50 مطلب آخر
چند پروژه : اخباری از 9 پروژهء بیمارستانی فعال در استان مازندران

تحلیل ما

متن کامل

 

 

1500 تخت درمانی در مازندران در حال ساخت است
      

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درحاشیه سفر استانی هیات دولت به استان مازندران، گفت: از نظر توسعه امکانات درمانی، نزدیک به 1500 تخت در این استان در دست ساخت است. دکتر حسن طریقت منفرد با تاکید بر اینکه مازندران در مقایسه با بسیاری از استان‌های دیگر از این نظر در وضعیت خوبی به سر می برد، خاطرنشان کرد: افزایش انگیزه پزشکانی که به مردم خدمت می کنند یکی از اولویتهای کاری ما به شمار می آید. وی، به ارتقا دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تیپ دو به تیپ یک اشاره و تصریح کرد: دانشگاه هایی که فعالیتشان قابل توجه و شاخصهای سلامت آنان ارتقاء یافته به جایگاه بالاتری دست یافتند که دانشگاه علوم پزشکی مازندران یکی از این دانشگاه ها بوده است. وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه مازندران اولین استانی بوده که طرح پزشک تمام وقت را در بیمارستانهای خود در حال اجرا دارد، افزود: با اجرای این قانون، تمامی مراکز مکلف به اجرای آن هستند. وی، تصریح کرد: در حال حاضر تا فراهم آمدن بسترهای لازم برای اجرای طرح پزشکان تمام وقت، اجرای این طرح برای پزشکان جنبه داوطلبانه دارد. وزیر بهداشت تفویض برخی از اختیارات به پزشکان را یکی از راه های افزایش انگیزه حضو پزشکان به صورت تمام وقت دانست و افزود: این طرح را برای پزشکان توضیح می دهیم و از متقاضیان استقبال می کنیم. دکتر طریقت منفرد، استفاده بهینه از ظرفیت بیمارستانی را نیز یکی دیگر از برنامه های وزارت بهداشت دانست و گفت: انتظار داریم مراکز درمانی از نظر کمیت و کیفیت ارتقا یابند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  در بخش دیگری از سخنانش، بر حفظ شان و جایگاه پزشکان در بیمارستانهای دولتی تاکید و تصرح کرد: پزشکان افرادی هستند که در صف مقدم خدمت رسانی قرار دارند لذا با تفویض پاره ای از اختیارات به آنان باید انگیزه خدمت رسانی آنان در مراکز دولتی افزایش دهیم.  وی، با بیان اینکه از ظرفیتهای بیمارستانی باید استفاده بهینه شود، گفت: سعی می کنیم امکانات بیمارستانی را گسترش و نوسازی کنیم تا از نظر کیفیت و کمیت خدمات رسانی، رضایت مراجعه کنندگان را فراهم آوریم.

 

اغلب طرح های مهر ماندگار تا قبل از پایان دولت به بهره برداری می رسد

نماینده ویژه رییس جمهوری در طرح های مهر ماندگار کشور گفت:  روند اجرای طرح های مهر ماندگار استان مازندران مطلوب است. بطوری که در حال حاضر فعالیت پیمانکاران برای اتمام طرح های مهر ماندگار دو چندان شده است .محرابیان با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان ساخت و تجهیز چهار بیمارستان در شهرهای محمودآباد ، نکا ، چالوس و آمل و ساخت یک دانشکده داندانپزشکی در ساری از طرح های مهر ماندگار در مازندران است ، گفت: دو بیمارستان 32 تختخوابی نکا و چالوس به بهره برداری رسیده است.وی از پایان یافتن ساختمان دو بیمارستان 96 تختخوابی آمل و چالوس خبر داد و گفت: با تخصیص اعتبار تجهیز این دو بیمارستان تا پایان شهریور ماه انجام خواهد شد.وی با بیان اینکه دانشکده دندانپزشکی ساری با 71 درصد پیشرفت در حال ساخت است ، ادامه داد: اعتبار آن تامین و تا پایان تیرماه به بهره برداری خواهد رسید.محرابیان با تاکید بر اینکه طرح های مهر ماندگار حوزه بهداشت و درمان مشکلی ندارند، بیان داشت: مسوولان استانی پیگیری های خود را در بخش تجهیز جدی تر کنند . تکمیل بیمارستان های نکا و محمود آباد به ترتیب با اعتبار 60 و 37 هزار میلیون ریال، ساخت بیمارستان 160 تختخوابی آمل با 247 میلیارد ریال اعتبار و با میانگین پیشرفت فیزیکی 95 درصدی و 160 تختخوابی چالوس با 234 میلیارد ریال اعتبار از جمله طرح های مهر ماندگار در مازندران است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران  گفت: پروژه های مهر ماندگار این حوزه با هدف دسترسی مردم به خدمات پزشکی بدرستی انتخاب شده است. دکتر ˈفرهاد غلامیˈ افزود: بیمارستان های 160 تختخوابی آمل و چالوس که اکنون آماده افتتاح و بهره برداری است منشا خدمات مطلوبی برای مردم این منطقه خواهد بود.

به گفته وی این دو بیمارستان 160 تختخوابی مهر ماندگار در محدوده جاده کندوان و هراز قرار دارند که این اماکن از محورهای اصلی ورودی مسافران و گردشگران به غرب و مرکز استان مازندران است.
وی بیان داشت: با بهره برداری از این دو بیمارستان که در فضای مناسب و با امکانات و تجهیزات پیشرفته احداث شده است، علاوه بر رفع بخش عمده ای از مشکلات درمانی مردم منطقه، مجروحان تصادفی نیز می توانند خدمات پزشکی به موقع دریافت کنند.
مازندران سالانه پذیرای بیش از 25 میلیون مسافر و گردشگر است که بیشتر آنان از طریق محورهای هراز به شهر آمل و از جاده کندوان به شهر چالوس از توابع این استان وارد می شوند.



ساخت بیمارستان تخصصی سرطان 6 میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد

دبیر مجمع خیران ماهک گفت: ساخت بیمارستان تخصصی سرطان 6 میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد. رضا شهریاری  اظهار داشت: سرطان یکی از کابوس‌های دوران ما است، بیماری پیشرفته‌ای که در تمام گرو‌ه‌های سن ما سبب خسارات جانی و مالی فراوانی می‌شود. وی با اشاره به اینکه بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت از هر یک میلیون کودک، 200 تا 250 نفر به سرطان مبتلا می‌شوند، تصریح کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت، بالاترین آمار سرطان از شمال کشور است چراکه مازندران در خط سرطان قرار گرفته است . دبیر مجمع خیران ماهک افزود: در واقع همین آمار کافی است تا اهمیت پرداختن به موضوعی چون سرطان کودکان مشخص شود، به ویژه اگر بدانیم سرطان کودکان بعد از تصادف، دومین عامل در مرگ و میر این عزیزان محسوب می‌شود.شهریاری ادامه داد: وراث محترم زنده یاد دکتر اسماعیل شهیدی مطابق با وصیت آن مرحوم زمینی به مساحت 2هزار متر مربع به ارزش حدود  30 میلیارد ریال را برای ساخت بیمارستان و مداوای کودکان مبتلا به سرطان به دانشگاه علوم پزشکی اهدا کردند. وی با بیان اینکه از دستگاه‌ها  تقاضا داریم به شیوه کمک‌های قطره‌ای، مجمع خیران ماهک را در احداث بیمارستان یاری کنند، گفت: از ابتدای شروع به کار مجمع خیران ماهک تاکنون به تدریج و طول زمان، 2 هزار و 400 عضو قطره‌ای جذب کرده‌ایم که ماهانه تقریبا 120 میلیون ریال به مجمع کمک می‌کنند. این مسئول با اشاره به اینکه میزان کمک‌های مردمی تا پایان سال 92  مبلغ حدود 5 هزار میلیارد ریال بود، اظهار داشت: هزینه ساخت بیمارستان حدود 60 میلیارد برآورد شد. شهریاری با بیان اینکه ذکر این نکته هم ضروری است که مجمع خیرین ماهک تاکنون برای انتشار اخبار و تبلیغات هزینه‌ای پرداخت نکرده است، افزود: رسانه‌ها در این زمینه یاری‌گر ما بودند و انتظار داریم این نگاه، ادامه داشته باشد. وی خاطرنشان کرد: در نظر داریم پروژه سفیران ماهک را در سال جاری اجرایی کنیم، افرادی که می‌توانند در قالب نیروی انسانی، یاری‌گر ماهک بوده و به عنوان سفیر مجمع به معرفی مجموعه و جلب مشارکت‌های مردمی بپردازند.وی گفت: تا رسیدن به برآورد ریالی پروژه که حدود 6 میلیارد تومان است راه زیادی داریم و دست نیاز به سوی رسانه‌ها دراز می‌کنیم تا صدای ما و کودکان مبتلا به سرطان را به گوش جامعه برسانند

 

 بیمارستان سرطانی پروژه فرا استانی است

مدیرعامل مجمع خیران سلامت مازندران گفت: خیران در سال 91 و 92 حدود 30 میلیارد تومان به مجمع خیران سلامت استان کمک کردند. فرزاد گوهردهی اظهار داشت:‌ وزارت بهداشت در تامین سلامت مردم نقش 30 درصدی دارد. وی ادامه داد: 70 درصد بقیه سهم سلامت جامعه را سازمان‌ها و ارگان‌های دیگری باید مداخله کنند. گوهردهی افزود: خیران در سال 91 و 92 حدود 30 میلیارد تومان به مجمع خیران سلامت استان کمک کردند. وی با بیان اینکه این میزان کمک توسط خیران در بخش پروژه‌های عمرانی، پایگاه‌های عمرانی، خرید تجهیزات و ... هزینه شد، گفت:‌ توانستیم بخش‌هایی از نیاز سلامت استان را با کمک خیران، رفع کنیم. گوهردهی با اشاره به اینکه بیمارستان فوق تخصصی کودکان مبتلا به سرطان ماهک، پروژه فرا استانی و پروژه‌ای ملی است، تصریح کرد: انتظار داریم اطلاع‌رسانی در رابطه با این پروژه همچون گذشته صورت گیرد. وی گفت: از استا‌ن‌های همجوار هم تقاضای کمک داریم چراکه این پروژه صرفا متعلق به مازندران نیست. محمد پنبه‌چی به عنوان نماینده بیمارستان بوعلی سینا ساری نیز در این نشست اظهار داشت: این پروژه از موارد مغفول در استان بود که به همت مجمع خیران ماهک، اجرایی می‌شود. وی افزود: نیاز نیست من بگویم که این بیماران تا چه اندازه به کمک نیاز دارند. پنبه‌چی گفت: بیمارستان بوعلی سینا همچون گذشته، آمادگی خود را برای اجرایی شدن این پروژه اعلام می‌کند و هرچه در توان داریم در اختیار این پروژه می‌گذاریم

 

بیمارستان سرطانی‌ شمال به مرحله فنداسیون رسید

نائب رئیس مجمع خیران ماهک با اعلام اینکه بیمارستان سرطانی‌ها شمال به مرحله فنداسیون رسید، گفت: ساخت این بیمارستان به همکاری رسانه‌ها نیاز دارد. مجتبی کواکبیان  اظهار داشت: ماهک فعالیت خود را با این شعار و باور که"بیایید عشق را به زندگی تبدیل کنیم" آغاز کرده و همه همت و تلاش مجمع  این است که هر روز مجدانه‌تر، سریع‌تر و بهتر از روز قبل برای به سرانجام رساندن این هدف متعالی گام بردارد و بتواند بیمارستان فوق تخصصی را براساس آخرین متد جهانی بهره‌برداری کند.وی ادامه داد: با آموزش‌های همگانی و اطلاع‌رسانی‌های به موقع، سطح آگاهی جامعه را نسبت به این بیماری بالا ببریم تا تعداد بهبود یافتگان از سرطان، افزایش و آمار کودکان مبتلا به سرطان کاهش یابد.کواکبیان افزود: انجام چنین پروژه عظیمی به صورت فردی و یا تنها از سوی دولت امکان‌پذیر نبوده و لازم است به صورت گروهی انجام شود، گروهی انجام ندادن کار، به معنی عدم استفاده از امکاناتی است که در اختیار داریم، کسانی که قابلیت قرارگرفتن در یک گروه را دارند، با توانایی‌های مختلف خود، هر یک سرمایه بالقوه‌ای محسوب می‌شوند.وی یادآور شد: همچنین در برخی آیات و روایات مضامینی وجود دارد که حاکی از اهمیت کار گروهی است و به تعاون و همکاری در کلیه کارهای خیر امر شده است.کواکبیان خاطرنشان کرد: به همین منظور یکی از رسالت‌های ماهک حضور در اجتماعات اقشار مختلف جامعه  است تا هم سطح آگاهی جامعه نسبت به این بیماری افزایش یابد و هم خیراندیشان نیکوکاری که تمایل به همکاری در امور خیر دارند همگام با ماهک عاشقانه و خالصانه در نیل به این مقصود مقدس هم‌صدا و همیار ماهک شوند.نائب رئیس مجمع خیران ماهک ادامه داد:‌ انجام امور خیر فقط مشارکت‌های مادی تلقی نمی‌شود و هر شخص به هر نسبت هر عملی از او که سبب گامی مثبت و موثر در رسیدن به این هدف مقدس باشد، خیر تلقی می‌شود و چه بسا خیران بزرگی چون شما که با قدرت قلم و نگارش خویش می‌توانند دیگر مردم خیر و نیکوکار را نسبت به این امر مهم آگاه کنند و با کلام  خود، آنها را در مشارکت در این امر خداپسندانه جلب کنند.وی با بیان اینکه می‌توان به جرات گفت خبرنگاران از پایه‌های اساسی رسانه محسوب می‌شو‌ند و تاثیرگذاری آنها در افکار عمومی به مراتب بیشتر و مهم‌تر از دیگر عوامل به شمار می‌آید، گفت: از آنجایی‌ که این بیماری مختص قشر خاصی نیست بر همه ما لازم است که با استفاده از مهارت‌ها و توانایی‌های خویش در به انجام رسیدن این مقصود متعالی گام‌های سریع‌تر و بهتری برداریم با امید آن که دیگر هیچ کودکی از رنج بیماری، به جای تجربه دوران شیرین کودکی مجبور به گذراندن اوقات خود در تخت‌های بستری بیمارستان به جای رفتن به مهدکودک یا مدرسه، تجربه اشک ریختن از درد آنژیوکت به جای گریه برای بازیگوشی بیشتر از والدین خود، تجربه دوران‌های شیمی درمانی به جای بازی با همسالان خود و... نباشد.نائب رئیس مجمع خیران ماهک با اعلام اینکه بیمارستان سرطانی‌ها شمال به مرحله فنداسیون رسید، گفت: ساخت این بیمارستان به همکاری رسانه‌ها نیاز دارد.

  

احداث بیمارستان 50 تختخوابی عباس‌آباد با جدیت در حال انجام است

 فرماندار عباس‌آباد گفت: عملیات اجرایی احداث بیمارستان 50 تختخوابی آیت‌الله خامنه‌ای عباس‌آباد با جدیت در حال انجام است.وی با اشاره به اینکه پس از اعلام نگرانی برخی شهروندان در مورد توقف عملیات ساخت بیمارستان در این شهرستان، شخصا با حضور در مرکز استان مذاکراتی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران داشتم، تصریح کرد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اطمینان کامل اعلام کرد که هیچ وقفه‌ای در کار احداث این پروژه وجود ندارد و عملیات اجراییش با جدیت در حال انجام است. شنیده‌ها حکایت از آن داشت که روند کار اجرایی پروژه بیمارستان عباس‌آباد به دلیل برخی سنگ‌اندازی‌ها دچار رکود شده تا جایی که برخی مسئولان که نخواستند نامشان فاش شود خبر از بازگشت بودجه این پروژه به خزانه در اسفند ماه سال جاری داده بودند.بیمارستان 50 تختخوابی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در زمینی به مساحت 11 هزار متر مربع و زیربنای 4 هزار و 500 متر مربع در چهار طبقه با اعتباری معادل 85 میلیارد ریال در مدت دو سال در این شهرستان احداث و تکمیل خواهد شد.این بیمارستان دارای بخش‌های اورژانس، اتاق عمل، مردان، کودکان، زنان و زایمان، CCU، ICU و NICU است.

 

 ساختمان MRI بیمارستان 17 شهریور مازندران آماده افتتاح شد 

 

رئیس بیمارستان 17 شهریور مازندران با بیان اینکه ساختمان اورژانس و بخش جراحی این بیمارستان به کمک وزارت بهداشت و مسئولان استانی در زمره پروژه ملی در حال ساخت است، افزود: ساختمان ام‌.آر.آی این بیمارستان آماده بهره‌برداری است. شهرام کاشانی  با اشاره به اینکه این بیمارستان در سال 1344 احداث شده و دارای 140 تخت بستری است، اظهار داشت: این بیمارستان مرکز تروما و حوادث جاده‌ای غرب مازندران به شمار می‌رود. وی با اعلام اینکه واحد سی‌تی‌اسکن این بیمارستان متعلق به 26 سال قبل است اما بالاترین آمار سی‌اسکن استان در آن انجام می‌شود، تصریح کرد: این بیمارستان به صورت متوسط ماهانه یک‌ هزار و 350 عمل جراحی را انجام می‌دهد. کاشانی با بیان اینکه ساختمان اورژانس و بخش جراحی این بیمارستان به کمک وزارت بهداشت و مساعدت‌های استانی در زمره پروژه ملی در حال ساخت است، افزود: ساختمان ام‌.آر.آی این بیمارستان احداث شده و آماده بهره‌برداری است. به گفته وی قرار است دستگاه سی‌تی‌اسکن این مجموعه توسط ارز مبادلاتی خریداری و توسط بخش خصوصی با تعرفه دولتی به بیماران خدمات ارائه دهد. وی با بیان اینکه دستگاه سنگ‌شکن داخل اندامی و خارجی اندامی این بیمارستان در استان کم‌نظیر است، تصریح کرد: با حمایت‌های مجمع خیران این بخش با تعرفه‌های دولتی به شهروندان خدمات می‌دهد. رئیس بیمارستان 17 شهریور مازندران در شهرستان آمل با اشاره به اینکه 16 اتاق عمل این بیمارستان حوادث و بار تصادفات محور هراز را پوشش می‌دهد، خاطرنشان کرد: این بیمارستان از ایام نوروز 187 بیمار تصادفی را پذیرش کرده است که چهار نفر از آنها فوت کرده‌اند.

 -----------------------------------

پایان

منبع : فارس + ایسنا + ایرنا +آرشیو سایت بیمارستانسازی تاریخ : ۱۳۹۲/۳/۱ تعداد بازدیدکنندگان : 3769

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4689
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6759
بازدید امسال : 802242
بازدید کل : 37169315

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش