50 مطلب آخر
پروژه فعال : بیمارستان 100 تختخوابی مرند پس از 7 سال به سرانجام رسید

مدیرکل راه و شهرسازی استان آذربایجان‌شرقی گفت: بیمارستان جدید 100 تختخوابی مرند با اعتباری بالغ بر 120 میلیارد ریال توسط وزارت راه و شهرسازی تکمیل شده و آماده تحویل به دانشگاه علوم پزشکی تبریز است...............

 تمام نقشه‌های فنی ساختمان بیمارستان که توسط وزارت راه و شهرسازی احداث می‌شود، از سوی وزارت بهداشت و درمان ترسیم شده و براساس آن نظارت انجام می‌شود.................

عملیات اجرایی بیمارستان جدید بیش از هفت سال است آغاز شده ولی به علت مشکلات جزیی راکت مانده بود...............

کارشناسان دفتر فنی  دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بررسی های خود در پاییز سال گذشته از این بیمارستان حدود 300 مشکل فنی شناسایی کردند..................
عملیات اجرایی این طرح از تیر سال 86 در زمینی به وسعت 3،8 هکتار و با زیربنای 9 هزار و 510 مترمربع آغاز شده است................

تحلیل ما

متن کامل

 

 

بیمارستان 100 تختخوابی مرند پس از 7 سال به سرانجام رسید 

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان آذربایجان‌شرقی گفت: بیمارستان جدید 100 تختخوابی مرند با اعتباری بالغ بر 120 میلیارد ریال توسط وزارت راه و شهرسازی تکمیل شده و آماده تحویل به دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.

 

اروجعلی علیزاده  اظهار کرد: با توجه به اینکه شهرستان مرند با قرار گرفتن در جاده ترانزیت اروپا و آسیا به عنوان دومین شهر پر جمعیت استان محسوب می‌شود، تسریع در احداث و افتتاح این بیمارستان با هماهنگی‌ها لازم انجام یافت.

 

وی گفت: در چند جلسه با کارشناسان اعزامی از وزارت بهداشت در کنار برگزاری جلساتی در استان و شهرستان، برخی نواقص جزیی حل شده و عمده مشکل آن که تحویل سند بیمارستان بود با تلاش فرماندار و نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس همچنین همکاری‌های اداره ثبت اسناد استان نیز حل شد.

 

علیزاده تصریح کرد: بیمارستان جدید مرند تا آخر فروردین ماه سال‌جاری به وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده می‌شود.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه شهرستان مرند باید از نظر امکانات راه و بهداشت تجهیز شده و از تکنولوژی مدرن بهره‌مند شود، اظهار کرد: تاکنون برای احداث و راه‌اندازی ساختمان بیمارستان جدبد مرند بیش از 12 میلیارد تومان از سوی دولت هزینه شده است.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان آذربایجان‌شرقی افزود: تمام نقشه‌های فنی ساختمان بیمارستان که توسط وزارت راه و شهرسازی احداث می‌شود، از سوی وزارت بهداشت و درمان ترسیم شده و براساس آن نظارت انجام می‌شود.

 

وی اظهار امیدواری کرد که با تحویل بیمارستان جدید مرند شاهد تحقق آرزوی دیرینه و به حق اهالی منطقه باشیم.

 

عملیات اجرایی بیمارستان جدید بیش از هفت سال است آغاز شده ولی به علت مشکلات جزیی راکت مانده بود.

 

 سرپرست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز  گفت: کارشناسان دفتر فنی این دانشگاه در بررسی های خود در پاییز سال گذشته از این بیمارستان حدود 300 مشکل فنی شناسایی کردند.



ˈباب الله قاسمیˈ افزود: در جلسه مشترک مهندسان پیمانکار پروژه، کارشناسان دفتر فنی و حوزه معاونت علوم پزشکی و مسوولان اداره کل راه و شهرسازی استان مصوب شد این مشکلات در مدت 45 روز رفع شود.


وی گفت: در بازدید کارشناسان در اوایل زمستان سال گذشته فرمانداری مرند اقدام به رفع نقص آب این بیمارستان کرد.


قاسمی با بیان اینکه بیمارستان فعلی مرند با 150 تخت پاسخگوی بیماران نیست، اظهارکرد: تمام تجهیزات آماده و نیروهای موردنیاز بیمارستان جدید جذب شده اند.


عملیات اجرایی این طرح از تیر سال 86 در زمینی به وسعت 3،8 هکتار و با زیربنای 9 هزار و 510 مترمربع آغاز شده و تاکنون 122 میلیارد ریال برای ساخت آن سرمایه گذاری شده است.


بیش از 240هزار نفر از جمعیت شهرستان مرند از تنها بیمارستان مرند با قدمت بیش از 60سال خدمات می‌گیرند که امکانات کم آن قادر به پاسخگوی اهالی و مراجعه‌ کنندگان از سایر نقاط و شهرهای همجوار همچنین کشور همسایه از جمله نخجوان و ترکیه نیست.

--------------------------

پایان

منبع : فارس + ایرنا تاریخ : ۱۳۹۲/۱/۲۴ تعداد بازدیدکنندگان : 4733

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5499
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7569
بازدید امسال : 803052
بازدید کل : 37170125

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش