بیمارستان آیتالله طاهری گرگانی 10 درصد پیشرفت فیزیکی دارد
سرپرست راه و شهرسازی گلستان از کندی روند بیمارستان آیتالله طاهری گرگانی گله کرد و گفت: این پروژه 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در مرحله اسکلت است.
عادل مصدقی اظهار داشت: تاکنون اعتباری بالغ بر 3.5 میلیارد تومان برای بیمارستان 320 تختخوابی آیتالله طاهری گرگانی هزینه شده است.
وی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار پروژه 10 میلیارد تومان منعقد شده، تصریح کرد: نمایندگان استان نیز پیگیر تسریع در روند عملیاتی بیمارستان آیتالله طاهری گرگانی هستند لذا اگر بتوانیم نقدینگی و تخصیص اعتبار این پروژه را از منابع ملی تامین کنیم یقیناً این بیمارستان از حالت کندی و توقف خارج خواهد شد.
بیمارستان 96 تختخوابی بندرگز تاکنون 10 میلیارد تومان هزینه در برداشته است
مصدقی در خصوص بیمارستان 96 تختخوابی شهرستان بندرگز نیز ابراز داشت: این بیمارستان تاکنون 10 میلیارد تومان هزینه در برداشته و حدود 7.5 میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز دارد تا پروژه به مرحله بهرهبرداری برسد.
وی یادآور شد: این پروژه به دلیل اینکه ملی است به میزان اعتبار تخصیصی پیشرفت فیزیکی دارد، چنانچه میزان تخصیص اعتباری که به بیمارستان 96 تختخوابی بندرگز و پروژههای مشابه اختصاص پیدا کرده بود در آن حدی نیست که بتوان آنها را به اتمام رساند.
سرپرست راه و شهرسازی گلستان در پایان اذعان داشت: در حال پیگیری اعتبارات مورد نیاز برای اجرای پروژههای مهرماندگار در حوزه بهداشت و درمان استان هستیم و در صورت تامین اعتبار تخصیصی، بیمارستان 96 تختخوابی بندرگز در سال آینده آماده و تحویل دانشگاه علوم پزشکی گلستان خواهد شد.
بیمارستان گنبدکاووس تحویل شد
عادل مصدقی افزود: برای ساخت این بیمارستان 150 میلیارد ریال از اعتبارات ملی هزینه شده و کار ساخت ساختمان آن پایان یافته است.
سرپرست راه و شهرسازی گلستان افزود: بیمارستان 96 تختخوابی شهرستان گنبدکاووس با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان به اتمام رسیده و تحویل دانشگاه علوم پزشکی گلستان شده است.
امکانات بیمارستان صیاد گلستان در حد استانداردهای کشور است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: بیمارستان صیاد شیرازی بزرگترین و مجهزترین بیمارستان دولتی گلستان است که امکانات آن در حد استانداردهای کشور است
عبدالله عباسی اظهار داشت: بعضی از وسایل بیمارستان صیاد شیرازی گلستان از جمله وسایل تصویربرداری نیاز به وسایل پیشرفتهتری دارد که خریداری شده و در حال حاضر در حد مطلوب ارائه خدمت میکند.
وی با بیان اینکه 14 بیمارستان دولتی در گلستان وجود دارد، تصریح کرد: بیمارستان صیاد شیرازی بزرگترین بیمارستان دولتی در گلستان است که از اردیبهشت سالجاری در زمینی به مساحت 25 هزار مترمربع در زیربنای 22 هزار مترمربع در پنج طبقه ساخته و افتتاح شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از فعالیت 85 متخصص و فوق تخصص در بیمارستان صیاد شیرازی خبر داد و افزود: این بیمارستان دارای 10 بخش ماژور و مینور است.
عباسی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی به منظور ارائه خدمات بهتر به شهروندان اقدام به راهاندازی کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی پیامبر اعظم (ص) کرد که نخستین کلینیک در ساختمان هلالاحمر افتتاح شد.
وی در خصوص ویژگیهای درمانگاه پیامبر اعظم (ص) افزود: تمام پزشکان متخصص و فوق تخصص که در این درمانگاهها ارائه خدمت میکنند، تعرفه آنها دولتی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از راهاندازی کلینیک تخصصی دندانپزشکی خبر داد و یادآور شد: این کلینیک در حال حاضر در محل دانشکده دندانپزشکی با 14 متخصص، 10 عضو هیئت علمی متخصص دندانپزشکی و تعدادی دندانپزشک عمومی مشغول به فعالیت است.
عباسی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گلستان دارای شش دانشکده است، بیان کرد: دانشکده پرستاری و مامایی بویه قدیمیترین دانشکده و بعد از آن به ترتیب دانشکدههای پزشکی، فناوریهای نوین، دندانپزشکی و پیراپزشکی قرار دارند.
وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: از نظر رنک آموزش و پژوهش به ویژه پژوهش در دانشکدههای هم تیپ در ایران، رتبه دهم را دارد ولی رنکی را به صورت جهانی انجام میدهند که در این راستا در کل دانشگاههای ایران رتبه 16 را به خود اختصاص داده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه این دانشگاه فعالیت خود را از سال 1371 آغاز کرده است، گفت: در حال حاضر بیش از 2 هزار دانشجو در این دانشگاه در ردههای مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، phd پزشکی عمومی، و در رشتههای تخصصی بالینی شامل رشتههای تخصصی زنان، اطفال، داخلی، جراحی (سال آینده)، اعصاب و روان و بیهوشی تحصیل میکنند.
کوتاهی علوم پزشکی گلستان در افتتاح بیمارستان علیآبادکتول
نماینده مردم علیآبادکتول در مجلس از کوتاهی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان و مسئولان این وزارتخانه در افتتاح بیمارستان ناآماده علیآبادکتول انتقاد کرد.
رحمتالله نوروزی در مورد بیمارستان این شهرستان اظهار داشت: بیمارستان علیآبادکتول در حالی که ساختمانش آماده نبود فقط ربانش را قیچی کردند.
وی با بیان اینکه یک خیر علیآبادی 200 میلیون تومان هدیه کرده است، تصریح کرد: این بیمارستان نیاز به تست ورزشی و سیتیاسکن دارد که متاسفانه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان و مسئولان وزارتی کوتاهی کردند که هم اکنون در حال پیگیری هستیم.
نماینده مردم علیآبادکتول در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در بخش سیسییو و آیسییو امکانات در این شهرستان ضعیف است و به عنوان سومین شهر استان از نظر بهداشت و درمان نیاز به تقویت دارد که امیدواریم مسئولان هرچه سریعتر تدبیر کنند.
نوروزی افزود: در بحث متخصصان هم مشکل این شهرستان جدی است، نباید همه پزشکان در گرگان و گنبدکاووس متمرکز باشند باید براساس نیاز به همه جای استان تزریق شود.
بخش ICU بیمارستان علی آبادکتول راه اندازی شد
بخش ICU بیمارستان بقیه الله علی آبادکتول با حضور مسئولان استانی و شهرستانی راه اند ازی شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مراسم راه اندازی این طرح گفت: این بخش در حال حاضر با چهار تخت افتتاح شد و آماده خدمت رسانی به بیماران است.
علی آقاپور افزود: بر اساس مقررات مصوب، همه بیمارستانهای استان باید بخش آی سی یو داشته باشند که انجام آن در دستور کار است.
وی عنوان کرد: تجهیزات تست ورزش و اکو نیز در بیمارستان علی آبادکتول مستقر شده است و به زودی خدمات رسانی می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اعتبار تامین این بخشها از محل اعتبارات درمان دانشگاه و کمک های خیران بوده است.
آقاپور گفت: دستگاه سی تی اسکن هم که تقاضای خرید آن داده شده است و بزودی در بیمارستان بقیه الله افتتاح می شود.
--------------------------------------------
پایان