رییس پژوهشکده مجازی سلامت الکترونیک دانشگاه امیرکبیر :
توسعه تله مدیسین نیازمند تعامل وزارتخانه های علوم و بهداشت است
یک متخصص تله مدیسین گفت: حوزه تله مدیسین ( پزشکی از راه دور ) و سلامت الکترونیک حوزه ای بین رشته ای میان رشته های مهندسی و پزشکی است و توسعه آن نیازمند همکاری و تعامل فارغ التحصیلان وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
دکتر ˈحمید کشوریˈ اظهار داشت: همکاری کارکنان برای راه اندازی سیستم های تله مدیسین بسیار اهمیت دارد. در حال حاضر بعضی از کارکنان در بخش خدمات سلامت با این تصور که تله مدیسین جایگزین آن ها می شود ، با موضوع تله مدیسین به عنوان یک رقیب برخورد می کنند.
استاد دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: علاوه براین برخی از پزشکان نیز از تله مدیسین هراس دارند زیرا فکر می کنند که تجهیزات تله مدیسین کار آن ها را پیچیده تر می کند و این درحالیست که پزشکان دوست دارند تا کارهای خود را بسیار سریع تر انجام دهند .
به گفته وی اطلاع رسانی در مورد مزایای تله مدیسین و کاربردهای آن می تواند به کارکنان در بخش های مختلف خدمات سلامت کمک کند تا با آگاهی بیشتری از خدمات این حوزه بهره مند شوند .
رییس پژوهشکده مجازی سلامت الکترونیک دانشگاه امیرکبیر گفت : علاوه براین بستر سازی مناسب برای بهره مندی از سیستم تله مدیسین در بیمارستان ها و داروخانه ها ضروری است و هرچه این فرهنگ سازی بخوبی در میان پزشکان ، پرستاران و بیماران انجام شود ، بهتر می توان از مزایای تله مدیسین در جامعه بهره مند شد
------------------------------------
پایان