بیمارستان میلاد اولین بیمارستان استاندارد کشور در مصرف انرژی و کنترل آلایندگی
معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با بیان اینکه حفظ محیط زیست تنها با فرهنگسازی میان مردم امکانپذیر است، گفت: مسئولین باید به جای آن که در صدا و سیما میزگرد بگذارند و با یکدیگر صحبت کنند باید با مردم به گفت و گو بپردازند.
علیرضا مصداقی نیا در افتتاحیه طرح ملی استاندارد موتورخانهها در این رابطه افزود: اتومبیل، حمل و نقل و منازل در اختیار مردم است بنابراین باید به همه مردم در زمینه حفظ محیط زیست و کاهش آلایندهها آموزش همگانی داده شوداما متاسفانه در رادیو و تلویزیون خیلی به این مسئله پرداخته نمیشود.
دکتر فیاض مدیرعامل و نایب رییس هیات رئیسه بیمارستان میلاد نیز در این مراسم گفت: بیمارستان میلاد در بسیاری از طرحهایی که در جهت خدمت رسانی به مردم است، پیشقدم بوده و اکنون نیز با کنترل استاندارد موتورخانه بیمارستان برای خدمت رسانی به مردم اقدام کرده است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان بیش از 1000 تخت و 5500 ورودی درمان و سرپایی دارد، افزود: در برخی مواقع ورودی اورژانس این بیمارستان به 1500 نفر در روز میرسد که نشان از توانمندی این بیمارستان در ارائه خدمات به ویژه به قشر کارگر جامعه دارد.
به گفته وی، موتورخانه بیمارستان میلاد بیش از 1000 متر مساحت و پنج چیلر بخار داشته که با مدیریت هوشمند در جهت حفظ محیط زیست و کاهش آلایندههای زیست محیطی اداره میشود. همچنین در قسمت تصفیه خانه 1000 متر مکعب فاضلاب تصفیه شده داشته که با نمونه برداری کامل از همه آزمایشها سربلند بیرون آمده است.
مدیر عامل بیمارستان میلاد با بیان اینکه طبق مصوبه دولت 25 هزار متر فضا سبز در بیمارستان داریم، افزود: امحای زباله بیمارستانی که حدود پنج تن در روز است نیز با روش هایدروکلاو صورت میگیرد. علاوه بر آن 1.2 تن زباله عفونی نیز طبق استانداردهای ایزو نابود میشود.
وی با بیان اینکه اخیرا بحث استفاده از انرژی خورشیدی را در دستور کار قرار دادهایم، افزود: با وجود آن که در همه زمینههای مربوط به انرژی تمام تلاش خود را برای کنترل کیفیت و کاهش مصرف انرژی انجام دادهایم، سعی داریم در زمینه استفاده از انرژی خورشیدی نیز جلو برویم.
فیاض با بیان اینکه بیمارستان میلاد طبق گفته متخصصین داخلی و خارجی یک بیمارستان درجه یک و عالی است، افزود: اینکه هیچ بیماری را برای درمان به خارج از کشور اعزام نمیکنیم نشان از توانایی ما داشته و میتوان گفت که این بیمارستان یک بیمارستان تراز اول است.
در این مراسم بیمارستان میلاد به عنوان اولین بیمارستان استاندارد کشور در مصرف انرژی و کنترل آلایندگی معرفی شد و مرکز مدیریت و کنترل آلایندگی در موتورخانه این بیمارستان به همراهی رییس سازمان محیط زیست و رییس سازمان ملی استاندارد افتتاح شد.
امحاء روزانه پنج تن زباله بیمارستانی در بیمارستان میلاد تهران
مدیر عامل بیمارستان میلاد اعلام کرد: روزانه پنج تن زباله بیمارستانی در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی میلاد تهران امحاء می شود.
خبرنگار اجتماعی ایرنا، ˈمحمودرضا فیاضˈ در مراسم افتتاحیه طرح ملی معاینه فنی موتورخانه ها در بیمارستان میلاد افزود: از این میزان زباله بیمارستانی 2/1 تن زباله های بیمارستانی عفونی است.
وی با بیان اینکه این زباله های بیمارستانی با روش هایت رو کلاس (بدون خطر) دفع می شود، اظهار داشت: امحاء زباله با روش های استاندارد و تعریف شده در این بیمارستان انجام می شود.
این مقام مسوول با اشاره به یک هزار متر مکعب فاضلاب تصفیه شده در این بیمارستان اظهار داشت: همه این فاضلاب به طور کامل نمونه برداری شده و در این نمونه برداری ها از بوی بدی که برای برخی موجب ابهام شده بود، رفع مساله شد.
فیاض همچنین از وجود 25 هزار متر فضای سبز در این بیمارستان خبر داد و خاطر نشان کرد: همه موتورخانه ها و تصفیه خانه های بیمارستان میلاد تهران با استاندارد و کیفیت تعیین شده و همچنین مدیریت هوشمند مشغول به کار هستند.
براساس این گزارش مراسم افتتاحیه طرح ملی معاینه فنی موتورخانه ها در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان میلاد که در آخرین روز از هفته هوای پاک (24 تا 30 دی ماه) برگزار شد، معاون رییس جمهوری، رییس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور و رییس سازمان استاندارد حضور داشتند.
بیمارستان میلاد نخستین بیمارستان استاندارد کشور در مصرف انرژی و کنترل آلایندگی در کشور شناخته شده است.
پیش نویس اولیه استانداردهای گرمایش و سرمایش تهیه شد
رییس سازمان استاندارد کشور از تهیه پیش نویس اولیه استانداردهای گرمایشی، سرمایشی و پایشی در محیط خبر داد.
ˈنظام الدین برزگریˈ در مراسم رونمایی طرح ملی معاینه فنی موتورخانه ها در بیمارستان میلاد، پیش بینی کرد: این پیش نویس ظرف دو هفته آینده به عنوان استاندارد ملی کشور اجرایی شود.
وی با بیان اینکه 40 درصد آلاینده ها ناشی از سوخت گرمایش، کارخانجات و ادارات است، اظهار داشت: تاکنون در این رابطه هیچ گونه استانداردی تعریف نشده بود.
وی ادامه داد: برای نخستین بار پیش نویسی را برای تعیین استانداردهای استفاده از سوخت های گرمایشی و سرمایشی تهیه کرده ایم که امیدواریم این استانداردها هرچه زودتر در کشور مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه تا کنون 41 استاندارد برای لوازم و تجهیزات معرفی شده است ، گفت: از این میزان، 26 مورد در زمینه مصرف انرژی الکتریکی و 15 مورد استفاده از انرژی فسیلی است.
وی افزود: از مجموع استانداردهای تدوین شده برای لوازم و تجهیزات، 31 استاندارد وجود دارد که اجرای آن بسیار مهم بوده و باید برای آن یارانه پرداخت شود.
برزگری در بخش دیگری از سخنان خود وارونگی هوا، آلایندگی خودروها و سوخت غیر استاندارد، آلایندگی کارخانه های اطراف تهران، سوخت سرمایشی و گرمایشی منازل، از بین بردن باغات اطراف تهران، خشک شدن برخی تالابها و آبرفت ها، افزایش گازهای گلخانه ای و مشکلات لایه ازن را مهمترین دلایل آلودگی تهران بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه تدوین استاندارد سوخت منجر به ورود پالایشگاه های کشور به چرخه تولید سوخت یورو 4 شده است، بیان داشت: میزان گوگرد موجود در بنزین و گازوئیل آلودگی هوا را تشدید کرده که از سال آینده اقداماتی در این زمینه انجام خواهد شد.
-------------------------------------------
پایان