در نیمه اول سال آینده بیمارستان 120 تختخوابی پارسآباد به بهرهبرداری میرسد............
تعداد تختهای بیمارستانی مراکز دولتی و بخش خصوص در اردبیل یک هزار و 500 تخت بوده و ضریب اشغال تخت بیمارستانی در اردبیل 75 درصد میباشد............
فعالیت 35 پزشک فوق تخصص و 200 پزشک متخصص در اردبیل...........
در سه سال اخیر 130 تخت بیمارستانی بدون اینکه فضایی افزایش یابد به مجموع تختهای بیمارستانی استان اردبیل افزوده شده و هماکنون 25 درصد تختهای بیمارستانی در این استان خالی به نظر میرسد.............
بیمارستان 120 تختخوابی پارسآباد 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون نیز برای آن 7 میلیارد و 200 میلیون تومان سرمایهگذاری شده است............
بخش تخصصی چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان خلخال راهاندازی شد.............
هماکنون بخش دیالیز، ای.سی.یو، سی.سی.یو، اطفال، داخلی زنان، زایمان، ارتوپدی، ارولوژی در این بیمارستان فعال است.............
ضریب اشغال تخت بیمارستانی در اردبیل 75 درصد است
قائم مقام وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: ضریب اشغال تخت بیمارستانی در استان اردبیل 75 درصد است.
فرهاد پورفرضی اظهار داشت: تعداد تختهای بیمارستانی مراکز دولتی و بخش خصوص در اردبیل یک هزار و 500 تخت است که این تختها جوابگوی نیاز مراجعهکنندگان است، به طوری که ضریب اشغال تخت بیمارستانی در اردبیل 75 درصد میباشد.
این مسئول در ادامه از فعالیت 35 پزشک فوق تخصص و 200 پزشک متخصص در اردبیل خبر داد.
وی بیان داشت: امسال سعی کردیم 46 نفر نیروی متخصص و فوق تخصص را نیز جذب کنیم که این علاوه بر استخدام نیروها در قالب هیئت علمی مراکز دانشگاهی ما بوده که زمینه یک تحول اساسی را در حوزه پزشکی فراهم آورده است.
قائم مقام وزیر بهداشت از راهاندازی بخش ویژه برای جوابگویی به بیماران اتباع آذری خبر داد و گفت: در سه سال اخیر 130 تخت بیمارستانی بدون اینکه فضایی افزایش یابد به مجموع تختهای بیمارستانی استان اردبیل افزوده شده و هماکنون 25 درصد تختهای بیمارستانی در این استان خالی به نظر میرسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه ما باید فرصت پیش آمده را قدر دانسته و با جلوگیری از برخی اقدامات سودجویانه این فرصت پیش آمده را به تهدید تبدیل نکنیم، افزود: عدهای با فرصتطلبی و سودجویی سعی میکنند بیماران کشور آذربایجان را به پزشکان خاص ارجاع داده و از این طریق سودجویی کنند که ما با استقرار شرکت تعاونی در گمرک بیلهسوار سعی کردیم جلوی این امر را بگیریم.
وی ادامه داد: با استقرار یک نفر در گمرک بیلهسوار از خرید و حمل داروهای مازاد و بدون نسخه جلوگیری شده تا قاچاقی را در این زمینه شاهد نباشیم.
پورفرضی خاطرنشان کرد: به پزشکان اعلام شده که برای یک ماه برای اتباع آذری دارو تجویز کنند تا مبادا در این زمینه با مشکل خاص روبرو باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پایان اظهار داشت: قرار است برای هماهنگی سه استان آذربایجان شرقی، گیلان و اردبیل سیاست واحدی در مراجعه بیماران اتباع آذری اتخاذ شود تا جلوی برخی سودجوییها گرفته شود.
افتتاح بیمارستان 120 تختخوابی پارسآباد نیمه اول سال آینده
استاندار اردبیل گفت: تا پایان دولت دهم و در نیمه اول سال آینده بیمارستان 120 تختخوابی پارسآباد به بهرهبرداری میرسد.
اکبر نیکزاد در سفر به شهرستان پارسآباد و در بازدید از پروژههای نیمه تمام این شهرستان اظهار داشت: بیش از 2 هزار پروژه نیمه تمام در استان اردبیل در حال اجراست که حدود 200 مورد آن در پارسآباد واقع شده که در تلاش هستیم بخش عظیمی از این پروژهها را در نیمه اول سال آینده به برهبرداری برسانیم.
وی بیمارستان 120 تختخوابی پارسآباد را از جمله این پروژهها اعلام کرد و گفت: این پروژه که از پروژههای مهر ماندگار است 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون نیز برای آن 7 میلیارد و 200 میلیون تومان سرمایهگذاری شده است.
استاندار اردبیل راهاندازی این بیمارستان را در رونق توریسم درمانی و جذب بیماران اتباع آذری مهم اعلام کرد و یادآور شد: یکی از آرزوها و خواستههای مردم این منطقه تکمیل این بیمارستان و ارائه خدمات به هموطنان است که به پیمانکار سپردهایم تا در تکمیل این بیمارستان قصور و کوتاهی نکند.
نیکزاد از افزایش تخت این بیمارستان تا 150 تخت خبر داد و گفت: این بیمارستان به بخشهای تخصصی همچون جراحی، داخلی، زنان و زایمان، کودکان، بخشهای مراقبتی نظیر سیسییو، آیسییو، بخشهای تشخیصی، اورژانس و درمانگاه مجهز میشود.
استاندار اردبیل با یادآوری اینکه پارسآباد به عنوان دومین شهرستان پر جمعیت استان و در مسیر ترانزیتی و بینالمللی بودن قرار دارد از متولیان این حوزه خواست در تکمیل این پروژه اقدام لازم را انجام دهند.
راهاندازی بخش چشم پزشکی بیمارستان خلخال
سرپرست دانشکده علوم پزشکی خلخال گفت: بخش تخصصی چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان خلخال راهاندازی شد.
صالح صالحی در مراسم راهاندازی بخش چشم پزشکی بیمارستان خلخال اظهار داشت: از این پس بیماران مبتلا به امراض چشمی در شهرستانهای خلخال و کوثر میتوانند از خدمات این مرکز استفاده کنند تا از مراجعه آنها به سایر شهرها، مناطق استان و خارج استان جلوگیری شود.
وی، هزینه عمل جراحی مروارید را 500 تا 700 هزار تومان اعلام کرد و ادامه داد: با راهاندازی این بخش تخصصی صرفهجویی 200 هزار تومانی را در مداوای این بیماریها شاهد خواهیم بود.
صالحی خاطرنشان کرد: با راهاندازی بخش تخصصی چشم پزشکی اعمال جراحی اعم از آب مروارید، ناخنک چشم، اشک ریزش، بیماریهای عفونی، پلک و سایر امراض مرتبط با چشم با امکانات پیشرفته انجام شده و به مردم سرویس ارائه میشود.
این مسئول تصریح کرد: هماکنون بخش دیالیز، ای.سی.یو، سی.سی.یو، اطفال، داخلی زنان، زایمان، ارتوپدی، ارولوژی در این بیمارستان فعال است و بخش تخصصی چشم پزشکی در بیمارستان خلخال راهاندازی شده تا مسیر خدمترسانی مطلوبتر و به شکل شایستهتر طی شود.
وی اضافه کرد: قطعاً با مجهز شدن روز به روز بیمارستان امام خلخال از مراجعه بیماران شهرستانهای خلخال و کوثر به سایر مناطق جلوگیری شده و حرکت اصلاحی خوبی را شاهد خواهیم بود.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی خلخال از هزینهکرد 2 میلیارد ریالی برای راهاندازی این بخش تخصصی و همچنین خرید تجهیزات اتاق اعمال جراحی خبر داد و بیان داشت: این بخش توانایی پذیرش پنج تا 15 بیمار چشمی را در طول هفته دارد و هزینه اعمال جراحی چشم حدود 5 میلیون تومان برآورد میشود.
چشم پزشک متخصص بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال نیز گفت: به دلیل بالا بودن سن افراد مبتلا به بیماریهایی همچون آب مروارید در بخش چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) دستگاه سیکو راهاندازی شده تا مشکلات آنها رفع شود.
مریم دوراندیش لنگرودی ابراز داشت: انتظار میرود، امکانات بخش چشم پزشکی متناسب با نیاز مردم شهرستانهای کوثر و خلخال خریداری و نصب شود تا بیماران مجبور نباشند با صرف هزینههای زیاد و وقت بیشتر خود را به سایر مناطق و شهرهای همجوار برسانند.
-------------------------------------------
پایان