بیمارستان بینالمللی تبریز
مدیرعامل بیمارستان بینالمللی تبریز را بزرگترین بیمارستان بخش خصوصی کشور ذکر کرد و گفت: مکان این بیمارستان سال 85 به صورت نیمه کاره خریداری شده و بعد از تغییر و به روز رسانی نقشهها، عملیات ساخت این مرکز درمانی از سال 87 آغاز شد.
وی افزود: در اصلاحیه غالبا پروانه تجاری گرفته میشود، ولی ما پروانه پارکینگ طبقاتی را برای رفاه مراجعان اخذ کردیم تا حتی یک خودرو نیز در خارج از بیمارستان نمانده و تمام عوارض و ماده صد آن را نیز پرداخت کردهایم.
دبیری گفت: این بیمارستان با 41هزار متر مساحت و 45 هزار متر زیر بنا با 300 تخت بزرگترین بیمارستان بخش خصوصی کشور بوده که اشتغالزایی برای 500 نفر را به همراه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: جذب توریسم درمانی میتواند رونق اقتصادی تبریز را به همراه داشته و این بیمارستان توانایی جذب بیماران کشورهای همجوار را هم دارد.
دبیری به سختیهای حضور همراهان مریض در بیمارستان اشاره و تصریح کرد: در فازهای بعدی این بیمارستان ساخت هتل آپارتمان برای اقامت همراهان بیمار در نظر گرفته شده است تا شرایط مطلوب برای همراهان برای حضور در کنار بیماران خود فراهم شود. وی افزود: با افتتاح هتل آپارتمان برای همراهان و امکان حضور دائمی آنان، در نظر داریم ساعات ملاقات را نیز حذف کنیم.
وی از مزیتهای این بیمارستان به اتاقهای تک تختی و VIP برای بیماران و همراهان اشاره و خاطرنشان کرد: در این بیمارستان تمام اطلاعات بیمار از طریق سیستم شوتینگ و فروماتیک پزشکی و به کمک لولههای هوایی انتقال داده شده و دیگر احتیاجی به بیمار بر و انتقال نمونههای کاغذی توسط اشخاص نیست.
دبیری تاکید کرد: رابطه مالی بین پزشک و بیمار در این بیمارستان وجود نخواهد داشت و تمام هزینهها طبق تعرفههای دولت برای بخش خصوصی از طریق پذیرش بیمارستان انجام خواهد پذیرفت.
دبیری بخش آنکولوژی این بیمارستان را مجهز به دستگاه پیشرفته رادیوتراپی که برای نخستین بار در شمالغرب کشور نصب میشود ذکر و تصریح کرد: این دستگاه شتابدهنده خطی با عملکرد سه بعدی بوده که میزان اشعه تابشی به تومور را مدیریت کرده و از آسیب رساندن به سایر نواحی بدن جلوگیری میکند.
رئیس هیئت مدیره بیمارستان بینالمللی تبریز با اشاره به دوربینهای موجود در اتاقهای عمل اظهار کرد: از مزیتهای اتاقهای عمل بیمارستان بینالمللی تبریز، یکپارچگی تمام تجهیزات و قابل کنترل، سیستم انتقال تصاویر عمل به صورت مستقیم در مکانی دیگر قابل رؤیت بوده و با این سیستم حتی پزشکی در خارج از کشور میتواند بر عمل جراحی نظارت داشته باشد.
رئیس بیمارستان بینالمللی تبریز از تجهیز این بیمارستان به دستگاه پت اسکن خبر داد و گفت: از طریق تصویربرداری پزشکی هستهای خواهیم توانست بیماریهای سرطانی در مراحل اولیه و پیش از پیشرفت تشخیص و درمان کنیم.
وی سرمایه اصلی این بیمارستان را مکان و تجهیزات ممکن نداشته و خاطرنشان کرد: 110 سهامداران بیمارستان که از بهترین متخصصان کشور و تبریز هستند، سرمایه اصلی بیمارستان بینالمللی تبریز هستند.
رئیس هیئت مدیره بیمارستان بینالمللی تبریز با ذکر اینکه هزینه درمان در ایران نسبت به کشورهای همسایه پایینتر است، افزود: تخصص و توانایی پزشکان ما موجب حضور بیماران از کشورهای همجوار به شهر تبریز برای درمان شده است.
وی به دانش بالای متخصصان داخلی اشاره و عنوان کرد: هر پزشکی که در ایران برد تخصصی گرفته است، موفق به اخذ این برد در آمریکا و اروپا نیز شده اما در عکس قضیه پزشکانی داشتهایم که برد آمریکا و اروپا داشته، اما موفق به گرفتن برد تخصصی در ایران نشدهاند.
دبیری افتتاح این بیمارستان را موجب رونق اقتصادی و توریسم منطقه دانست و از همکاریهای دانشگاه علوم پزشکی برای افتتاح بیمارستان بینالمللی تبریز تشکر کرد.
------------------------
پایان