شانزدهمین نمایشگاه ایران هلث اردیبهشت سال آینده برگزار میشود
رییس ستاد برگزاری شانزدهمین نمایشگاه ایران هلث از برگزاری این نمایشگاه در روزهای 28 تا 31 اردیبهشت ماه سال آینده در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران خبر داد.
قاسم آب خضر ارائه آخرین دستاوردها و نوآوریهای حوزه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی ، آزمایشگاهی و دارویی، ارتقای سطح کمی و کیفی امر تولید، افزایش مشارکتهای صنفی و تعامل گسترده میان بخش صنعت، دانشگاه، مراکز تحقیقاتی و مراکز دانش بنیان، رقابت بخشی بین مجموعههای صنعت و نمایش توانمندیهای تولیدکنندگان ایرانی به سرمایهگذاران خارجی از جمله اهداف این دوره از برگزاری نمایشگاه ایران هلث هستند.
رییس انجمن تولیدکنندگان تجهیزات دندانپزشکی، پزشکی و آزمایشگاهی با تاکید بر اینکه «ایران هلث» فرصت مغتنمی برای همه دستاندرکاران امر صنعت و سلامت است، تصریح کرد: مسئولان با حضور در این گردهمایی بزرگ، شناختی بسیطی نسبت به توانمندی تولیدکنندگان داخلی پیدا کرده و این رهگذر میتواند موجبات گسترش رقابتها با تولیدکنندگان خارج از کشور را فراهم کند.
وی در ادامه با بیان اینکه برای برگزاری این نمایشگاه دانشگاهیان سراسر کشور را به طور ویژه مورد توجه قرار داده و از آنها خواستهایم حضور پررنگی در نمایشگاه داشته باشند، گفت: خوشبختانه تعامل با دانشگاه در سطح خوبی ایجاد شده است تا این بخش هم بتواند در حیطه علم و صنعت مراجعه نمایند.
رییس ستاد برگزاری شانزدهمین نمایشگاه ایران هلث همچنین با اشاره به اینکه در پی برقراری تعامل مثبت با کمپانیهای خارجی، کشورهای مختلفی برای حضور در نمایشگاه راغب شدهاند، اظهار کرد: اکثر قریب به اتفاق شرکتهای تولیدیمان نیز با تمام توان در ایران هلث حضور پیدا خواهند کرد.
آب خضر همچنین بر ایجاد وفاق و همدلی میان مجموعههای مختلف صنعت، اتحادیهها، انجمنها و گروههای مختلف تولید کننده به پرچمداری صنعت در نمایشگاه پیش رو، گفت: در همین راستا شرکت «صنعت سلامت» با پشتوانه وزارت بهداشت، اتحادیه تولیدکنندگان، صادرکنندگان، واردکنندگان و ... تاسیس شده است.
رییس انجمن تولیدکنندگان تجهیزات دندانپزشکی، پزشکی و آزمایشگاهی با بیان اینکه حضور و گردهمایی مسئولان، مدیران بیمارستانها، کارآفرینان، محققان، مجموعههای دانش بنیان، اساتید، صنایع و هیئتهای خارجی میتواند در این موقعیت اقتصادی و فشارهای ارزی حاکم بر کشور کمک کننده و موثر باشد، تاکید کرد: مسئولان باید به صورت جدی پیگیر امور مربوط به گسترش تولید و استفاده از توانمندی جوانان مبدع و مستعد باشند تا دیگر شاهد مهاجرت و خروج امیدهای آیندهمان از مرزها نباشیم.
وی افزود: با مغتنم شمردن ظرفیتها میتوان تهدید ناشی از تحریمها را به فرصت تبدیل کرد. ما می توانیم پرچمدار این جریان باشیم.
-----------------------------
پایان