50 مطلب آخر
پروژه غیرفعال : چرا روند احداث بیمارستانهای یاسوج و گچساران کند است؟

تحلیل ما

متن کامل

 

 

کمبود اعتبارات احداث بیمارستان یاسوج

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد کمبود اعتبار را مهمترین مشکل پیش روی احداث بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج عنوان کرد.
 

سید حسین صابری در حاشیه افتتاح دستگاه ماموگرافی دیجیتال بیمارستان شهید بهشتی یاسوج در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت بیمارستان 200تختخوابی در حال ساخت یاسوج، گفت: هیچ یک از پروژه های استان به دلیل کمبود نیروی متخصص معطل نمی مانند. وی افزود: عاملی که باعث کندی روند اجرای پروژه ها شده، مشکلات اعتباری است.

 

صابری اظهار داشت: به دلیل تعدد پروژه های مختلف در حال ساخت در همه مناطق، محدودیت اعتبارات یکی از عوامل طولانی شدن زمان احداث این پروژه هاست. استاندار بیان کرد: بیمارستان 200تختخوابی یاسوج یکی از پروژه های مهر ماندگار است که باید تا خرداد ماه سال 92 به بهره برداری برسد.

 

صابری با بیان اینکه این بیمارستان در زمینی به مساحت 25 هکتار در دست احداث است، عنوان کرد: متاسفانه هم اکنون این پروژه به دلیل کمبود اعتبار از پیشرفت مطلوبی برخوردار نیست.

 

استاندار در پاسخ به این سوال که آیا با این شرایط این بیمارستان در موعد مقرر به بهره برداری می رسد، بیان داشت: در صورتی که اعتبار لازم اختصاص یابد در مدت زمان کوتاهی می توان آن را به اتمام رساند.

 

وی همچنین در پاسخ به این سوالی مبنی تحقق وعده وزیر مسکن در سفر فروردین ماه امسال به یاسوج در خصوص کمک 23 میلیارد تومانی به این پروژه گفت: من هم در صورت جلسات این مطب را دیدم اما تاکنون تنها 2.3 میلیارد تومان اختصاص یافته که با آن طلب پبمانکار داده شد.

 

صابری همچنین در خصوص بیمارستان گچساران گفت: این پروژه مشکلات دیگری دارد و پیمانکار گفته با توجه به بالا رفتن نرخ مصالح ساختمانی با مشکل مواجه شده است. وی از انجام پیگیری های لازم برای رفع مشکل احداث این بیمارستانها خبر داد.

 

روند احداث بیمارستانهای جدید کند است

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج روند اجرای سه بیمارستان در دست احداث در این استان را رضایت بخش ندانست و گفت: احداث این بیمارستانها به کندی پیش می رود.

 

سید حسام الدین نبوی زاده کمبود فضای فیزیکی بیمارستانهای استان را یکی از مشکلات بخش درمان عنوان کرد و افزود: این بیمارستانها هم فرسوده هستند و هم ظرفیت آنها جوابگوی بیماران نیست.

 

وی بیان کرد: هم اکنون بیمارستانهای کهگیلویه و بویراحمد با دو برابر ظرفیت کار می کنند و برهمین اساس نمی توانند خدمات استاندارد ارائه دهند. نبوی زاده اظهار داشت: بیمارستانهای کنونی استان به هیچ وجه متناسب با جمعیت رو به رشد آن نیستند.

 

روند اجرای بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج کند است

 

وی با اشاره به پروژه احداث بیمارستان 200تختخوابی یاسوج گفت: امید داشتیم این بیمارستان که جزء پروژه های مهر ماندگار است، قبل از سال جدید افتتاح شود اما هم اکنون روند اجرای آن بسیار کند است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: به علت کمبود اعتبار، مجری احداث این پروژه یعنی مسکن و شهرسازی آن طور که باید این پروژه را به سرانجام نرسانده و کار به کندی پیش می رود.

 

وی تصریح کرد: بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج یکی از مهم ترین پروژه های حوزه سلامت و درمان این استان است که تسریع در اتمام آن بسیار ضروری است.

 

بیمارستان گچساران درگیر مشکلات زمین

 

نبوی زاده همچنین روند احداث بیمارستان نفت گچساران را نیز کند عنوان کرد و گفت: این بیمارستان را قرار بود وزارت نفت برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بسازد. وی افزود: در سفر دوم مصوب شد این بیمارستان به 160تختخواب افزایش پیدا کند و مسکن و شهرسازی نیز بیمارستان دوم را احداث کند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان داشت: هنوز درگیر مسائل مربوط به زمین این بیمارستان و انعقاد قرارداد مسکن با پیمانکار هستیم. وی یادآور شد: در صورتی که بیمارستان یاسوج و دو بیمارستان در گچساران افتتاح شوند، مشکل کمبود فضای فیزیکی بیمارستانی در استان رفع می شود.

 

نبوی زاده با بیان اینکه جمعیت استان رو به رشد است و باید این بیمارستانها هرچه سریعتر به بهره برداری برسند، افزود: این بیمارستانها نیاز فعلی استان هستند و به طور قطع نیازها در سالهای آینده بیشتر خواهد شد.

 

بیمارستانهای استان با دوبرابر ظرفیت کار می کنند

 

وی با بیان اینکه مشکل کمبود تخت بیمارستانی نداریم، گفت: برای جبران کمبودها، تختهای بیمارستانی را در یک فضای کوچکتر و در فضاهای مختلف و غیر استاندارد قرار داده ایم و حتی با تغییر کاربری برخی فضاها، بخش های جدیدی افتتاح کردیم.

 

نبوی زاده بیان داشت: با این حال این مسئله فشار زیادی به بیمارستانها وارد می کند زیرا بر اساس تخت مصوب به بیمارستان نیرو داده می شود اما باید با دو برابر ظرفیت کار کنند.

 

وی تصریح کرد: ساختمان بیمارستانهای استان قدیمی هستند و تغییر دادن فضای آنها به صرفه نیست و هزینه زاست. نبوی زاده تاکید کرد: بیمارستان اگر استاندارد باشد خدمات بسیار بهتری به بیماران ارائه می دهد.

 

--------------------------------------

پایان

منبع : فارس + مهر + شاسا تاریخ : ۱۳۹۱/۱۱/۲ تعداد بازدیدکنندگان : 4106

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4722
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6792
بازدید امسال : 802275
بازدید کل : 37169348

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش