50 مطلب آخر
سیاستها : واگذاری امسال اعتبارعمرانی صفر ریال ، بیمارستانسازی تعطیل!؟!

مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت: هیچ اعتباری از اول امسال از سوی دولت برای اجرای پروژه های عمرانی به وزارت بهداشت پرداخت نشده است و تخصیص اعتبارات عمرانی صفر است. اگر این روند ادامه پیدا کند، بیمارستان سازی در وزارت بهداشت تعطیل می‌شود.......

اختصاص نیافتن اعتبارات تملک دارایی وزارت بهداشت نه تنها پیشرفت بیمارستانهای در حال ساخت را کند کرده است بلکه تمام پروژه های عمرانی از جمله مراکز بهداشتی و خوابگاههای دانشجویی را با مشکل مواجه کرده است.......

اعتبار پروژه های بیمارستانی که در دست وزارت مسکن است نیز پرداخت نشده است و بر اساس اطلاعات ما فقط حدود 20 درصد این اعتبارات (حدود 100 میلیارد تومان) برای این بیمارستانها به وزارت مسکن پرداخت شده است.......

‌ از جمله پروژه‌هایی که اجرای آنها متوقف شده است، پروژه‌های بیمارستانهای جایگزین برای 5 بیمارستان فرسوده تهران است......

معاون درمان : بارها وزارت بهداشت اعلام کرده است که 60 درصد بیمارستان‌های کشور در برابر زلزله مقاوم نیستند ولی از آنجا که اعتبارات محدود است، وزارت بهداشت بیمارستان‌ها را اولویت‌بندی کرده است.........

تحلیل ما

متن کامل

 

 
 
دولت بودجه ندهد،پروژه‌های بیمارستانی تعطیل می‌شوند
 
 

 مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت گفت: هیچ اعتباری از اول امسال از سوی دولت برای اجرای پروژه های عمرانی به وزارت بهداشت پرداخت نشده است و تخصیص اعتبارات عمرانی صفر است. اگر این روند ادامه پیدا کند، بیمارستان سازی در وزارت بهداشت تعطیل می‌شود.

 

محمدمهدی کلانتریان  افزود: مهمترین معضل و مسئله وزارت بهداشت در حوزه منابع فیزیکی این است که با وجود اینکه در ماه دهم سال هستیم تخصیص اعتبارات عمرانی و تملک دارایی وزارت بهداشت صفر است و دولت از ابتدای امسال ریالی بابت اجرای پروژه های عمرانی نداده است.

 

وی گفت: در زمان حاضر حدود 35 هزار تخت بیماستانی را در قالب پروژه های بیمارستانی کوچک و بزرگ در دست مطالعه و ساخت داریم. سالانه حدود 800 میلیارد تومان بودجه دولتی برای پیشرفت و تکمیل این پروژه ها داشتیم که امسال این اعتبار پرداخت نشده است.

 

مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت اضافه کرد: متأسفانه تخصیص نیافتن اعتبارات عمرانی وزارت بهداشت در سال 91 باعث بروز مشکلاتی بین وزارت بهداشت و مشاوران و پیمانکاران این پروژه ها شده است که البته با قول مسئولان معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری مبنی بر تأمین بودجه امیدواریم این مشکلات کم شود.

 

وی گفت: اختصاص نیافتن اعتبارات تملک دارایی وزارت بهداشت نه تنها پیشرفت بیمارستانهای در حال ساخت را کند کرده است بلکه تمام پروژه های عمرانی از جمله مراکز بهداشتی و خوابگاههای دانشجویی را با مشکل مواجه کرده است.

 

کلانتریان ادامه داد: اعتبار پروژه های بیمارستانی که در دست وزارت مسکن است نیز پرداخت نشده است و بر اساس اطلاعات ما فقط حدود 20 درصد این اعتبارات (حدود 100 میلیارد تومان) برای این بیمارستانها به وزارت مسکن پرداخت شده است.

 

وی گفت: البته با جا به جایی برخی اعتبارات در سطح وزارت بهداشت و همکاری روسای دانشگاههای علوم پزشکی سعی می‌کنیم پروژه هایی که پیشرفت بالایی دارند و در شرف بهره برداری هستند را تکمیل و راه‌اندازی کنیم اما پروژه هایی که بخش بیشتری از کار آنها باقیمانده است و مثلاً 40 میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد، در عمل متوقف شده‌اند.

 

مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت اضافه کرد: البته برخی از پروژه های بیمارستان سازی از جمله بیمارستانهای مشمول طرح مهر ماندگار هنوز متوقف نشده‌اند اما آنها هم به کندی پیش می‌روند.

 

وی ادامه داد:‌ از جمله پروژه‌هایی که اجرای آنها متوقف شده است، پروژه‌های بیمارستانهای جایگزین برای 5 بیمارستان فرسوده تهران است

 

 

معاون وزیر بهداشت: 60 درصد بیمارستان‌های کشور در برابر زلزله مقاوم نیستند

 

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بارها وزارت بهداشت اعلام کرده است که 60 درصد بیمارستان‌های کشور در برابر زلزله مقاوم نیستند ولی از آنجا که اعتبارات محدود است، وزارت بهداشت بیمارستان‌ها را اولویت‌بندی کرده است.

 

دکتر سیدحسن امامی‌رضوی اظهار کرد:‌ ساخت بیمارستان هزینه زیادی در بر دارد و این هزینه‌ها نیز سالانه افزایش می‌یابد ولی اعتباراتی که برای ساخت بیمارستان‌ها در بودجه‌های عمرانی دیده می‌شود محدود هستند.

 

وی افزود: در دو سال اخیر و مخصوصا در سال 91 که اعتبارات عمرانی به صفر رسید، ساخت بیمارستان‌ها نیز به کندی پیش رفت. البته این موضوع به معنای توقف ساخت بیمارستان‌ها نیست زیرا وقتی قرار است برای مکانی بیمارستان ساخته شود پس حتما نیازسنجی شده و باید تکمیل شوند.

 

امامی‌رضوی ادامه داد: دو دسته بیمارستان در سطح کشور در حال ساخت است، برخی از آنها جایگزین بیمارستان‌های فرسوده هستند و برخی دیگر در مناطق جدید و با توجه به نیاز ساخته می‌شود.

 

وی در خاتمه با بیان اینکه بیمارستان از ضروریت‌های ارایه خدمات پزشکی است، همچنین خاطرنشان کرد: در وزارت بهداشت رویکردی به سمت بیمارستان‌های تک تخصصی نیست چرا که نوع خدمات بیمارستان عمومی برای مردم ضروری‌تر است. بیمارستان تک‌تخصصی هم هزینه‌ بیشتری در بر دارد و هم این که اثربخشی کمتری دارد.

----------------------------------------------------

پایان

منبع : فارس +ایسنا تاریخ : ۱۳۹۱/۹/۲۲ تعداد بازدیدکنندگان : 4899

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5750
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7820
بازدید امسال : 803303
بازدید کل : 37170376

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش