فضای بیمارستانی خراسانشمالی افزایش پیدا میکند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی، گفت: راهاندازی بیمارستانهای جامع یکی از سیاستهای این دانشگاه است.
دکتر"جواد پورنقی" افزود: این دانشگاه به دنبال آن است تا بیمارستانهایی با تجمیع چندین خدمت راهاندازی شود.
وی در پاسخ به سؤال ضعف فضای بیمارستانی این استان، اظهار کرد: طی سالهای گذشته فضای فیزیکی بیمارستانهای این استان به خصوص بخشهای اورژانس دچار کمبود بوده اما این مشکل طی سالهای اخیر تا حدودی رفع شده است.
پورنقی با اشاره به اینکه فضای اورژانس بیمارستانهای این استان با تغییر کاربریهای داده شده افزایش یافته است، ادامه داد: در حال حاضر شاهد فضای مطلوب اورژانس بیمارستانی در بیمارستانهای این استان هستیم.
وی تأکید کرد: قدیمی بودن برخی از بیمارستانها مانند بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد سبب شده است تا دست و پای این دانشگاه را برای افزایش فضا ببندد.
این مقام مسوول تصریح کرد: با راهاندازی بیمارستانهای جدید بجنورد و شیروان فضای بیمارستانی این استان افزایش خواهد یافت.
هزینهکرد 2 میلیارد تومانی برای ساخت بیمارستان سربیشه
رئیس شبکه بهداشت و درمان سربیشه گفت: برای ساخت بیمارستان 32 تختخوابی سربیشه 2 میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه شده است.
جمشید مشایخیجم در ارتباط با بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان سربیشه اظهار داشت: بیمارستان 32 تختخوابی سربیشه در یکم خردادماه 86 کلنگزنی شده است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان در آبانماه 89 تحویل موقت شده است، ادامه داد: همچنین در اواسط سال 90 از مسکن و شهرسازی به دانشگاه علومپزشکی تحویل قطعی شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان سربیشه با بیان اینکه با تحویل گرفتن بیمارستان فرآیند تجهیز شدن را آغاز کردیم، افزود: بیش از یکمیلیارد تومان تجهیزات خریداری شده و چیدمان این تجهیزات در بیمارستان انجام شده است.
مشایخیجم کادر بهداشتی درمانی بیمارستان 32 تختخوابی سربیشه را 87 نفر اعلام کرد و گفت: این افراد در آزمون پذیرفته شده و مراحل گزینش آنها رو به اتمام است.
وی ابراز داشت: خدمات بیمارستان در دست پیگیری است که وزارت بهداشت قول تامین نیروی متخصص مورد نیاز را داده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان سربیشه زمین بیمارستان سربیشه را 10 هزار متر مربع اعلام و اضافه کرد: زیربنای این بیمارستان 2 هزار و 750 متر مربع است.
این مسئول در ادامه اعتبار هزینه شده برای ساخت این بیمارستان را 2 میلیارد و 400 میلیون تومان برشمرد.
وی با اشاره به اینکه این بیمارستان در دو طبقه ساخته شده است، عنوان کرد: طبقه نخست قسمت درمانی و طبقه دوم قسمت اداری قرار دارد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان سربیشه اذعان داشت: همچنین بیمارستان سربیشه دارای چهار بخش داخلی، اطفال، زنان و جراحی عمومی است.
بیمارستان فاروج خرداد سال 92 به بهرهبرداری میرسد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان از افتتاح بیمارستان فاروج در خرداد ماه سال آینده خبر داد.
سید جواد پورنقی اظهار کرد: در حال حاضر قسمت اعظم تجهیزات بیمارستان فاروج خریداری و در حال نصب است.
وی افزود: بهرهبرداری از بیمارستان فاروج جزو پروژههای مهر ماندگار است که خرداد ماه افتتاح خواهد شد.
پورنقی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان مانه و سملقان نیز گفت: امیدواریم بتوانیم این بیمارستان را نیز تا 6 ماهه نخست سال آینده به بهرهبرداری برسانیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی همچنین شاخص نیروی پرستار به ازای هر تخت در بیمارستانهای استان را بالاتر از میانگین کشوری عنوان کرد.
وی افزود: ضریب نیروی پرستار به ازای هر تخت در بیمارستانهای استان 8/0 و این آمار نسبت به میانگین کشوری بالاتر است.
پورنقی اظهار کرد: در حال حاضر 812 نیروی پرستار در بیمارستانهای استان مشغول فعالیت هستند که این آمار نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه هزینه کردن برای سلامت یک نوع سرمایه گذاری است، گفت: تکمیل زیرساختها و توسعه در بخش نیروی انسانی، بهبود فضای فیزیکی و امنیت شغلی برای پرستاران از مهمترین برنامههای دانشگاه علوم پزشکی استان برای سال جدید است.
--------------------------
پایان