افتتاح بیمارستان 280 تختخوابی خلیج فارس در بوشهر
بیمارستان 280 تختخوابی بوشهر که برای احداث آن 5/53 میلیون تومان هزینه شده است، با حضور معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه عملیات اجرایی ساخت بیمارستان 280 تختخوابی بوشهر از سال 85 شروع شده بود، گفت: این بیمارستان یک بیمارستان جنرال آموزشی است که دارای تمام بخش های لازم از قبیل اورژانس، اتاق عمل، درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی ، رادیولوژی ، سی تی اسکن، رادیولوژی و سونوگرافی است.
مدیر عامل سازمان مجری ساختمانها و تأسیسات دولتی و عمومی با اشاره به اینکه بیمارستان 280 تختی احداث شده، بزرگترین بیمارستان شهر بوشهر محسوب می شود، اظهار داشت: در این بیمارستان علاوه بر خدمات دیالیز ، تخت های بستری CCU و ICU و NICU و POST ICU نیز در اختیار بیماران قرار دارد .
وی ادامه داد: بیمارستان یاد شده در زمینی به مساحت 7/6 هکتار و در زیربنای 23 هزار مترمربع در 7 طبقه احداث و غیر از هزینه های تجهیز 5/53 میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت: بیمارستان 200 تخت خوابی شهدای خلیج فارس از مصوبات سفر اول استانی هیات دولت به بوشهر است که در سال 85 عملیات اجرایی آن آغاز شد.
علیرضا صفایی افزود: این بیمارستان در قالب پروژه های مهر ماندگار با اعتبار 540 میلیارد ریال در هفت طبقه با زیربنای 24هزارو 500 متر مربع احداث شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: با راه اندازی بیمارستان شهدای خلیج فارس، بوشهر صاحب یکی از مدرنترین بیمارستان های کشور شده است.
دکتر غلامرضا حیدری افزود: اتاق عمل هوشمند این بیمارستان ممتاز است و مشابه آن تنها در بیمارستان چشم حضرت رسول اکرم (ص) تهران وجود دارد، ضمن این که مابقی اتاق های عمل نیز دارای تجهیزات به روز است.
وی ادامه داد: برخورداری اتاق عمل هوشمند در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر باعث می شود تا امکان مشاوره و تبادل نظر پزشکان در انجام عمل با خارج از کشور نیز فراهم شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای تجهیز این بیمارستان 120 میلیارد ریال هزینه شده است.
حیدری گفت: با توجه به فضای استاندارد و امکانات مدرن درمانی در بیمارستان شهدای خلیج فارس 31 تخصص جدید نیز افزون بر تخصص های موجود بیمارستان فاطمه زهرا(س) در این بیمارستان ایجاد خواهد شد.
حیدری اضافه کرد:همچنین بخش های طب اورژانس، نفرولوژی، فوق تخصص گوارش و اطفال نیز در بیمارستان جدید بوشهر راه اندازی می شود.
وی گفت: برخی از تجهیزات پزشکی که تاکنون استان بوشهر از آن محروم بود از جمله دستگاه آنژیوگرافی و لیزر چشم و دستگاه آترسکوپ برای عمل اورتوپدی نیز در بیمارستان جدید بوشهر استقرار یافته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: با راه اندازی این بیمارستان مشکل عمده بخش درمانی مردم استان بوشهر که هم اینک از آن رنج می برند برطرف خواهد شد و نیاز مردم برای مسافرت به استان های همجوار قطع خواهد شد.
وی گفت:همچنین مجوز ارتقای بخش قلب بوشهر به بیمارستان را گرفته ایم و با انتقال بخش زنان و زایمان به بیمارستان شهدای خلیج فارس، این امر محقق می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ساخت بیمارستان شهدای خلیج فارس80 تخت بیمارستانی به ظرفیت موجود این استان اضافه شد.
دکتر علیرضا رییسی افزود: ظرفیت اسمی بیمارستان جدید بوشهر 200 تخت در هفت طبقه است اما طراحی آن به گونه ای است که 80 تخت دیگر نیز به آن اضافه شده است.
وی ادامه داد: از این شمار 40 تخت ویژه است که با وجود آن بسیاری از اعزام های قبلی بیماران به استان های همجوار جلوگیری خواهد شد.
رییسی اضافه کرد: بخش دیالیز بیمارستان فاطمه زهرا (س) به بیمارستان جدید منتقل نمی شود اما مجوز راه اندازی 12 تخت به همراه تجهیزات پیشرفته این بخش برای استقرار در بیمارستان شهدای خلیج فارس نیز گرفته شده است.
وی گفت: با افتتاح بیمارستان جدید بوشهر شاهد تحولات جدی در حوزه تجهیزات پیشرفته و کیفیت ارایه خدمات درمانی در استان بوشهر خواهیم بود.
رییسی ادامه داد: فقدان دستگاه فیزیوتراپی در استان بوشهر باعث شده بود که بیماران که قلبشان در بوشهر عمل می شود، برای بازتوانی قلب بعد از عمل به شیراز یا اصفهان اعزام شوند.
وی گفت: فضای فیزیکی بیمارستان، نیروی انسانی و تجهیزات پزشکی از ضرورت های ارایه خدمات مطلوب درمانی است که این مهم با بهره برداری از بیمارستان جدید بوشهر ایجاد شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: با توجه به جذب 52 پزشک متخصص و فوق تخصص در سال جاری شمار کادر درمانی در رشته های یادشده به 202 نفر افزایش یافته است.
رییسی اضافه کرد: هم اینک از نظر نیروی انسانی ماهر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در تنگنا نیست و کمبود متخصص نباید بهانه توجیح خارج شدن بیمار از این استان برای پیگیری درمان در سایر نقاط کشور بشود.
وی گفت: کنترل عفونت در بیمارستان و امحا زباله های عفونی نیز با نصب پیشرفته ترین امکانات در بیمارستان جدید بوشهر فراهم شده است.
رییسی افزود: وجود درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستان یک مزیت برای ارایه خدمات مطلوب به بیماران است که در همین ارتباط درمانگاه فوق تخصصی ابوالفضل (ع) در قالب همپوشانی با بیمارستان جدید به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهرگفت: با توجه به حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص در نوبت صبح در بیمارستان شهدای خلیج فارس ویزیت بیماران صبح ها در این بیمارستان انجام می شود و با کارکارشناسی تصمیم گیری برای انتقال دایم یا دایر بودن یک نوبت درمانگاه یادشده تصمیم گیری خواهد شد.
غلامرضا حیدری در ارتباط با هزینههای ساخت و تجهیز بیمارستان جدید بوشهر گفت: برای تجهیز بیمارستان حدود 18 میلیارد تومان و برای ساخت تاسیسات بیمارستان شهدای خلیج فارس نیز 54 میلیارد تومان هزینه شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مورد نیروهای جدید برای اشتغال در این بیمارستان اضافه کرد: به زودی آگهی استخدام نیروی جدید در بخش بهداشت و درمان استان اعلام میشود و نیروهای مورد نیاز برای این بیمارستان و دیگر مراکز درمانی را جذب خواهیم کرد.
این مسئول در مورد بیمارستان فاطمه زهرا(س) بوشهر و بیمارستان جدید در حال ساخت برازجان هم گفت: بیمارستان فاطمه زهرا بوشهر تخریب و به بیمارستان فوق تخصصی تبدیل خواهد شد و پس از افتتاح بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر نیز با جدیت پیگیر بهرهبرداری از بیمارستان برازجان خواهیم بود.
85 درصد تجهیزات بیمارستان شهدای خلیج فارس ساخت ایران است
مدیر پروژه تجهیزات بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر نیز گفت: بهترین و مدرنترین تجهیزات پزشکی و بیمارستانی در این بیمارستان مورد استفاده قرار گرفته است.
اکبر رحمانی افزود: اتاق عمل هوشمند، رادیولوژی، بخش ویژه، کودکان، NICU، بخشها و تجهیزات و دستگاههای مختلف پزشکی در بخشهای اتاق عمل، جراحی، اورژانس از جمله بهترین و مدرنترین امکانات این بیمارستان است.
وی عنوان کرد: شرکت تهیه تجهیزات بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر متعلق به سازمان بنیاد شهید بوده و در حال پیگیری برای جذب اعتبار تجهیز بیمارستان برازجان نیز هستیم.
مدیر پروژه تجهیزات بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر گفت: بیمارستان جدید بوشهر جزو هفت بیمارستان اول ایران در بخش تجهیزات دولتی و قابل رقابت با بخش خصوصی است.
----------------------------------------------------
پایان