بودجه ملی برای بیمارستان روحانی بابل لحاظ شود
رئیس بیمارستان آیتالله روحانی بابل گفت: امیدواریم با وجود چارت تشکیلاتی بودجه بیمارستان در سال 92 بودجه کشوری برای این بیمارستان لحاظ شود تا بار سنگین هزینه بیمارستان کاهش یابد.
محمد تقیپور اظهار داشت: بیمارستان آموزشی درمانی آیتالله روحانی بابل در سال 1370 در پی ارائه خدمات درمانی و تامینبخشی از نیازهای درمانی کشور احداث و در سالروز آزادسازی خرمشهر افتتاح شد.
وی افزود: این مرکز درمانی بزرگترین بیمارستان مازندران و شمال کشور است که در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع با زیربنای تقریبی 64 هزار مترمربع در دو طبقه احداث شد.
تقیپور خاطر نشان کرد: این بیمارستان دارای 12 بخش بستری، 11 اتاق عمل، 372 تخت مصوب و فعال و بخشهای ویژه شامل 62 تخت ICU ، هشت تخت CCU و بخش مراقبتهای ویژه نوزادان، 14 تخت NICU و 10 تخت بستری، آنژیوگرافی و جراحی قلب باز دو اتاق عمل، 10 تخت CCU و هشت تخت ICU به صورت مجزا است.
وی بیان داشت: در بخش فوق تخصصی قلب اطفال پنج تخت CCU و هفت تخت بستری و پاراکلینیکهای مجهز آندوسکپی، فیزیوتراپی، آزمایشگاه، رادیولوژی و پاتولوژی مشغول ارائه خدمات آموزشی پژوهشی و درمانی به مراجعهکنندگان است.
تقیپور به موفقیتهای این بیمارستان اشاره و تصریح کرد: دریافت تندیس به عنوان یکی از بیمارستانهای برتر کشور در نخستین جشنواره کشوری حاکمیت بالینی دی ماه 1390، بهرهمندی از بهترین اساتید شناخته شده در سطح کشور با چهار استاد، 9 دانشیار و 59 استادیار، مشارکت در تدوین و تألیف کتاب بینالمللی پزشکی و درج مقالات پزشکی در کتابهای مرجع جهانی توسط اساتید، بستر مناسب برای راهاندازی بخش ویژه VIP، پذیرش دستیاران تخصصی بالینی اطفال (بیماریهای کودکان) و فوق تخصصی نوزادان، داخلی بیهوشی، زنان، عفونی و پاتولوژی، نصب و تجهیز دستگاه پیشرفته خدمات فوق تخصصی آندوسکوپی و همچنین تجهیز و راهاندازی بخش ایمونوهیستوشیمی برای تشخیص سرطانها است.
وی اذعان داشت: افزایش تختهای واحد ICU از هشت تخت به 26 تخت فعال در فضای جدید، افزایش تختهای واحد NICU از هشت تخت به 14 تخت فعال در فضای جدید و 10 تخت بستری نوزادان، افتتاح بخش جراحی قلب باز و آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی با ظرفیت 10 تخت CCU ،8 تخت ICU ،2 اتاق عمل و 26 تخت بستری، راهاندازی IPS جهت درمان نامنظمیهای قلبی، راهاندازی بخش قلب کودکان با 12 تخت است.
رئیس بیمارستان آیتالله روحانی بابل گفت: تجهیز بیمارستان به سیستم بیخطر و منحصر به فرد اتوکلاو و امحای زباله عفونی، راهاندازی و تجهیز واحد فیزیوتراپی با مجهزترین دستگاههای روز جهان، بهبود استاندارد و ارتقای کیفیت بخش اورژانس با استقرار متخصص داخلی ویژه و ایجاد سیستم تریاژ و افزایش تخت بستری سرپائی، اعمال جراحی زنان به روش لاپاراسکوپی، راهاندازی شش درمانگاه ریه و بیهوشی، هماتولوژی، نورولوژی، گوش و حلق و بینی، چشم، پوست، جراحی عمومی، توراکس، قلب کودکان، داخلی و غدد، عفونی، تغذیه، ارولوژی، روماتولوژی، زنان و کودکان، قلب و جراحی قلب است.
وی اظهار داشت: افتتاح اولین مرکز درمانگاه اختلالات کف لگن خانمها و اولین مرکز تخصصی درمانهای فیزیوتراپی در بیماریهای زنان و زایمان در سطح استان مازندران، راهاندازی و تجهیز بهترین بانک خون استان مازندران دارای تجهیزات پیشرفته در فضای فیزیکی مناسب، انجام زایمان بدون درد، انجام اعمال جراحی پیوند قرینه چشم برای نخستین بار و انجام اولین جراحی دندانپزشکی اطفال بیمارستانی است.
تقیپور افزود: توسعه بخش ICU ،CCU ،ICU OH قلب کودکان، راهاندازی بخشهای جراحی قلب کودکان، جراحی ترمیمی مربوط به بیمارستان سوختگی حاج موسی میناگر، توانبخشی قلبی، بخش V.I.P ، اتاق عمل دندانپزشکی، MRI و برنامهریزی در جهت آموزش مداوم و منظم کارکنان برای ارتقای کمی و کیفی در مسیر خدمترسانی بهتر است.
رئیس بیمارستان آیتالله روحانی بابل کمبود نیرو و تجهیزات را بزرگترین مشکل بیمارستان روحانی دانست و افزود: بعد از سه سال از تاسیس بیمارستان با پیگیری مسئولان و تلاش صورت گرفته چارت تشکیلاتی اخیرا مصوب و در اختیار بیمارستان قرار گرفت، این در حالی است که حقوق کارمندان بیمارستان از درآمد بیمارستان پرداخت میشود.
وی گفت: امیدواریم با وجود چارت تشکیلاتی بودجه بیمارستان در سال 92 در بودجه کشوری لحاظ شود تا بار سنگین هزینه بیمارستان کاهش یابد.
استادیار فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: بیمارستان آیتالله روحانی بسیاری از مسائل و مشکلات مربوط به سلامت بخش قلب مازندران را بر عهده دارد، 40 درصد از مراجعهکنندگان بیمارستان از شهرهای مختلف مازندران و حتی از غرب استان هستند، با وجود کادر متخصص و فوق تخصص، درمانگاههای بسیار فعال و مجهز بیمارستان ظرفیت رشد و ترقی دارد اما هنوز تجهیزات آن تکمیل نشده و نیاز به کمک مسئولان است تا در سیاستگذاری استانی این امر لحاظ شود بهویژه مشارکت خیران در این امر بسیار مؤثر است.
تقیپور تصریح کرد: تکمیل پکیج رادیولوژی با راهاندازی دستگاه MRI، خرید دستگاه الکتروفیزیولوژی و خرید دستگاه آنژوگرافی از جمله تجهیزات اخیر است.
وی گفت: نگاه ما به بیمارستان نگاه بنگاه اقتصادی صرف نیست، ضمن اینکه امیدواریم همه مردم جامعه از سلامت کامل برخوردار بوده و نیازی به مراکز درمانی نداشته باشند اما در شش ماه نخست سال جاری 14 هزار و 803 نفر بیمار بابلی و 4 هزار و 87 نفر بیمار غیربابلی در بخشهای مختلف پذیرش شد که با افزایش 15 درصدی پذیرش مواجه بودیم، که نشان از اعتماد مردم به مراکز دولتی و ارائه خدمات ارزنده مطابق با استانداردهای درمانی است.
این مسئول تصریح کرد: با توجه به مشکلات موجود و کمبود اعتبارات بیمارستان بر اساس آموزههای دینی در شش ماه نخست سال جاری از سوی مجمع خیران سلامت خودجوش بیمارستان بیش از 5/2 میلیون تومان به بیماران نیازمند درمانی و همچنین بر اساس دستورالعملها و شرایط موجود و تصمیم مدیریت از بخش تخفیفات بیمارستان مبلغ 225 میلیون تومان به یک هزار و 800 نفر از بیماران شیمی درمانی، سرطانی و نیازمند تعلق گرفت و این میطلبد که مسئولان استانی و شهرستانی در این مورد عنایت ویژه به این مرکز داشته باشند.
----------------------------------------------------
پایان