50 مطلب آخر
رادیولوژی : افتتاح بزرگترین مرکز انواع تصویربرداری پزشکی غرب کشور در ملایر

این مرکز با سرمایه گذاری 55 میلیارد ریال که هشت میلیارد ریال آن از محل تسهیلات بانکی بوده، احداث شده است.......
 این مرکز با دو هزار مترمربع مساحت، دارای دستگاه هایی چون Open Magnet، MRI برای انجام MRA، MRCP، MRU و MRV است.......

همچنین این مرکز تصویربرداری دارای دستگاه های دیگری چون سی تی اسکن اسپیرال، رادیولوژی دیجیتال، پانورکس و سفالومتری دیجیتال، ماموگرافی دیجیتال و تک دندان دیجیتال است.......

علاوه بر این، سی تی آنژیوگرافی، سنجش تراکم استخوان (دانستیومتری)، انواع سونوگرافی معمولی و چهار بعدی و کلیه عکس های رنگی نیز در این مرکز انجام میشود......

این مرکز قابلیت ارسال تصاویر به سراسر ایران و جهان، برای تسریع در تشخیص و تسریع در کار بیمار را دارد......

عملیات اجرایی این مرکز از سال 86 آغاز و سال 89 به اتمام رسید و سال گذشته، به صورت آزمایشی راه اندازی شد که مراحل خریداری، ارسال و نصب دستگاه های مدرن این مرکز، در مدت زمان پنج سال به طول انجامید.....

تحلیل ما

متن کامل

 

بزرگترین مرکز تصویربرداری غرب کشور در ملایر به بهره برداری رسید

 

بزرگترین مرکز تصویربرداری غرب کشور و جامع ترین مرکز در استان،  با حضور استاندار همدان و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی در ملایر به بهره برداری رسید.

 

 معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر در آیین بهره برداری از مرکز تصویربرداری دکتر شمعدانی ملایر گفت: این مرکز با سرمایه گذاری 55 میلیارد ریال که هشت میلیارد ریال آن از محل تسهیلات بانکی بوده، احداث شده است.
 


ˈحسن خیریانپورˈ اظهار داشت: این مرکز با دو هزار مترمربع مساحت، دارای دستگاه هایی چون Open Magnet، MRI برای انجام MRA، MRCP، MRU و MRV است.



وی افزود: همچنین این مرکز تصویربرداری دارای دستگاه های دیگری چون سی تی اسکن اسپیرال، رادیولوژی دیجیتال، پانورکس و سفالومتری دیجیتال، ماموگرافی دیجیتال و تک دندان دیجیتال است.



وی گفت: علاوه بر این، سی تی آنژیوگرافی، سنجش تراکم استخوان (دانستیومتری)، انواع سونوگرافی معمولی و چهار بعدی و کلیه عکس های رنگی نیز در این مرکز انجام می شود.
 


خیریانپور یادآور شد: علاوه بر شهرستان ملایر، سایر استان ها و شهرهای همجوار نیز می توانند برای انجام کلیه خدمات تصویربرداری از این مرکز استفاده کنند.



رییس مرکز تصویربرداری ملایر نیز گفت: در حال حاضر، 33 نفر به صورت تمام وقت و یا پاره وقت در این مرکز مشغول به کار هستند که با راه اندازی فازهای بعدی این مجموعه، میزان اشتغالزایی آن به 60 نفر خواهد رسید.
 


دکترˈاحمد شمعدانیˈ تصریح کرد: این مرکز قابلیت ارسال تصاویر به سراسر ایران و جهان، برای تسریع در تشخیص و تسریع در کار بیمار را دارد.



وی افزود: دستگاه های پرتونگاری دیجیتال این مرکز را قادر می سازد که گرافی های بیمار را بایگانی و نگهداری کند، در حالی که از دقت تشخیصی بالاتری برخوردار بوده و بیمار هم دوز اشعه کمتری را دریافت می کند.



شمعدانی ادامه داد: عملیات اجرایی این مرکز از سال 86 آغاز و سال 89 به اتمام رسید و سال گذشته، به صورت آزمایشی راه اندازی شد که مراحل خریداری، ارسال و نصب دستگاه های مدرن این مرکز، در مدت زمان پنج سال به طول انجامید.

--------------------------------------------

پایان

منبع : ایرنا تاریخ : ۱۳۹۱/۹/۸ تعداد بازدیدکنندگان : 5756

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5297
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7367
بازدید امسال : 802850
بازدید کل : 37169923

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش