با پرداخت 114 میلیون تومان از سوی یک خیر محلاتی
اتاق عمل ارتوپدی در بیمارستان امام (ره) محلات راهاندازی میشود
مسئول اورژانس بیمارستان امام (ره) شهرستان محلات از راهاندازی اتاق عمل ارتوپدی در آیندهای نزدیک در این بیمارستان خبر داد. قاسم رئیساکبری اظهار داشت: با نیت خیرخواهانه عباس آذرنوش یکی از خیران محلاتی، 114 میلیون تومان از محل درآمد معدن سنگ کوهبار محلات به منظور خریداری ست کامل اتاق عمل ارتوپدی اختصاص یافت. وی تصریح کرد: با اهدای این مبلغ و خریداری ست جراحی بهزودی شاهد راهاندازی اتاق عمل ارتوپدی این بیمارستان خواهیم بود.
مسئول اورژانس بیمارستان امام (ره) شهرستان محلات همچنین از انعقاد تفاهمنامه همکاری بین مؤسسه خیریه علوی و بنیاد امور بیماریهای خاص خبر داد و گفت: بر اساس این تفاهمنامه هزینه خدمات درمانی بیماران خاص از جمله بیماران دیالیزی، سرطانی، ام اس، هموفیلی و تالاسمی در سه سال اول اجرا، 75 درصد توسط بنیاد امور بیماریهای خاص و 25 درصد توسط مؤسسه خیریه علوی در سه سال دوم به صورت 50 درصد مساوی در سه سال سوم به صورت 75 درصد توسط مؤسسه خیریه علوی و 25 درصد توسط بنیاد امور بیماریهای خاص و بعد از آن به صورت مستقل پرداخت خواهد شد.
رئیساکبری گفت: هماکنون در شهرستان محلات 400 بیمار دیابتی، 20 بیمار پیوند کلیه، 20 بیمار دیالیزی، 70 بیمار سرطانی، 100 بیمار مبتلا به ام اس شناسایی شدهاند.
دو دستگاه زباله سوز در بیمارستان های ساوه مورد بهره برداری قرار گرفتند
بمناسبت هفته زمین پاک دو دستگاه زباله سوز (اتوکلاو) در بیمارستان های شهید مدرس و تامین اجتماعی ساوه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفتند. رییس شبکه بهداشت و درمان ساوه در مراسم افتتاح دستگاه اتوکلاو بیمارستان شهید مدرس این شهر گفت: ساخت فضای فیزیکی، خرید، نصب و بهره برداری از دستگاه زباله سوز در این بیمارستان با صرف دو میلیارد و 500 میلیون ریال انجام شد.
ˈحبیب رضاییˈ با اشاره به اینکه این دستگاه ظرفیت امحا روزانه 300 کیلوگرم زباله را دارد، افزود: هر روز 200کیلوگرم پسماند عفونی در این بیمارستان تولید می شود بنابراین این دستگاه می تواند بی خطرسازی زباله های عفونی سایر مراکز درمانی شهرستان را تا میزان روزانه 100 کیلوگرم انجام دهد.
به گفته وی، خرید این دستگاه از محل اعتبارهای دانشگاه علوم پزشکی اراک و کمک خیران این شهرستان تامین و خرید، نصب و راه اندازی آن دو ماه به طول انجامید.
رضایی بیان کرد: دستگاه زباله سوز بیمارستان شهید مدرس با جدیدترین فن آوری روز ساخته شده و بدون ایجاد هیچ گونه آلایندگی قادر است کلیه سرنگ ها و زباله های عفونی را با قدرت بالا و در کوتاهترین زمان ممکن امحا کند.
همچنین در هفته زمین پاک دستگاه زباله سوز در بیمارستان شهید چمران (تامین اجتماعی) ساوه مورد بهره برداری قرار گرفت.
ˈمنوچهر بحرینیˈ رییس بیمارستان تامین اجتماعی ساوه نیز گفت: این دستگاه با صرف 800 میلیون ریال اعتبار خریداری و نصب شد که توان امحای روزانه حدود 150 کیلوگرم پسماند عفونی را دارد.
در ادامه این مراسم مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی و جمعی مسوولان ساوه از عملیات اجرایی احداث خط پردازش پسماندها در شهرک بازیافت ساوه بازدید کردند.
شهرک بازیافت ساوه با حدود 100 هکتار وسعت در شرق این شهر واقع شده که خط پردازش آن در سالنی به مساحت پنج هزار مترمربع در حال احداث است.
احداث بیمارستان خنداب استان مرکزی
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی از پیشرفت فیزیکی 80 درصدی بیمارستان 24 تختخوابی شهر خنداب خبر داد. غلامرضا خرمی در جریان بازدید از روند اجرای بیمارستان خنداب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عملیات احداث این بیمارستان از سال 88 در زمینی به مساحت 4 هزار و 300 متر آغازشد. وی تصریح کرد: در حال حاضر این بیمارستان با پیشرفت 80 درصدی در مرحله نازککاری قرار دارد و ظرف چند ماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی با بیان اینکه زیربنای بیمارستان 24 تختخوابی خنداب دو هزار و 300 متر مربع است، گفت: به منظور ساخت این پروژه 12 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
خرمی با اشاره به امکانات و تجهیزات این بیمارستان بیان داشت: این بیمارستان دارای یک بخش عمومی با دو اتاق عمل با قابلیت انجام دو عمل همزمان، یک بخش زنان و زایمان با دو اتاق عمل مستقل و بخش رادیولوژی، داروخانه و آزمایشگاه است که سیستم خودکار اعلام و اطفاء حریق، دستگاه زباله سوز، سیستم آب سرد و گرم، سیستم تامین اکسیژن و ایجاد خلاء برای آن در نظر گرفته شده است
---------------------------------------
پایان