.
احداث بیمارستان روانی جدید محرری شیراز
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس گفت: با توجه به فرسودگی و قدمت 50 ساله بیمارستان اعصاب و روان محرری، عملیات اجرایی ساختمان جدید و بهرهبرداری از اورژانس این بیمارستان آغاز شده است.
علیاکبر رامجردی در حاشیه آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید و بهرهبرداری از بیمارستان اعصاب و روان محرری شیراز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: عملیات اجرایی ساختمان جدید بیمارستان اعصاب و روان محرری شیراز در زمینی به مساحت 40 هزار متر مربع در پنج طبقه و زیربنای 30 هزار متر مربع آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: این بیمارستان دارای بخشهای درمانی، فضاهای ورزشی، تفریحی، محیطهای کارگاهی و آموزشی است و با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان با کمک و همیاری خیران در حال احداث است.
رامجردی تصریح کرد: بیمارستان قدیم اعصاب و روان محرری در وسعتی به مساحت 170 هزار متر مربع با 500 تخت مصوب و 417 تخت فعال، خدمات رواندرمانی را به بیماران ارائه میکند.
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس بیان داشت: در این مرکز بیماران بیماریهای افسردگی، مانیک، دوقطبی و اسکیزوفرنی پذیرش میشوند.
وی اضافه کرد: مهمترین مشکل بیماران این بیمارستان حضور بیش از 100 بیمار بدون صاحب بوده که سالهای متمادی در این مکان بسر میبرند و هزینههای نگهداری آنان بر دوش بیمارستان است.
رامجردی اظهار داشت: با احداث بیمارستان جدید اعصاب و روان در این مکان درمانی شاهد تسریع در روند بهبودی بیماران اعصاب و روان میشویم.
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس خاطرنشان کرد: در راستای رفع کاستی و کمبودهای موجود، شاهد احداث و بهرهبرداری از اورژانس در این بیمارستان هستیم.
وی در ادامه تصریح کرد: شروع به احداث ساختمان اورژانس این بیمارستان در دو طبقه و با زیربنای یکهزار متر مربع در تیر ماه سال گذشته با هزینهای بالغ بر 700 میلیون تومان توسط ناصر منیری یکی از خیران استان فارس صورت گرفت، که با تلاش انجام شده شاهد بهرهبرداری از این مرکز هستیم.
رامجردی همچنین ابراز داشت: با ایجاد ساختمان اورژانس این بیمارستان امکان پذیرش شبانهروزی بیماران روحی، روانی و تمرکز ارائه خدمات درمانی و تسهیل در بستری و درمان میسر میشود.
------------------------------------------------------
پایان